HAMMER Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 2 hours ago, Miki28 said: Koja je fascinacija sa onim likom pored terena? Lik je bas antipatican. Ladno ce ljudi zamrzit Reptorse zbog njega klosari iz toronta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 20 hours ago, uini said: ( @Arsenije Pesic, daj mi da random banujem samo ovog samoproklamovanog lorda terora, živeće se bolje, kod mene) 19 hours ago, uini said: @Arsenije Pesic (može i brogdona?) Vidim ja da nećeš da se smiriš dok ne dobiješ svog zmaja. Jbg ljudi, što ste pisali pisali ste, sad ćemo da vidimo na koju stranu je pao novčić kad uini uzjaše svoje čudovište. Spoiler 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 (edited) 6 hours ago, uini said: ball, tatum, josh jackson, fox, isaac, markkanen, ntilikina, DSJ, zach collins, monk, kennard, donovan mitchell, adebayo, john collins, harry giles, jarrett allen + ayton, begley III, luka, JJJ, trae, mo bamba, WCJ, sexton, knox, mikal bridges, SGA, miles bridges, MPJ, zhaire smith, lonnie walker, huerter, mitch rob. Fransizni materijali: Tatum ( mnogo sam bio zagrejani za njega nakon rookie sezone ali ne iskacem jos iz vagona), Markkanen, Luka,JJJ,Mitchell. Zamlo da upadnu u prvu skupinu ali imam jos nekih znakova pitanja oko njih: Fox, Young , SGA, John Collins( mada mi je on vise vuce ka ovoj skupini ispod) Potencijalno odlicni specijalci cak i u sampionskim ekipama: Huerter, Mich Rob, WCJ. Zahvalni sterteri: Isaac,Zach Collins,Adebayo,Miles Bridges,Jarret Allen. Prazne brojke na papiru: Ayton, Bagley. Crvene zastave svuda ali nekog potencijala ima ako se iskontrolise: Ball,Monk Totalno nebitni likovi, smucace se po ligi ali ne ocekujem nikakav bitniji uticaj od njih: Kennard,Nateklina, Kal Bridges,Giles, Crne rupe: Sexton,Knox (preostra kvalifikacija ali tako trenutno brojke pokazuju) , DSJ, Josh Jackson ( mada je on vise prazna i luda glava u svakom slucaju ne bih ga zeleo blizu ekipe) Neodovoljan uzorak: Zaire Smith ,Lonnie Walker, MPJ ( poprilicno siguran da od njega nema nista kad ima zdravstvene probleme kao slog da je preziveo), Mo Bamba ( on je nesto i igrao ali ono malo sto sam video najvise mi naginje ka skupini ''nebitnih likova'') Ovo je neka najpovrsnija analiza ali to je neko moje vidjenje. Naravno ne impliciram da je recimo Miles Bridges bolji igrac od Aytona trenutno ali uzimam u obzir neki projektovani teret koji treba da podignu. Edited June 1, 2019 by LordOfTerror 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 (edited) hvala. fokusiracu se na mikal bridgesa, ntilikinu i harry gilesa u LoT kejsu preuranjenog ocenjivanja igrača koji imaju 20 godina Edit mada ima zanimljivih hot tejksa all over (: Edited June 1, 2019 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 Mitchell ispred Foxa i Young-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 Bagley je zvijer,sigurno ce opravdati ocekivanja,momku je tek 20 godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 U svemu se manje vise slazem sa Lordom, sem mozda za SGA, nije on u rangu Janga i Foksa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 Young ce da bude bolji igrac od Luke, bas incidentan splet okolnosti treba da se desi u razvoju oba igraca da to ne postane realnost. Vec sad mi je bolji od Mitchella, a margina izmedju Younga i Mitchella ce tek da se pravi, naravno u prednost Trae-a. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted June 1, 2019 Author Share Posted June 1, 2019 (edited) 5 hours ago, LordOfTerror said: Kal Bridges Oof! On je sasvim ok odigrao ruki sezonu u ekipi bez plejoa. Def bi trebalo da spada u zahvalne igrace. Edited June 1, 2019 by ZoltanWantsToDie Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 Moguce, ali sama kolicina otvorenih suteva i trojki iz kornera koje je omasio mora da ga ubaci u donji dom. Inace ova prica za Mitchella decko vec 2 sezone krajnje osrednju ekipu Jazza dovodi do gornjeg doma Zapada i ispaju od Hjustona koji im ne lezi nikako. Bas podatak za respekt tako da mora da bude ispred Younga i slicnih indijanaca koji treba tek treba sa dohvate taj level. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 Ne vidim ja ni Markanena a ni JJJ kao franzisni materijal. Pogotovo ovaj 1 stakleni finac. A ni Tatum mi ne izgleda kao 1 igrac ozbiljne Po ekipe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 Idi gledaj Hasana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 (edited) Ahahhaha bam > finac bank on it. Igrac od 215 sutira 43% i jos zdravstveni problemi rizicno nema sta. Bam je upgrejdovani kapela da se zapise negde Edited June 1, 2019 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 A ko ti je prvi rekao da ste uboli jackpot minut posto ste ga draftovali?! 😛 No, ipak ne moze jedan kvalitetan fizikalac da se meri sa trpacem na sto jedan nacin kao sto je Markki. Sa cukom je valjda sve ok, kako javljaju 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 Ti si to stoji. Ja ne pratim ncaa pa se uzdam u mudrace na ncaa topiku. Ili na highlightse. Ove godine opet kradja drafta 13 pika. Daleko je Bam vise od fizikalca sto ce se videti sledece godine, odlican Iq, odlican pregled za C plus “ok” mid range sut. kazem ja upgrejdovani Kapela ako ga unleashuje Spo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 Bruno > Bam Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 2 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Bruno > Bam who? brazilski kd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 16 hours ago, Miki28 said: Koja je fascinacija sa onim likom pored terena? Lik je bas antipatican. Ladno ce ljudi zamrzit Reptorse zbog njega Mislis na Drakea ? Realno lik smara, ali nista sto vec nije vidjeno ranije u NBA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 58 minutes ago, Skyglider said: Mislis na Drakea ? Realno lik smara, ali nista sto vec nije vidjeno ranije u NBA. Ma znam nego ono bas je lik teski smarac... Stejpls centar, idu kadrovi sa poznatim licnostima i onda u jednom trenutku samo pise JACK. To je faca a ne ovaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 1 minute ago, Miki28 said: Ma znam nego ono bas je lik teski smarac... Stejpls centar, idu kadrovi sa poznatim licnostima i onda u jednom trenutku samo pise JACK. To je faca a ne ovaj Tezak smarac i bandwagoner. Kad Toronto ispadne iz vrha lige, neces ga videti ni na jednoj utakmici Raptorsa vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 (edited) 18 minutes ago, Skyglider said: Tezak smarac i bandwagoner. Kad Toronto ispadne iz vrha lige, neces ga videti ni na jednoj utakmici Raptorsa vise. Ja ne razumem, odakle jednom gledaocu pravo da ovako ulazi na teren i raspravlja se sa igracima. Izgleda da je LeBron veliki navijac Liverpula. Spoiler Regularna sezona vs Plej of Edited June 2, 2019 by Drakaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Drake je globalni ambasador Raptorsa, tim ga placa, tako da nije obican navijac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Plus mu je to hometown Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Drake je globalni ambasador Raptorsa, tim ga placa, tako da nije obican navijac. Znači, navijač je dok ga plaćaju. Koliko bedan treba da budeš da plaćaš nekog da sedi u prvom redu kako bi ga predstavili kao navijača?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts