Shunsuke Nakamura Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 U ove tike Edvards ima još luđe da kuca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 patika-patofna tipa casual 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 58 minutes ago, Chaos Is Me said: Anthony Edwards dobio svoj signature model, veoma futuristički izgledaju Mene sa strane podsjećaju dosta na Air Jordan IX Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 jel se oni to trude da naprave sto ruznije patike ili sta? 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 🥰 Jesu ružne patike, ali je lep povod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 što ružne, dobro izgledaju otpozadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 Ne znam, ne leže mi njegovi modeli nikako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 29, 2023 Author Share Posted September 29, 2023 Kyrie ne samo da je novi maneken kineskog brenda Anta, već je postao i njihov chief creative officer. A tu je i novi logo, stari (dok je bio u Nike) vs novi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 16, 2023 Author Share Posted October 16, 2023 Zanimljivo da Julije Randle fura neke Sketchers patike za basket. Još zanimljivije je što uopšte ne izgledaju loše a inače je u pitanju brend koji, pored neprikosnovene Hoke, proizvodi najružnije patike ikada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Dajte preporuku za neku dobru loptu za vanjsku upotrebu. Imam Wilson Team Tribute LA Lakers i neku Moltenku FIBA official, al razmisljam da ovu potonju odnesem kod roditelja da imam za tamo i da kupim neku koja bi mi bila prvi izbor. E sad ne znam sta gledati, dal neku gumenjaru il od kompozita, budzet 3-4k, ne bih isao preko... Gledao sam neku Tarmak bt500x grip i ona mi se dojmila, a od gumenjaka Spalding EL replika i Spalding Graffiti. Nzm one 3x3 varijante (Wilson, Molten, Tarmak, sad ima i u Planeti neka Proball), al one su velicina 6 a s njom nikad nisam igrao, pa bih voleo i oko toga da cujem iskustva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Ja se ozbiljno gnušao 3x3 lopte, odigrao jedno leto sa njom, recimo 80% basketa i navikao. Čak sad razmišljam da kupim, a imam dobru Moltenku redovnu sedmicu. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 Wilsonka 3x3 ofc. U sustini ona jeste 6, ali ima tezinu sedmice pa se i ne oseti. To sto je manja nije mana i posle nekoliko basketa se naviknes, a grip koji ima je perverzija. Jedina mana joj je sto nije dugotrajna ukoliko se non stop igra sa njom. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 22, 2023 Author Share Posted October 22, 2023 Ja bih tačno odbio da igram bilo kakav basket šesticom. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Meni su najbolji odnos cene i kvaliteta bile nike versa tack lopte, ali izgleda da ih ne proizvode više, bar nema nigde na stanju kod nas u prodavnicama. Vidim da imaju neke all court, možda im je to kao neka zamena, a upadaju ti u budžet. Što se tiče ovih za 3x3, tu sam bio u fazonu kao @Chaos Is Me, ali naravno da sam igrao jer sam igrao i basket sa tim pravilima. Mnogo lakše ju je kontrolisati kad se navikneš, ali i dalje sam za standardnu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 7 hours ago, Chaos Is Me said: Ja bih tačno odbio da igram bilo kakav basket šesticom. ali skapiras zasto su basketasi toliko precizni na tvu imao sam partije kada sam sutirao kao melo, cak i trice umem da sutnem preko 30% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 23, 2023 Author Share Posted October 23, 2023 Pa naravno kad je lopta manja, a obim obruča isti. Logično da će procenti biti bolji. Težak bullshit ta šestica. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 U moje vreme se nije manisalo nijednoj lopti, a najcesca je bila i davali se kosevi k`o ludi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Ta lopta nama na terminu služila samo kao pomoćna. Za zagrevanje i dok pauziraš. (Wilson 3x3 ako se dobro sećam). Ne bih je nikad usvojio umesto "Velikih" (Da me neko pita). Molten i Adidas standardne veličine su nam bile redovne, tj stalne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Ne znam, šestice su sranje za sve osim za 3X3... a ni tu basketaši meni ne deluju baš nešto precizno. Šestica za 3X3 nije čak ni standardna šestica (koja se koristi za mlađe kategorije) jer je zapravo težine sedmice... meni je mnogo lakše (i ne samo meni, košarkašima - as in 5x5 - listom) da igram sa standardnom sedmicom. Ko je navikao na nju, šestica mu odskače ko blesava i na obruču je ko loptica skočica Što daje dodatno na akciji u 3X3 - morali su da uvedu taj momenat neizvesnosti i različitosti u odnosu na košarku proper, imam osećaj da bi 3X3 sa standardnom sedmicom bio bar dve nijanse sporiji i statičniji. Što se lopti tiče - Wilson Solution ili Evolution su neprikosnovene u sali.... iako kod nas uglavnom vlada kult Moltenki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 2 hours ago, Kronostime said: U moje vreme se nije manisalo nijednoj lopti, a najcesca je bila i davali se kosevi k`o ludi. Tako je. A umesto patika iskljucivo borosane 🙂 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Šangajke Ne, nisam ih trošio, niti znam kako izgledaju, samo sam čuo za taj termin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Just now, jedibojan said: Tako je. A umesto patika iskljucivo borosane 🙂 Naravno. Nije se kukalo na patike, vreme, podlogu, sorc..... - jedino je bilo bitno da se sto vise provede na terenu. Ovo danas - izgubis volju za igrom dok se islika za drustvene mreze. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Sve je bilo bolje pre rata.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 3 minutes ago, fancy said: Šangajke Ne, nisam ih trošio, niti znam kako izgledaju, samo sam čuo za taj termin I nosilo se i habalo se 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attolini Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 (edited) 19 minutes ago, Kronostime said: I nosilo se i habalo se . Ajde preterujete...bila je ona prodavnica valjda alpina u Cika Ljubinoj, mogao si da kupis i Adidas i druge brendove, krenule su i Nike iz Turske. Nisam ni Starke nosio, a ne proletersku verziju , sangajke...Starke su mi na moju visinu izgledale kao skije , a i svi su ih nosili... Tigar je bila nenadjebiva, ako je bila dobro balansirana a ne s fabrickom greskom...Sinu sam kupio nedavno modernu verziju, kinesku🙂 Ovo drugo u pravu si...sin izgleda kao iz fashion revije kad ide na basket, jedanaest godina... . Edited October 23, 2023 by attolini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts