NMX Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Jaooooooo Stefan 😍 Gladan je 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plavi Golub Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Svaka mu cast! Kakvo srce i nervi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Šta se dešava ispod onog tvita od Kirgiosa, pa ovo je spektakl 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 SANTANA!! SANTANA!!! ZIV JE!! 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 16 minutes ago, McLeod said: Cestitke 🙂 I ako ostane prvi po broju slemova, pamtice se ovi pokloni, ovo danas je bilo neverovatno. Bar je nivo meca bio bolji u petom setu, ako nista drugo, da povadi malo onaj uzas iz prva cetiri. Ide Novak na 20+. 2014. i '15. je Novak zasluzeno dobio, danas je Fed morao da zavrsi sa 3:0, ili 3:1. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Just now, NMX said: Šta se dešava ispod onog tvita od Kirgiosa, pa ovo je spektakl Mislim da je to jedino "maltretiranje" preko drustvenih mreza koje podrzavam...Treba onog magarca..😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 joj bre sto mi drago kad vidim srpske zastave , samo da nadjem slicicu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 (edited) Neverovatan mec, zaista uz ono visesatno vojaevanje sa Nadalom u finalu AO verovatno i najdramaticniji u povesti finalnih meceva ................. iskrene cestitke Federeru, on je zaista danas odigrao na najvisem nivou sem u tim kljucnim poenima, meni stvarno nije jasno kako je uspeo da izdrzi skoro pet sati i da ne popusti ranije ................ mec je naravno mogao i trebao da se zavrsi da je Novak poveo sa 5 : 2 u petom setu, od trenutka kada je vratio brejk pa sve do mec lopti, Svajcarac je bio bolji igrac, prosto je plesao po terenu. Sve u svemu, dva najveca igraca u povesti tenisa, i ta trka i dalje ostaje otvorena ko ce na kraju biti najbolji svih vremena ................. Edited July 14, 2019 by jevrem69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Dajte onu sliku na samom kraju, kad onako stane mrtav ozbiljan i gleda u publiku. Neprocenjivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 before after za obojicu! 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
taliesin Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 16 and counting. Losa igra Novaka, prakticno je osvojio Vimbldon bez servisa. No, sve ce to biti zaboravljeno zbog rezultata i nacina na koji je trajao mec. Rodzer sjajan, skoro na peak-u svojih mogucnosti ali su danas sampionski poeni pripali sampionu. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Jedan od najtezih poraza [emoji20][emoji20][emoji20]Cestitke 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 koliko ga ona dobro poznaje .... 9 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gistro Bančo Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Novakova majka i Mirka su bas bile pod stresom. Nije im bilo lako prezivljavati sve sto smo vidjeli u mecu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profaarmor Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Mislim da cak i Federer ne veruje da moze da pobedi Djokovica,mozda jos Mirka, kad ga sada nije dobio ne znam kad ce. Jeste da je Federer zasluzio da ovo uzme ali to nije razlog da se ne radujem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 meni je bre Mirka mnogo simpaticna zena. ne razumem toliki hejt prema njoj (ne mislim na forum naravno). 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 19 minutes ago, Wook said: Ide Novak na 20+. 2014. i '15. je Novak zasluzeno dobio, danas je Fed morao da zavrsi sa 3:0, ili 3:1. Ovo je pokazna vezba za ono sto sam pricao jos pre pet godina. Cisto da se vidi koliko zapravo Djokovic moze jezivo da odigra i da pobedi i da te pobede nemaju nikakve veze sa njegovom igrom i njegovim nivoom. Imaju veze iskljucivo sa Federerom. Prethodna finala nisu bila ovoliko jeziva da to pokazu, ali je svako ko je to zeleo da vidi video. Ako nista, danas to niko nece moci da negira. No, to je potpuno nebitno, broje se pehari. I ono sto sam rekao pre pocetka petog seta bih mislio i da je uspeo Federer da odservira za 9-7. Najgore u vezi ovakvih meceva je sto ce ih ljudi smatrati za epske i svrstavati u najbolje zato sto su zavrseni u pet setova. A tenis je bio jeziv. Isto kao na USO 2012. I na AO 2012. tenis nije bio ni blizu toliko dobar koliko ga hajpuju. Svako finale iz 2011. koje je uzeo Djokovic je nekoliko nivoa vise od svih tih koji su zavrseni u pet setova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 No, to je potpuno nebitno, broje se pehari. Ovo si lepo rekao. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Ovaj momenat zasluzuje da se prikazem sa ovim avatarom - cak stavise Braaavo Novace !!!!!! 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 lol, AO12 je najvisi intenzitet tenisa. Dva najveca gladijatora ikad i u najboljim godinama u tenisu nisu mogli da stoje na nogama i ti to uporedjujes sa sa ovim mecom danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 6 2 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Ovo je pokazna vezba za ono sto sam pricao jos pre pet godina. Cisto da se vidi koliko zapravo Djokovic moze jezivo da odigra i da pobedi i da te pobede nemaju nikakve veze sa njegovom igrom i njegovim nivoom. Imaju veze iskljucivo sa Federerom. Prethodna finala nisu bila ovoliko jeziva da to pokazu, ali je svako ko je to zeleo da vidi video. Ako nista, danas to niko nece moci da negira. No, to je potpuno nebitno, broje se pehari. I ono sto sam rekao pre pocetka petog seta bih mislio i da je uspeo Federer da odservira za 9-7. Najgore u vezi ovakvih meceva je sto ce ih ljudi smatrati za epske i svrstavati u najbolje zato sto su zavrseni u pet setova. A tenis je bio jeziv. Isto kao na USO 2012. I na AO 2012. tenis nije bio ni blizu toliko dobar koliko ga hajpuju. Svako finale iz 2011. koje je uzeo Djokovic je nekoliko nivoa vise od svih tih koji su zavrseni u pet setova. Dobio bi Novak i da je bolje igrao, samo nije imao potrebe. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profaarmor Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 9 minutes ago, BojanaCZV said: meni je bre Mirka mnogo simpaticna zena. ne razumem toliki hejt prema njoj (ne mislim na forum naravno). Ako sam te ja inspirirao odmah da kazem da nemam nikakvih problema sa gospodjom☺️ Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Just now, Drakaris said: lol, AO12 je najvisi intenzitet tenisa. Dva najveca gladijatora ikad i u najboljim godinama u tenisu nisu mogli da stoje na nogama i ti to uporedjujes sa sa ovim mecom danas. ovo je za pedalj stresnije i neizvesnije. kvalitet tenisa je bio bolji na AO, s tim kao sto napisah vec, kvalitet od druge polovine 5-og seta je bio odlican i u ovom mecu, bar meni. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts