Jump to content

El finale  

131 members have voted

1. 1. U ciji vagon uskacete za ovo finale?

• Golden Stejt Voriorsi (mi smo ceta kapetana Kera)
    • Toronto Raptorsi (mi smo sever i volimo zimu)

Recommended Posts

Posted

Bitan faktor će biti Looney, s obe strane terena. Solidno pokretljiv za svoju poziciju, sa dobrim osećajem za prostor i tajmingom za skok neće biti rupa u odbrani ako ostane na spoljnoj poziciji u switchu da sačuva Kawhi-ja ili Siakama.

• Like 1
Posted
22 hours ago, threepwood said:

Jeste klinja bez minuta profesionalne kosarke ce da glumi mudo i da trazi trejd jer mu se kao ne svidja fransiza koja ga je draftovala. To ce ga bas preporuciti ozbiljnijim timovima. 

Vi milenijalci ste stvarno otisli u krasni sa logikom

Bilo je i toga kroz istoriju lige. Znas li story o Stivu Frensisu koga je draftovao Vankuver za visoke 2. pozicije, a ovaj odbio da igra za njih uz neka glupa obrazlozenja, izmedju ostalih i da je to Bozija volja. :classic_smile: Bilo je jos primera, ono sto mi sad pada na pamet je Dominic Wilkins, a verovatno ima i jos slicnih...

Posted

Jebani Kobi Brajant. 

3 minutes ago, MrTripleDouble said:

Bilo je i toga kroz istoriju lige. Znas li story o Stivu Frensisu koga je draftovao Vankuver za visoke 2. pozicije, a ovaj odbio da igra za njih uz neka glupa obrazlozenja, izmedju ostalih i da je to Bozija volja. :classic_smile: Bilo je jos primera, ono sto mi sad pada na pamet je Dominic Wilkins, a verovatno ima i jos slicnih...

Posted

Au braco moja sa severa, pa ovo samo nama moze da se desi. Nisu im dovoljna 3 superstara, sad je nasao da im se vrati jos jedan i otme i ono malo sansi koje smo imali.

Najebali smo, bice tesko gledati.

• Like 4
Posted
12 minutes ago, Manu said:

Au braco moja sa severa, pa ovo samo nama moze da se desi. Nisu im dovoljna 3 superstara, sad je nasao da im se vrati jos jedan i otme i ono malo sansi koje smo imali.

I evo poslednjeg eksera u kovceg. Jebani Pirs glaasao za nas..... RIP boys

No photo description available.

Posted
28 minutes ago, Manu said:

nema veze, bicemo pocisceni ali bicemo ljudi i mirno cemo spavati i posle 0:4 za razliku od ovih sa druge strane koji podrzavaju Stejt samo zbog arealne snage i koji bi u bici izmedju tima likvidatora i radioaktivnog otpada navijali za uranijum + bi stavili grafitne opiljke na avatar 

• Thanks 2
  • Ha-ha 4
Posted

Toronto je u ovoj seriji veliki favorit

Klupa,Kawai koji moze sam da izmisli poene,najbolja odbrana u ligi,nejasno mi je sto ovi mediji trube da su ratnici veliki favoriti

• Tuzno 1
Posted (edited)

Kaze kako se dzinksuje a jadan dzinksuje od Hjustona. Ironija je jaka. Jos Toronto VELIKI favorit kao da igra protiv Niksa a jadni GSW favorit za titulu na svim kladionica i sa upitnim durantom. I to ne da je favorit nego max kvota je 1.3 na GSW za titulu a na VELIKE favorite celih 3.4

Edited by LayupFromTheMidget
  • Like 1
Posted

Objasni mi zasto je GSW toliki favorit,osim iskustva u ovakvim situacijma,mada i kod Toronta imas 2 koji su osvojili

Klupa,domaci teren,odbrana,Kawai,sve je na njihovoj strani,mnogo vise igraca sa poenima u rukama

Posted (edited)
18 minutes ago, Bobby Axelrod said:

Toronto je u ovoj seriji veliki favorit

Klupa,Kawai koji moze sam da izmisli poene,najbolja odbrana u ligi,nejasno mi je sto ovi mediji trube da su ratnici veliki favoriti

ma i mediji znaju koliko su Ratorsi jaci nego su nervozni jer moraju da se cimaju cak do Toronta

Edited by SunZero
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...