Jump to content

Recommended Posts

3 hours ago, akisaki said:

Svako ko hoce da shvati kako je Partizan tih godina vladao nasim fudbalom neka se priseti finala Kupa na Marakani protiv Vose koje nije ni zavrseno.O sudijskoj pljacki i izjavama Stanojevica,Ilijeva posle te utakmice ne treba trositi reci.A o "nerganizovanju" Mup-a(ko li je bio ministar) o dolasku i kasnjenju prilikom ulaska poznatih huligana iz Novog Sada sta reci 

Nastavak diskusije i posle upozorenja - 5 dana zabrane postovanja 

4 hours ago, TB Told said:

Evo poruke koja može da posluži kao odličan primer kako se kreiraju neistine u pokušaju da se opravdaju unapred stovrene iluzije o otimanju titule.

Dakle Zvezdina serija titula je krenula od sezone 2017-18, i to je u jesenjoj sezoni stvorena razlika od 9 bodova. Pola od ovih nabrojanih igrača Zvezde tada nije bilo u timu, a ostali svakako nisu bili nosioci.

Sa druge strane evo ti sastava Partizana iz oba jesenja derbija, pa se slobodno potrudi danađeš tu "polovinu današnje repke"

https://www.flashscore.com/match/2B5RHFbD/#/match-summary/lineups

https://www.flashscore.com/match/fZqzjiiD/#/match-summary/lineups

Nastavak diskusije i posle upozorenja - 5 dana zabrane postovanja 

• 1 month later...
On 11/7/2024 at 8:35 AM, Ljubitelj baklave said:

Sta se smejes??? Te seljacke fore prodaj u Hrvatskoj, a ne ovde da mi se ceris.

Videli smo 9tku sa Bayernom, Monako kuci u vaterpolo uslovima i Salzburg i Slovan.

Ti ako poredis vas raspored sa Zvezdinim, nisi bas u vinklu. 

Ovakvom rečniku nema mesta ovde.

5 dana zabrane postovanja.

• 4 weeks later...
17 hours ago, Drug Crni said:

Možda ste bili i bolji rival večeras i definitivno niste zaslužili poraz.

Međutim,ovo kukanje i cmizdrenje su pravi melem za moje uši. Mislim da treba da vas kradu i ojade gde god stignu. Tako i treba sa Putinovim klubom i Vučićevom prćijom. Što uopšte igrate Ligu šampiona kad vas svi mrze i kradu? Igrajte neki kup kremlja ili kup Bašera al Asada..nije nužno da igrate u Evropi.

Provokacija - 5 dana zabrane postovanja.

11 hours ago, CuaTheTime said:

Da se Ivanic nije povredio ne bi bio starter.*

Sto uopste igrate superligu kad vas tamo svi kradu? Igrajte "ozbiljnu" I HNL ligu sa vasom bracom hrvatima.

Vređanje, tataisanje i politika - 5 dana.

19 hours ago, Tunji Awojobi said:

Kakvi likovi su moderatori na ovom mestu, još i dobro izgleda forum.

Druže, ne da je hteo da nas pokrade, nego nas je pokrao, crno na belo. Bar faul nad Đigom pre kornera nije uopšte ni diskutabilan.

Još 2 dana zbog napada na moderaciju, ukupno 5 dana.

Niti sam prvi put banovan,niti se svaki put javim nakon udeljenog bana.
Međutim,velika sramota za moderaciju i forum u celini je ovaj ban koji sam popio.

Jer,doživljavam da sam banovan jer sam rekao istinu - da je Crvena zvezda pro-putinovska i lična prćija Psihoa. Šta ovde nije tačno?

Ne tako davno videli smo performans kriminalno-navijačke grupe sa zastavama jedne strane države. Putler je božanstvo na Marakani. Igrate prijateljske utakmice sa ruskim klubovima u Rusiji u vreme kad ih cela Evropa banuje. Kompletno rukovodstvo i tribina su vam potpali pod kancerogeni KGB uticaj. Zvezda je prvi put u istoriji postala ono što nikada nije bila (čak ni u vreme SFRJ) - boljševički klub.

Celu upravu vam je na čelo kluba postavio lično Psiho na čuvenoj ponoćnoj sednici Upravnog odbora. Sve sa Tvorzom na čelu. Kompletno poslovanje vam je obavijeno velom tajne..(zvuči poznato,skoro kao rekonstrukcija nadstrešnice na jednoj železničkoj stanici)..niko ne zna pravo stanje finansija u klubu,niko ne sme više ni da pita.

Terate svi zajedno neku kontru..ne znam više ni kome? Evropi,svetu..? Ja bih rekao zdravom razumu na prvom mestu. I onda se isčuđavate što nemate "fer tretman". A što biste imali? Kad štrčite..kao uostalom i država i većinski deo većinskog naroda. A ono štrči,to se kosi i uklanja. Da nije onog potkupljivog mufljuza Čeferina,ne biste ni igrali u Evropi sa onim Gazpromovim logom na grudima.

I onda neki tobožnji trener izađe pred novinare i održi govor kojeg se ni Vučić ne bi postideo! A govori ispred kluba koji je na svaki način protežiran u srpskom fudbalu i od kojeg je samo Steaua u eri Čaušeskua bila više privilegovana. I na sve to,na topiku mukajet..nijedna kritika..a za mene ban. More..

Ja sam 35.godina svog života dao Zvezdi. Ne kajem se.

Ta Zvezda odavno više ne postoji.

Sadašnja Zvezda je klub kompletno potonuo u kriminal: vode je lice sa poternice koje je bežalo od pravde,počasni predsednik je aboliran za dela sportskog kriminala. Legende kluba otvoreno podržavaju ratne zločince,a neki od njih povremeno i defiluju klubom u ko-zna-kakvim ulogama..Tzv.delije su takođe tamo - u kriminalu do guše. Bilo da su to reketiranja,iznude, dilovanje..bilo unosni građevinski i slični poslovi. Na stadionu caruje ogoljeni i primitivni šovinizam i nacizam.

Na poslednjim protestima,studentima i prete delovi navijačkih grupa. DB Delije su se potpuno stavile na stranu kriminalnog kartela na vlasti.

Zato sam prestao da navijam za Zvezdu. Ne kajem se.
Jer bih time podržavao kriminal. I boljševizam. Zvezda mora da otera kriminalce iz uprave i sa stadiona,da bih ja za nju ponovo navijao. Jer Zvezda nije Zvezda dok njome upravljaju kriminalci u kancelarijama i kriminalci na tribinama.

Oteli su nam Zvezdu,kao što su nam oteli i državu.

Vi (modovi+navijači na forumu) možete da žmurite nad ovim činjenicama,možete da zabijate glavu u pesak do milje volje..možete da lažete sebe kako "oni nisu Zvezda i kako je ona drugo i više" ali bojim se da je to danas samo jedan odbrambeni mehanizam.

Ja vam čak ne zameram to..iako dakako smatram da grešite.
Ne branim vam da tako rezonujete i pišete,niti bih. Nikada nikome nisam "solio pamet" niti pokušavao da mu promenim mišljenje,a posebno ne nekakvim agresivnim nastupima prema forumašima.

Ja neću (iako bih trebao) da pozovem nikoga da okrene leđa klubu za koji navija. Ali neću da na OVOM forumu budem banovan jer sam rekao istinu.
Za milion drugih stvari me možete kazniti,ukoliko ih nađete,ali nemojte za istinu.
Međutim,ne mirim se sa banom koji mi je udeljen jer je to ban protiv istine.

• Like 4
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1

On 12/19/2024 at 9:47 AM, Barkley#34 said:

Radoznalosti radi, kako i dalje navijaš za klub koji je do najvećih uspeha vodio italijanski Palma?

Stavljati znak jednakosti izmedju Palme i Silvija je baš understatement.

Silvio ne samo da je patentirao prostituciju i pedofiliju nego je bio deo sudskih postupaka vezanih za ubistva Koza Nostre. Ima jasnih dokaza da je saradjivao sa mafijom na visokom nivou i bio umešan u njihova zlodela. 
Na primer, ključni svedok za Bunga Bunga žurke je u toku istrage ubijen. Politički je veličao Musolinija i bio jako dobar prijatelj sa Putinom. A lista utaje poreza i lopovluka je baš duga.

Kako god, imao je istančani osećaj za spajanje medija i fudbala i napravio je giganta u godinama kada je vodio klub. Sa te strane razumem tužne smajlije kada je otišao na onaj svet ali to jeste onda čudno kada se pogleda mišljenje o Zvezdi. Što bi se reklo, sukob interesa.

• Like 1

Da li to brise post ako se napadnu njihova visocanstva sport klub i nova koji konstantno udaraju po Zvezdi, dok jedan drugi klub koji je takođe ogrezao u sns prikazuju maltene bastionom opozicionarstva.

• Ha-ha 1

56 minutes ago, Don Juan said:

@berti Obrisani post je klasično tataisanje i nema veze sa SK, nego sa drugim klubom

@Valensija Neću dozoliti taj rečnik i svaki takav post će biti obrisan

Slozicemo se da sporr klub i nova vise pljuju zvezdu nego partizan po pitanju veza sa sns.  Da ili ne?

Ako se slozimo, hajde onda napisi post o tome uz obrazlozenje zasto misliš to,  a da sam svoj post ne svrstas u tatisanje.

Edited by berti