Jump to content

quad

Član foruma
  • Posts

    284
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by quad

  1. Gde? Od kraja 2.sv rata oni su konstantno u ratu. Instituciju koju su oni osnovali i kod njih je ne postuju. Presuda pa intervencija nikako pre.
  2. Sud presudjuje da li je bio genocid i zlocin a ne usa ili nato. Oni imaju obavezu da se pridrzavaju svih konvencija.
  3. jeste, replicirao sam ti na "ex" i velike srbije mislim i na njega/njih, pored ovih, samo sto ovaj (ako smem da napisem dj...e) ucestvuje legalno u vlasti a ovi drugi ucestvuju okolo/naokolo nego sam pitao posto u njegovu grupu ne spadas
  4. ako su "ex" mogu samo republike da budu a i stvarana je velika srbija dok su rep bile ja sam te upravo zbog toga pitao posto su ovi sa placenom tugom i misljenjem jos uvek u devedesetim i vrte li vrte
  5. vec smo ti pisali ne citas, otvorice ti negde drugde istu situaciju nisu drzave nego republike, (postavljen ti je i ustav,tadasnji) jesi ti u u nekoj od ovih nvo posto vidim da iste price pricas(godinama) ili si se samo primio na iste da se ista medjunardona nije umesala ne bi se ni razbila i razbijala (da ne postavljam linkove)
  6. jel da zakljucim onda da ga ne treba priznati?
  7. nikako da mi kazes, priznanjem dobijamo sta? vrtimo se u krug ovako
  8. Pokret za sleziju je po prvi put dobio 10% drugo sve te probleme koje si nabrojala nestaju priznavanjem?
  9. Poljska ja sledeca koja povlaci, da nije poginuo sigurno bi povukao priznanje.
  10. Zasto mi nisi rekao da on admin na politici? Ja sam to tek sad video slucajno, diskusiju ne bi ni pocinjali.
  11. Jel bi nas podsetio kad je bio referendum i kojom vecinom je izglasano?
  12. Dovoljno da eu bude principijelna i ne agresivna po pitanju jedne strane.
  13. Mobilizacija se vrsi preko medija ne pozivom i to su dobrovoljci. Verujem u pricu da je kepa poslao dovoljno oruzija da.nas izlozi da se mlatimo.
  14. Ja sam radio pola godine u majcici stptesbburg, naglledah i naslussah se svega tamo i to je jedina stvar sa kojom se slazem sa kinikom,zato i ne pisem na temi o njima ali mislim da su nas toli ko zgrabili da nema sanse da se izvucemo vise.
  15. Ja ne mislim nego sam siguran + onaj ambasadorcic kralj gradjevine ,videsmo ga i na balvanima i ona savetnica zaboravih ime. A da ce da zapale na drugo mesto sasvim moguce. Elem, lagano su nas ugurali kod majcice i mislim i da hocemo nema vise nazad,kepa stiso pa ne pusta.
  16. Problem kosova je sto ti vlast svakim danom trlja nos istim zbog drpacine i politickog ubedjivanja da su oni najbolji, da mesec dana ne spomenu kosovo niko ga vise ne bi video kao problem. Sto se tice amera ta ljubav polako prolazi, ako pratis ona babuskara je spremna da deo oko 5g mreze a general godinama ne nalazi nista u trepci i ako je uzeo i srpski deo kopa.
  17. Ma reci, na vozdovcu je spo sou pravio bukvalno su sve drzali, seti se kluba "giska beli" odma ispod ladje preko puta desetke.
  18. Pa eu koliko je agresivna i bez ikakvog principa vec nas je uterala kod kepeca. Drugo quo nam jedino odgovara ako das ovo daces jos, onda nema kraja, pravili su nesto i ne znaju sta ce sa tim sad.
  19. osmehom nisam nista lose mislio ako te je ubredilo,izvini Ne znam sta tacno dobijem priznavanjem,jel mozes direktnije da mi kazes/objasnis i mozda se i ja predomislim.
  20. @plavi golub Pa ako je manje od nista zasto bi to radili? [emoji4]
  21. Manje cega [emoji16] Da se prebacimo na pdf temu?
×
×
  • Create New...