Angelia Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 13 hours ago, MeanMachine said: Ne može Izrael to da odradi nema kapacitet za tako nešto. Pa skoro kad su bombardovali Iran efekat je bio slab ma šta pisali mediji imamo satelitske snimke. A gađane su mete koje nisu ukopane duboko u planini. Takve mete zahtevaju upotrebu velikih bombardera je bombe su ogromne 9 tona pa i teže od toga. Pa to sam I rekla, ali Tramp ima. Znaci teoretski mogao bi samo da im da naoruzanje. Oni su samo dobro ostetili PVO.
MeanMachine Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 6 minutes ago, Angelia said: Pa to sam I rekla, ali Tramp ima. Znaci teoretski mogao bi samo da im da naoruzanje. Oni su samo dobro ostetili PVO. Kako misliš da bombe od npr 15tona Izraelci mogu da koriste? Te bombe samo B2 može da nosi. Dakle moralo bi USAF da napadne Iran. Iran onda uzvraća zatvaranjem hormuza i tako eto nas u novom ratu na bliskom istoku. A što se tiče pvo već rekoh mediji su jedno pričali a onda smo videli slike. Mislim da je bilo bitno u medijima prikazati napad izuzetno uspešnim da bi se situacija deeskalirala.
Angelia Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, MeanMachine said: Kako misliš da bombe od npr 15tona Izraelci mogu da koriste? Te bombe samo B2 može da nosi. Dakle moralo bi USAF da napadne Iran. Iran onda uzvraća zatvaranjem hormuza i tako eto nas u novom ratu na bliskom istoku. Prodaju Izraelu b2 I sve sto im treba. da me ne razumes pogresno, ne zagovaram rat, samo mislim da ako Iran dobije nuklearku, to je mnogo gore. A diplomatija sa mulama je smejurija. To je kao da smo probali diplomatiju sa ISIS.
Recommended Posts