Barkley#34 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 8 minutes ago, fancy said: Nekoliko iz vrha tražilo FRA i GER vize Otkud baš ove zemlje?
fancy Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Popularne među migrantima, šta ja znam, prenosim kako piše 3
Angelia Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 2 minutes ago, fancy said: Popularne među migrantima, šta ja znam, prenosim kako piše Nazalost izveli su vojsku na ulice, zato su iskljucili internet da sakriju ubistva. Ali je Musk ukljucio starlink. I protestanti se ne povlace, sve ih je vise. Neko je hakovao kamere za nadgledanje IRGCja. Ima oko 3k "uhapsenih". Izgleda da su primeceni I pokreti USA snaga
fancy Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 7 minutes ago, Angelia said: Nazalost izveli su vojsku na ulice Pa to je očekivano, puno će krvi da padne da bi otišlo to zlo. 8 minutes ago, Angelia said: Izgleda da su primeceni I pokreti USA snaga Ako je ovo istina, onda... nema tu još mnogo priče.
Angelia Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 2 minutes ago, fancy said: Pa to je očekivano, puno će krvi da padne da bi otišlo to zlo. Ako je ovo istina, onda... nema tu još mnogo priče. Mislim cula sam to na Tousi TV, covek ima najbolje izvestavanje iz Irana. Nisam proveravala druge izvore jer tek slusam njegov zadnji izvestaj. Kaze u Teheranu protestanti marsiraju ka stabu IRGC.
fancy Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Trenutno nema hrabrijih od žena Irana, a zapadne feministkinje čekaju odluku centralnog komiteta da se oglase.... (a u CK panika, pola ih zaboravilo da skine hidžabe od zadnjeg protesta solidarnosti...) 7
Tex_Willer Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Ali kako Rusoguzi i ovo pravdaju, pa to nema dalje. Od Jermenije za Ukrajinu, došli smo do toga da ide Iran za šta? Čekam hapšenje i jurnjavu za Putinom, pa da Rusoguzi to objasne na taj način da su Rusi slomili zapadne tlacitelje i da je sve ovo diverzija... 2
djura.net Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 6 hours ago, fancy said: BTW u Iranu isključili internet i mobilne To je bilo jos prvog-drugog dana protesta, uobicajena stvar kad je rec o tome kako vlast hendluje ovakve situacije. 1
DameTime Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 7 hours ago, fancy said: Meni trenutno u glavi jedan drugi grad umesto Teherana i neka bliska budućnost... I povratak princa Filipa Karađorđevića? :)) In other news, bravo za narod Irana! Ovako se bori za slobodu! 1 1
berti Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Da li ce pre AV da ode kod jarana Madura ili ce doziveti iranski scenario... Ne zna čo'ek šta je ljepše. 1
Don Dusko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 9 hours ago, fancy said: Najlepša vest u 2026 iako je ova tek počela. Jedino pad Putina ili Žvalavog bi mogle da je nadvise. Zapadna novolevica na aparatima Jesu ovi citali AV kako sam pobedio obojenu revoluciju?
Darko Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Sačekajmo da ovi satrapi prvo padnu. Žilavi su oni ali izgleda da im je konačno kraj, samo ipak treba sačekati epilog. 1
40Wins Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Mora sad da se gura do kraja da se rezim opet ne konsoliduje. Nadam se da ce Mosad i CIA odraditi svoj deo. Mada mozda i ubaciti one momke dok su jos u zoni. 1 1 1
Ludi za Poli Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ma nema ovdje povratka vise, vjerovatno je pitanje sata kad ce ajatolah hvatati sturu za Moskvu, stari muslimanski grad.
Tex_Willer Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Verujem da Mule u generacijama od 15-40g voli isti broj ljudi kao zvalavog u Srb, to ne prelazi 10-12% realnu podršku, a ipak takve osobe i vrše revolucije i proteste.
Barkley#34 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 16 minutes ago, 40Wins said: Mora sad da se gura do kraja da se rezim opet ne konsoliduje. Nadam se da ce Mosad i CIA odraditi svoj deo. Mada mozda i ubaciti one momke dok su jos u zoni. I da se konsoliduju, dešavanja u Iranu tokom poslednjih godina, uz udarce koje je pretrpeo u spoljnim odnosima, ukazuju na to da je stanje neodrživo i da se ide ka promenama. Kada će se desiti, pitanje je za mnogo para. 2
Tex_Willer Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 4 minutes ago, Barkley#34 said: I da se konsoliduju, dešavanja u Iranu tokom poslednjih godina, uz udarce koje je pretrpeo u spoljnim odnosima, ukazuju na to da je stanje neodrživo i da se ide ka promenama. Kada će se desiti, pitanje je za mnogo para. Navodno juče su ajatolah i Putko imali razgovor od preko 2h.
fancy Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Na kraju će da se sva govna skupe u Moskvi... predvidivo. Bila neka AI slika skoro, možda sam je čak i ja poslao, bukvalno je predvidela celu ekipicu, sa sve Žvalavim, kako sede i pijuckaju čaj s Putinom. 2
djura.net Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago bbc In a televised speech, Ayatollah Ali Khamenei, who has ultimate power in Iran, dismisses protesters as "a bunch of vandals" trying to "please" US President Donald Trump. The BBC and most other international news organisations are barred from reporting inside Iran, so social media is relied upon to verify what is happening on the ground. 1
Klotzen Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ako padne Iran to će biti katstrofa za ruski izvoz nafte, pogotovo ako još na vlast dođe Pahlavi junior. Mislim da će on da podstiče Mule da se bore za očuvanje vlasti po svaku cenu.
40Wins Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Bukvalno im je rekao da nema mesta u onom ogradjenom selu za propale diktatore. 1
Tex_Willer Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Meni deluje kao da Tramp ne želi da na vlast dodju oni koje narod želi, jer u Venecueli hvali nobelovku i onda kaže nije dobra opcija jer nije popularna, a navodno oko 80% je podržava, sad i ovde slična je retorike oko Pahlavija. Pogotovo mi je to čudno za Venecuelu, ali imam osećaj da se plaši autoriteta pomenutih i da se mogu otrgnuti od njega kroz vreme.
Recommended Posts