Angelia Posted April 7 Posted April 7 13 hours ago, MeanMachine said: Ne može Izrael to da odradi nema kapacitet za tako nešto. Pa skoro kad su bombardovali Iran efekat je bio slab ma šta pisali mediji imamo satelitske snimke. A gađane su mete koje nisu ukopane duboko u planini. Takve mete zahtevaju upotrebu velikih bombardera je bombe su ogromne 9 tona pa i teže od toga. Pa to sam I rekla, ali Tramp ima. Znaci teoretski mogao bi samo da im da naoruzanje. Oni su samo dobro ostetili PVO.
MeanMachine Posted April 7 Posted April 7 6 minutes ago, Angelia said: Pa to sam I rekla, ali Tramp ima. Znaci teoretski mogao bi samo da im da naoruzanje. Oni su samo dobro ostetili PVO. Kako misliš da bombe od npr 15tona Izraelci mogu da koriste? Te bombe samo B2 može da nosi. Dakle moralo bi USAF da napadne Iran. Iran onda uzvraća zatvaranjem hormuza i tako eto nas u novom ratu na bliskom istoku. A što se tiče pvo već rekoh mediji su jedno pričali a onda smo videli slike. Mislim da je bilo bitno u medijima prikazati napad izuzetno uspešnim da bi se situacija deeskalirala.
Angelia Posted April 7 Posted April 7 1 hour ago, MeanMachine said: Kako misliš da bombe od npr 15tona Izraelci mogu da koriste? Te bombe samo B2 može da nosi. Dakle moralo bi USAF da napadne Iran. Iran onda uzvraća zatvaranjem hormuza i tako eto nas u novom ratu na bliskom istoku. Prodaju Izraelu b2 I sve sto im treba. da me ne razumes pogresno, ne zagovaram rat, samo mislim da ako Iran dobije nuklearku, to je mnogo gore. A diplomatija sa mulama je smejurija. To je kao da smo probali diplomatiju sa ISIS. 1
Beonegro Posted April 8 Posted April 8 9 hours ago, Angelia said: Prodaju Izraelu b2 I sve sto im treba. Piramida je upravo dobila podrum. 1
Darko Posted yesterday at 05:48 AM Posted yesterday at 05:48 AM Ne znam na koju temu ovde da stavim, pa ću ovde: https://www.bbc.com/news/articles/cj3j5gxgz0do Ukratko, UK specijalci ubijali civile, decu, zatvorenike, itd itd. U mnogim operacijama pobili sve muškarce itd itd. Šta reći. 1
Smrtokapa Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Tužno je što čak nisam ni iznenađen. Jako je tanka linija koja deli "civilizovanog" čoveka od divljaka. Ponekad je dovoljno osloboditi ga odgovornosti i dati mu moć da ne bude osuđen i kažnjen za bilo šta što uradi. https://1000wordphilosophy.com/2022/05/14/platos-ring-of-gyges/ Plus je u ovim jedinicama verovatno veći procenat ljudi koji su u startu fascinirani oružjem i nasiljem i koji su okej sa pomišlju da mogu doći u situaciju da ubiju. 2
Darko Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 1 hour ago, Smrtokapa said: Tužno je što čak nisam ni iznenađen. Jako je tanka linija koja deli "civilizovanog" čoveka od divljaka. Ponekad je dovoljno osloboditi ga odgovornosti i dati mu moć da ne bude osuđen i kažnjen za bilo šta što uradi. https://1000wordphilosophy.com/2022/05/14/platos-ring-of-gyges/ Plus je u ovim jedinicama verovatno veći procenat ljudi koji su u startu fascinirani oružjem i nasiljem i koji su okej sa pomišlju da mogu doći u situaciju da ubiju. Ja jesam iznenađen skalom - po svedočenj, u nekim odredima se dešavalo posle svake operacije, a te operacije su bile česte. To znači da su verovatno hiljade nevinih ljudi pobijeni, i to samo od strane UK odreda. Ovo ladno može da se poredi sa nedelima ruskih vojnika u Ukrajini. Što je najgore, Cameron i ostali zvaničnici su nekoliko puta bili upozoravani na šta se dešava i ... ništa. Ovo je za Hag. 1
Recommended Posts