Jump to content

NBA plejof mod


Kurc Emuchelo

El finale  

131 members have voted

  1. 1. U ciji vagon uskacete za ovo finale?

    • Golden Stejt Voriorsi (mi smo ceta kapetana Kera)
    • Toronto Raptorsi (mi smo sever i volimo zimu)


Recommended Posts

Jbg bez Hooda i sa ovakvim ucinkom Lilarda ovo je Denver morao da dobije ali tesko je opisati kompletan raspad ekipe izuzev Jokica.

 

Sve u svemu dobra skola za njih a i prilika da se vide brojni limiti ekipe.

 

Finale konferencije ide u max 5 meceva, mada sumnjam da ce se Portland buniti ozbiljan rezultat su napravili.

 

Link to comment
Share on other sites

Brutalna utakmica CJa a kad te dobije Evan Turner sigurno nije lako. Možda će Murray biti opasan igrač, već je vrlo dobar ali bball iq mu je dosta nizak. Krimi partija neće pomoći. Dubsi će da ubiju osakaćeni Portland ali ovo je za njih PO za pamćenje i nadam se da će imati šta da pokažu, znali su svih ovih godina da im otkidaju pobede povremeno. Denver jednostavno nedovoljno dobar, mentalno nestabilan. Biće još prilike. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, dekkard said:

Još će Nuggetsi pojačati u drugom poluvremenu, bolji su vidljivo večeras.

 

Hoce, hoce. Na kraju zasluzena pobeda boljeg tima i to bez ucinka najboljeg igraca i uz povredu Hooda. Jos Toronto da dobije i finala konferencija kakva sam prizeljkivao.

Link to comment
Share on other sites

Cestitke Portlandu, na zalost neko je morao ici dalje, jako dobra serija za obe ekipe. Nagetsi su skupili dosta iskustva u ovih 14 PO utakmica, prvobitan cilj je bio samo PO, a sada ih je jedna-dve lopti delila od konferencijskog finala. Makolum je doneo podosta veliku prevagu u ovoj seriji, kao sto je neko napisao, igra na nivou MVP-a, cak i kada se lomilo, lopta je bila non stop kod CJ-a. Dosta se potcenjuje u odnosu na Lilarda. 

Za Dzamala se nadam da ce nauciti neke stvari iz ovih serija i nastaviti raditi na sebi, mlad je decko jos. Jokic je superstar, nestvarne partije. 

 

Nadam se da ce Makolum ovako nastaviti da igra i protiv GS-a. 

Link to comment
Share on other sites

+17 je najopasniji rezultat 🙂

Kakav brainfart kompletne ekipe sa sve trenerom na celu. U trenutku kada trebaju samo mirno da igraju I puste Portland da se samoubije krece kreveljenje igraca na klupi, Maloun vadi celu petorku osim Milsapa I ubija momentum. Kakav trenutak za eksperimentisanje. Pritom cine najgore moguce I uvode Lilarda penalima u utakmicu, uglavnom posle promasaja prave bespotrebne faulove.

Ne mogu da se otmem utisku da je Denver igracki bolja ekipa, u svakoj od sedam utakmica su vodili postenom razlikom, prakticno se samoubijali na isti nacin svaki put.

Ocigledno da im fali nesto, pre svega psiholoski rekao bih.

Link to comment
Share on other sites

Boli koliko Denver nema flow niti bar nekog sekundarnog pleja kad Jokic nema svoj passing night. Kateru svaka cast, izgurao je popodnevni termin prilicno dobro. Kolins je bas gotivan, mnogo je napredovao kroz seriju, brzo se ubezobrazio, zastita obruca odlicna. Cj je doktor tu nema dileme. Svaka cast i Lilardu, nije silovao. Tesko ce Portland ista moci, ali bar ima za koga da se navija u finalima. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...