delgado Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 (edited) Dobro jutro, Miki. Kakve me tuga hvata kad razmislim da ce jedna od Portland/Denver ekipa igrati WCF, a tenkista ladi jaja. Edited May 11, 2019 by delgado Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 (edited) Jednostavno čit, nije fora da ga vrte stalno. Pomeren Denver-Portland za 21:30 Edited May 11, 2019 by Green23 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 1 hour ago, delgado said: Dobro jutro, Miki. Kakve me tuga hvata kad razmislim da ce jedna od Portland/Denver ekipa igrati WCF, a tenkista ladi jaja. Tuga sta je taj tvoj dopustio. Ostaje nada da dolaze Kawhi AD Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 kawhi anno domini Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 Hocu Irvinga i Davisa Ne ide mi nikako Kawhi zajedno sa Lebronom u ekipi + treba imati dobar balans bek-krilo-centar, ne moze sve da se nabije u frontcourt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 Just now, delgado said: Hocu Irvinga i Davisa Ne ide mi nikako Kawhi zajedno sa Lebronom u ekipi + treba imati dobar balans bek-krilo-centar, ne moze sve da se nabije u frontcourt Nista ne zadrzava tog tvog da ostane. AD za njega i svi srecni i zadovoljni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 Taj film nes' gledat jbg Space Jam 2020-te vec hoces 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 Nece niko kod Lebrona Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 Nece niko kod Lebrona Baš me čudi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 Jos jedna sranje sezona u NBA. Steta. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazarusMNE Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 (edited) Stephu je trebalo citavo poluvrijeme da se sjeti da je dosa na mec, ali zato drugo, pogotovo 4/4 Turbo God Mode. Klay ih je drzao u igri dok se Steph zayebavao jedno vrijeme, 7-13 3p, i to dosta puta iz trka i preko ruke, klupa nevjerovatan doprinos, Looney i Livingston ne samo poenterski, vec i u skokovima i odlicnoj odbrani, kiksava je Looney na preuzimanjima, al jbg to su bas veliki mismatchevi, al zato je na obruc odlicno odigrao i u odbrani, a pogotovo napadu. I Iggy je pogadjao, 5-8 3p, jes da je vecinom bio sam, al im tim pogocima njega i Klaya nisu dali da se odlijepe. Savrsenu odbranu su odigrali zadnjih 3-4 min, osim sto su 2x pustili Paula da im se seta kroz reket, al Draymond i Klay bas odlicnu odbranu. Bradati po 100x dokazao da je vjeciti luzer i da mu je ego mnogo bitiniji od tima onim faulom u napadu na Draymonda na minut i po do kraja kad se bukvalno lomila utakmica a mozda i serija, on vrace neke licne 'dugove' Greenu, koji debil. Jedino mi je tu zao PJ-a, diskretnog heroja, pogadjao je skoro sve sto se od njega trazilo, a u odbrani je bukvalno uhapsiio Stepha kad god ga je cuvao prvo poluvrijeme, odlicno je zatvarao, tj. pokusao i Klaya, samo sto je ovaj pogadjao i moguce i nemoguce, al su to sve odlicne odbrane.Svakako bi volio da vidim WCF GSW-Denver, pa sta ko ponese. 7 hours ago, Bobby Axelrod said: Nije mi jasno zasto i dalje mnogi smatraju da je GSW favorit u ovoj seriji Valjda je sad jasno 😄 Edited May 11, 2019 by LazarusMNE 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 E moji Hardenovi svedoci.. Ali dobro, ja nemam pojma o kosarci. Najprecenjeniji igrac u 21. veku, sreca njegova sto je bio pametan i izgradio ovakav imidz na terenu i van njega, kad dodje plejof i ne dozvole mu da pravi korake i sviraju 10 nepostojecih faulova po tekmi vidi se kakva je prevara od igraca. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 😍 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 21 minutes ago, McLeod said: E moji Hardenovi svedoci.. Ali dobro, ja nemam pojma o kosarci. Najprecenjeniji igrac u 21. veku, sreca njegova sto je bio pametan i izgradio ovakav imidz na terenu i van njega, kad dodje plejof i ne dozvole mu da pravi korake i sviraju 10 nepostojecih faulova po tekmi vidi se kakva je prevara od igraca. McL znaE Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 kako je harden uspeo da promaši 5 slobodnjaka, što kaže vlade dj, taman za produžetke 😕 možda ga je zabolelo ono crveno oko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 Prati se plejof, lijepo lijepo Link to comment Share on other sites More sharing options...
quad Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 Namerno navlacenje na kontakt,ono podmetanje i glumu bi trebalo da sviraju.Sent from my SM-G531F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 23 minutes ago, Miki28 said: Prati se plejof, lijepo lijepo A u LA protesti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 (edited) 9 hours ago, Malkolm Brogdon said: Statistika ovog pnra deluje jos brutalnije nego kako to izgleda na terenu. Taj pnr na praznoj strani, ostavis Draymonda 4 vs 3, ostali znaju svoje pozicije, nema tu spasa. Meni samo nije jasno zasto Rocketsi nisu preuzimali to, ionako igraju sa niskim igracima, Draymond ne moze da napravi neku veliku stetu ledjima ka kosu. Ili da su bar bili agresivniji na tom udvajanju, da naprave neki faul, mozda preseku loptu, nateraju Currya na drugaciji pas, ovako kako su oni igrali deluje kao da su zeleli da Warriorsi imaju taj napad. Uglavnom od ove odbrane jedino losije je bio njihov napad, kako su se pogubili ljudi, drugu godinu u nizu. Edited May 11, 2019 by Del Piero 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 #drMutaapproves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 (edited) Pokazao je Stef sinoc koliko je psihicki jak, iscupao se iz rupe u kojoj je bio cijelo prvo poluvrijeme i ubacio 33 poena u drugom( 23 u 4/4). On je na kraju heroj, ali mora se reci da je Klej drzao ekipu u igri dugo vremena, na kraju dao i onu trojku koja je rijesila pitanje pobjednika. Igi jos jednom pokazao kolika je sila od igraca. Ker je prosirio rotaciju i dao malo vise odmora starterima, ali nije nesto konkretno dobio od Kuka, Jerebka i Bella. Livingston je ozivio na trenutak, a Luni je nastavio sa dobrim partijama. Nijesu sinoc ni Harden ni Pol odigrali lose meceve, ali morali su vise da povuku. Mislim da je ovo prije svega bio trijumf jedne inteligentnije ekipe koja ima sampionski mentalitet. Raketama uvijek to nesto malo fali, blizu su, ali ostanu uvijek kratkih rukava. Edited May 11, 2019 by Shunsuke Nakamura 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 1 hour ago, Del Piero said: Statistika ovog pnra deluje jos brutalnije nego kako to izgleda na terenu. Taj pnr na praznoj strani, ostavis Draymonda 4 vs 3, ostali znaju svoje pozicije, nema tu spasa. Meni samo nije jasno zasto Rocketsi nisu preuzimali to, ionako igraju sa niskim igracima, Draymond ne moze da napravi neku veliku stetu ledjima ka kosu. Ili da su bar bili agresivniji na tom udvajanju, da naprave neki faul, mozda preseku loptu, nateraju Currya na drugaciji pas, ovako kako su oni igrali deluje kao da su zeleli da Warriorsi imaju taj napad. Uglavnom od ove jedino losije je bio njihov napad, kako su se pogubili ljudi, drugu godinu u nizu. Ma nema igra Hjustona previše smisla i ideja, ni na jednoj strani terena. Hjuston je ubedljivo najbolje izgledao u drugoj polovini treće i na početku četvrte, kada je Harden bio na klupi. CP povukao, par teških pogodaka i asistencija, plus su igrali odbranu. Ostala mi u sećanju ona situacija kad se Taker nepotrebno i previše spušta da pomogne na KT vs CP duel na postu, pa primaju laganu trojku. Onda ulazi Harden, Kari igra pik, Harden ima idealnu situaciju da pomogne, jer čuva Livingstona koji je pasivan na 8 metara od koša, ali ne, treba pomeriti dupe. A tek što je ušao posle sigurno 6-7 min odmora. Na kraju, to branjenje pika, totalno bez strategije. Grin slipuje, a ova dvojica koja brane kao da su se zakucali u najjači mogući blok. U pola situacija ne možeš da proceniš ni šta su pokušali, da li su hteli da preuzmu, da ostanu, jer su jednostavno u međuprostoru. A pošto im četvorku igraju ljudi od po 2 metra, kada Kapela ostane na 8 metara od koša, to je kraj odbrane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 Uuu, ovo jos vise utice na "legacy" Durenta. Durent nije nista vise od obicne role. Bez problema guraju Kari-Tompson-Grin i to u Hjustonu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts