Jump to content

FK Crvena zvezda 2018/2019


Drug Crni

Recommended Posts

Kad je lepo i kad se pobeđuje pišu se hvalospevi. Kad je loše i kad se gubi normalne su i kritike. I svaki fudbaler koji pretenduje na ozbiljnu karijeru mora da nauči da ih istrpi. Ali posle večerašnjeg poraza od Partizana u finalu Kupa Srbije svi su fudbaleri Crvene zvezde zaobišli novinare osim kapitena Vujadina Savića.
Nikad ne bežim od odgovornosti. Obaveza je da se pojavimo i kada je dobro i loše“, kaže Savić na početku iskrenog obraćanja tokom kojeg se zvezdaškoj publici javno izvinio ne samo za rezultat, nego i više od toga za bledu igru crveno-belih.
Poraz od Partizana uvek boli, ovaj je prvi koji je doživela ova generacija. Samo su dva od sedam derbija bili dobri, ostalo je bilo mučenje. Izvinjavam se svakom Zvezdašu koji je večeras bio uz nas. Verujem da ćemo u kvalifikacijama, prvenstvu i Kupu sledeće sezone biti pravi“.

A gde je to bio problem? Da li su crveno-beli zbog plasmana u Ligu šampiona, pobede nad Liverpulom i ogromne bodovne razlike na tabeli potcenili večitog rivala?
Nismo ih potcenili. Mislim da smo kvalitetniji tim od njih, ali to definitino nismo pokazali večeras. Ali sigurno smo odigrali najlošiju utakmica ove sezone. Nismo bili na pravom nivou celog ovog proleća, odigrali smo nekoliko dobrih mečeva, prošli derbi, Radnički... Ostalo nismo bili mi“, priznaje Savić.

Naravno, ovaj jedan poraz neće obrisati sve ono dobro što je aktuelna generacija uradila u istorijskoj sezoni za klub, ali ni sam Savić nije očekivao ovako bolan kraj.
Sezona je bila fenomenalna, dosta puta smo pokazali da smo pravi kad je najvažnije, ali sada nismo bili. Idemo utučeni na odmor. Ovo će me lično boleti ceo život. Na današnji dan smo doživeli onaj poraz od Menhengladbaha (poraz u finalu Kupa UEFA 1979. godine, prim.aut). Tada je igrao moj otac, verovao sam da ću ja ovoga puta slaviti.  Mislim da smo u ostalim važnim utakmicama bili pravi tim. Kao protiv Salcburga, kada nismo odigrali možda dobro, ali smo bili pravi tim“, stavljaSavić tačku na priču.

Edited by Crni Bombarder
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, Berlin said:

Zuloa , "Gisku" (cuj Giska, lik ima troje dece i sam sebi daje nadimak Giska, pa dal je realno ? ) Gobelju, Rodica, Milunovica spakovati u jednu kutiju i poslati ih sto dalje od kluba

 

I smiriti onog Borjana da ne glumi simpanzu jer igra za Zvezdu i ako moze, da zamoli zenu kad dolazi na Marakanu da nosi brus jer ovo nije kupleraj.

 

Zulo, Bakula, Giska, Rodic, Gobelja, Milunovic svi momentalno aut.

 

Oziveti Melega, Jirku, Jevtovica, Ebisilia, dovesti stopere i Ignjovskog i Milojevica ukoriti. Inace sledi Kairat.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

59 minutes ago, red_white said:

Igrao ti je Ivanic u veznom redu cijelo drugo poluvrijeme i sta smo dobili? Besmisleno ti je dijeljenje ekipe na gardiste i ostale kada su svi podbacili. 

 

Aha hoće to tako. Pa Ivanić je došao u februaru, a ne prekjuče. Što ga nije uigravao na toj poziciji celog proleća, ako je mislio da ga stavi tu kad zagusti?

 

Opet, ne delimo ih mi, oni se sami razdelili. Čak i neke pesme valjda pravili za klupski YT kanal, ali ne pada mi na pamet to da slušam.

 

Naša igra ovog proleća je bila:  smisliće Ben i Marin nešto. E pa Ben je odigrao slabu utakmicu, a Marin je morao da dođe do Milunovića da mu uzme loptu da ovaj ne bi pogrešio u dodavanju.

 

Još nešto, zbog kojeg kurca je zamenio pozicije štoperima, uvek je Vujadin bio desno, a Milunović levo, sad obrnuto. To je bila taktička promena? Fascinantno.

 

Milojevićev rad ove POLUsezone najbolje opisuje ova izmena Stojković-Gobeljić na kraju, dok je na klupi Jevtović, a na tribinama Ebisilio i Jirka.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Sto se tice kupovina ove godine ona su radjena ad hok. Prvo su dovedeni planski Ebisilijo i druzina za potrebe Liga Evrope... Kada se uslo u LS pojacana je konkurencija, da bi se od polusezone dovodili igraci koji sustinski trebaju da naslede neke nosioce igre do sada. Cenim da se Ivanic na svojoj poziciji nece naigrati dok je Marin tu. Ako moram da biram igraca koji nista cele sezone nije pokazao to je definitivno Rodic. Kako stvari stoje mi imamo sigurno Borjana na golu i Gajica kojeg nismo konzumirali tokom proleca, ostalo u odbrani je za totalni remont. Najmanji je problem resiti se odredjenih igraca. Mnogo veci problem je izbalansirati ekipu tamo gde je sve prebukirano. Ovog proleca zauzet je nacelni stav da je sezona resena i da se ocigledno guraju svakojake njuske na ustrb kvaliteta. Videli smo kako smo svi zajedno prosli sa tim pogubnim stavom, koji je posledica raznih interesnih grupa u i oko Zvezde. Nekako mi se cini da nama mesecima lopta ne ide napred, da igramo bez bekova i krila. Ben je najbolje od sebe pruzao kada nije igrao krilo, od Ivanica se ocekuje da igra dobro a forsira se na poziciji na kojoj nikad nije igrao. Jedno krilo koje si doveo greje klupu (Jirka). Disfunkcionalni smo do bola kao ekipa.Ukoliko imamo evropske ambicije trula je prica da se pojacavamo iz domace lige. Mogu da razumem ultra talentovanog Joveljica iz naseg pogona eventualno jos jednog igraca iz ostatka lige koji odskace pa ga pokupis. Ali ovo sa Vulicima, Vukanovicima i ostalima je prica kad imas novac pazari te igrace kako konkurencija ne bi do njih stigla u prvoj fazi. U drugoj fazi dobice sansu pa ako je iskoriste... Problem je sto i igraci koji su bolji od njih su nacelno u prici dobices sansu a ne dobijaju je pa je ti iskoristi. Mislim da ce do zanjeg trenutka Milojevic pruziti sansu Causu tamo do drugog kola kvalifikacija. Sto se Simica tice definitivno nema kvalitet koji je potreban. Pada u vodu i prica neka ga na klupi za pola sata. Sve je jako konfuzno na zalost. 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Milijaš #10 said:

 

To je ono sto ja potenciram kad kazem da klub smrdi na malogradjanstinu i odlike skorojevica.

 

1. Gardisti - ultra dziberi

2. Rukovodioci na mitingu Duha koji lebdi.

3. Silovanje istorije i pokazivanje moci nad slabijima

4. Uzasni marketing tim i svih onih morona koji tamo rade, pa Vozdovac ima pojam tviter za nas npr.

 

Nismo jbn. klub iz predgradja degenerici nepismeni.

 

Alo, zemljak, pa nemoj se vredjamo...Ne dolaze mi na miting, samo na krsnu slavu 😉

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Kosjan Willavić said:

Ovo je druga polusezona Grofove prve godine kada su nam skakavci pojeli šest meseci i kada smo dobili šljagu u Evropi. Sledi isti bolan scenario. I tada su svi žmurili zbog starih zasluga i izbegavali da vide očigledno dok đavo nije odneo šalu.

 

Kao prvo, Milojević je strahovito precenjen trener koji je uz skoro neverovatnu dozu sreće postigao najveće uspehe.

 

No, kao što sam već ranije danas napisao, on je trener koji gaji DEKADENTAN fudbal, gde apsolutno ne postoji ništa od onog što je osnova modernog (pa i svakog drugog dobrog) fudbala - brzina, transformacija, korišćenje prostora, neprestane kretnje igrača, poznavanje sistema...

 

Sve navedeno je potpuna nepoznanica za imenovanog, bunkerica koju praktikuje svuda i u svakom slučaju, potpuni nedostatak ideje i nemogućnost da prilagodi tim i igru protivniku čine ga najvećim problemom u klubu.

 

Držanje na klupi najboljih igrača, tvrdoglavo odbijanje da se uočene greške isprave, sve to je odlika jedne sitne duše. Treba se setiti reakcije i izraza na licu kada su mu rezervisti protiv Napretka pokazali šta je fudbal i zbog čega toliko ljudi voli tu igru.

 

Ne mogu da dočekam da mu neki anonimci iz Kurbecistana to još bolje pojasne. Brk će mi se nasmejati™

 

PS

 

Govno Stojković je najsramtonija spodoba koja je ikada prošla u blizini stadiona CZ.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Evo moj malo duzi post o vecerasnjem mecu ali i nekoj mojoj viziji za sl sezonu, nakon sto sam se makar malo smirio.

Pre svega zelim da kazem da su mi svojim zalaganjem u derbi mecevima ove sezone dosta unistili celokupnu sliku svega i da je totalno sramno da mi sa ovakvom ekipom ne rutirniramo tim koji u svojim redovima ima svega 4 5 fudbalera, a da su pritom taj isti tim dobijali mnogo slabiji od nas sa velikom lakocom.

Da krenem redom:

Borjan: Sjajna sezone stvarno, koliko je puta vadio sve zivo, i koliko mi je samo radosti doneo ove sezone.. Veliko mu hvala,jbg jesne kiksnuo veceras ali i to se desava, ima on dovoljno kredita da nista ne moze da mu se zameri. Znam da ce mnogi, pa i ja sam reci da je ovo sto cu sada napisati pogresno, ali i pored toga sto sam svestan cinjenice da je on jako bitan sraf ovog tima i da je veliki faktor u svlacionici, nekako mislim da njegova prodaja mozda i ne bi bila ogromna greska u ovom trenutku, 31 godina, mozda  bi mogli neki solidan kes da uzmemo, a na klupi imamo Popovica koji je vrhunski golman i plus prilika za afirmaciju nekog mladjeg (ne znam ko je od mladjih trenutno najblizi prvom timu i ko ima najveci potencijal) kroz ulogu rezerve sa klupe i eventualno nekog Kup meca. Naravno ipak ce mi srce biti puno ako vidim Borjana i sledece godine ali ukoliko ode mislim da ce se njegov odlazak najlakse preboleti.

Stojkovic: Najbeskorisniji bek kojeg sam gledao u Zvezdi a konkurencija je ogromna,centar sut ja imam bolji smem da se kladim u to. Uz sve to covek se konstantno buni i svadja sa sudijama a svaki put je svestan da je njegova greska. Jedino logicno resenje za sl sezone je svakako rokada Stojkovic-Gajic, i prodaja Filipa, mislimda je dosta bilo ovog mucenja za sve nas.

Savic: Putuj igumane... Iskreno se nadam da je ovo poslednji mec u kojem smo ga gledali, covek je uspeo da me iznervira i pre nego sto je mec poceo, dok su se birale strane sudija ga pita koju ce stranu i on odgovara nesto u fazonu "mi cemo ispod nase brace". Aman covece usresredi se na teren malo, batali navijanje ili jos bolje usresredi se na tribinu i batali fudbal. 

Milunovic: Ogromna ocekivanja=Veliko razocaranje, uzasno je spor i nemamo sta da trazimo sa njim kad se igra moderan fudbal sa brzim igracima, ako ga nekom prodamo makar da budemo na nuli sto smo mu platu davali bice puna kapa.

Babic: Njega bih voleo da gledam i sledece sezone u prvoj postavi, mislim da ima u njemu dosta znanja i da bi uz dobrog saigraca odlicno delovao u odbrani, treba mu drugi stoper koji je brz i koji nece da kiksa redovno kao Savic i MIlunovic pa da ovaj mora da krpi i pokriva sto njihove greske tako i greske Stojkovica ili Rodica.

Rodic: Strasno koliko je covek odjednom posle onog poziva za reprezentaciju bukvalno propao na terenu, od tad gotovo da ne postoji i bas retko odigra nesto makar i nalik onome ranije.Totalno mu je procitana igra kao i vecini nasih igraca, covek u 99% slucajeva kada probije po strani ili nadje prostor da centrira to radi po zemlji, nikako da razmisli i digne neku loptu Pavkovu koji ima mnogo vece sanse da ga ubaci glavom. Vidim da se pominje Mladenovic kao zamena i to bih oberucke prihvatio. Znaci rokada Rodic-Mladenovic.

Gobeljic: On mi toliko u glavi nije fudbaler tako da i nemam sta da napisem, ako ga posle ove da kazes najbolje sezone za njega ne uvaljaju nekome, ima da se vucara po klupama naseg kluba jos dugo i da posle svake vece pobede trci po megafon i ispunjava svoje najvece zelje u zivotu...

Jovicic: Hvala ti za svu borbenost, ruku na srce imalo je dosta utakmica kada je decko ostavljao srce na terenu, ali prosto je on moze biti koristan protiv jacih ekipa kada se mi branimo ali protiv ekipa iz nase lige covek nema sta da trazi u prvih 11, nema potrebe da se branimo i da kao danas igramo sa njim i Jovancicem.

Jovancic: Dosta je pala njegova forma i deluje dosta amaterski na terenu u nekim situacijama, ipak ocekujem da ostane i sledece sezone i da sa klupe ulazi. Ima u njemu fudbala i svakako je medju boljima u ovom timu, ali prosto nije ni on kriv u svim situacijama, danas i kad je konacno odradio nesto dobro i bacio loptu Stojkovicu ovaj nije znao da mu odigra dupli pas pa je odma poklonio loptu komsijama.

Marin: Kljuc sledece sezone rekao bih, nadam se da ostaje i da ce ga Terza upariti sa nekim majstorom, da ne mora covek da ide do nase zadnje linije da bi uzeo loptu od stopera, to mu nije uloga i tako nikad nece nista da uradi a pritom se i mnogo trosi. Najbolji igrac kojeg sam gledao u nasem dresu ikada, kakva lakoca sa loptom. Drzao nas je u nekim mecevima sam i dosta pomogao u ovoj polusezoni kad se sve raspalo.

Ivanic: I od njeda ocekujem dosta sledece sezone, mozda bas on bude strasan tandem sa Marinom u vezi, ali u vezi a ne na krilu kao danas, covek se slabo snalazi tu i ne moze da pokaze sta ume, a pokazao nam je na nekim mecevima da zna sa loptom i da ima solidan pregled terena, bice on sledece sezone medju boljima ubedjen sam u to.

Causic-Simic: Daj boze prodaja.

Ben: Verovato ga necemo gledati jos dugo, ako ga uopste i gledamo vise, mislim da je ovo krajnje vreme za njega da ode negde 29 godina i mozda zadnji voz da uzme neki kes, sto ce verujem i da iskoristi. Hvala mu na svemu, odlican igrac i uglavnom konstantan. Bas je opravdao sva ocekivanja koja sam imao kad je dolazio. Nadam se samo da ce na njegovo mesto sledece sezone Jirka dobiti nesto vise minuta, pokazuje da ume ali nista dok ga ne vidimo u malo vecem kontinuitetu.

Vukanovic: Sve samo ne JSL kombinacija, kako su ga mnogi okarakterisali kad je dolazio, bas me pozitivno iznenadio i nadam se kao i za Jirku da cemo ga malo vise gledati sledece sezone da vidimo sta sve moze.

Boaci: Kao sto sam napisao na starom forumu kad je bilo price da se vraca iz Kine, "ne bih voleo da se vrati, uglavnom kad se neko vrati posle sjajnog prvog mandata u nekom klubu, drugi bude los i dodje do toga da ga navijaci pljuju.. " tako je i bilo, dosta je negativnih komentara potkacio ove sezone, i dosta slabije igra. Uglavnom on gotovo sigurno ide.

Pavkov-Joveljic: Ne bi me cudilo da Terzic iskoristi momentum i proda obojicu sad kad je veliko interesovanje za njih ( mnogi ce reci da Pavkova neko hoce prodao bi ga vec, ali ubedjen sam da ga ipak hoce dosta timova ali da Terzic ceka pravu ponudu).

Od ostalih: Nadam se da bi Jevtovic mogao da prezivi secu i ostane, Ebecilia sam vec prezalio teska srca, posle Marina najbolji kreator tima, nema mesta u istom u trenutcima kad ne mozemo da povezemo dva dodavanja na razdaljini od 5m, strasno. Hajdin je vec bivsi sigurno, i velika misterija za mene zasto je dosta osoba danas posle meca pisalo kako je trebao da ubaci Vulica sta sam propustio tu? ne secam se da sam odgledao neku njegovu dobru partiju cak sta vise ni da sam ga gledao nesto mnogo ( propustio sam jedan mec zbog posla, bio je neki od ovih zadnjih dal Mladost ili tako nesto, pa jedino ako je tad igrao) 

I za kraj Milojevic: Vidi se razlika u njemu i nekim trenerima iz JSL i dosta puta me odusevio vodjenjem tima, ali isto tako dosta puta je delovao kao amater koji nikad teren nije video, sad da li je to bilo dirigovano od strane nekog (sastavljanje tima od strane XY osobe) ili nije to nikad necemo znati. Ubedjen sam ali daj boze da gresim, da mu je ovo produzavanje ugovora najveca greska karijere, imam osecaj da nece docekati kraj sledece sezone kao nas trene, vec da ce doziveti sudbinu grofa ali zivi bili pa videli, daj boze da nas uvede opet u LS i da pogresim. Krajnje jajarske derbi utakmice mu nikad necu oprostiti, toliku nervoznu mi nisu doneli ni neki diletanti ranijih godina.

Uh al sam se raspisao, tesko da ce neko ovo i da procita hahha, ali dobro doslo mi nesto. 

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Pero_Cameron said:

Markose, kada sam ja jos na b92 forumu pisao da Retardiste treba rasterati, napao si me kako je to uzasna ideja jer eto drze pozitivnu atmosferu u svlacionici.

 

Tad su igrali fudbal. Sad rade sve osim toga. 

Link to comment
Share on other sites

Steta, jednostavno steta i to sto smo izgubili i to sto smo dozvolili da nas neki koje smo ostavili 40 bodova iza zovu kurac od tima, krivi smo. Steta, sto smo sad prehajpovan tim, pretplacen kao da isti ovaj nije dobio Liverpul, krivi smo mi. Krivi sto izadjemo svaki derbi bez zelje, istroseni i uplaseni, stegnuti bez srca. Prosto tu se gubi pa sad kad imaju prostora, hrabrosti da nas prozivaju dok cele sezone kad je vec titula osvojena nigde ih niste culi, osim da opljunu po ligi i Zvezdinim sudijama ali krivi smo mi. Infantilni, bezopasni i jedna strasna rec za derbi, nemotivisani. Psiholog je nasem timu najvece pojacanje i neki motivator .

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, VLADIMIR PERIC VALTER said:

Steta, jednostavno steta i to sto smo izgubili i to sto smo dozvolili da nas neki koje smo ostavili 40 bodova iza zovu kurac od tima, krivi smo. Steta, sto smo sad prehajpovan tim, pretplacen kao da isti ovaj nije dobio Liverpul, krivi smo mi. Krivi sto izadjemo svaki derbi bez zelje, istroseni i uplaseni, stegnuti bez srca. Prosto tu se gubi pa sad kad imaju prostora, hrabrosti da nas prozivaju dok cele sezone kad je vec titula osvojena nigde ih niste culi, osim da opljunu po ligi i Zvezdinim sudijama ali krivi smo mi. Infantilni, bezopasni i jedna strasna rec za derbi, nemotivisani. Psiholog je nasem timu najvece pojacanje i neki motivator .

 

Јебали те више и мотиватор и психолог, колико уопште имаш година Валтере?

Сисоје има милион разлога у свом џепу  да води нормално најскупљи тим икада у којем је само обештећење са сподобу Чаушића веће него буџети 13 "суперлигаша". Својом вољом је прориједио квалитет који је добио у руке (каква год да је управа багра ово је истина), дозволио циркус са гардистима и на крају убио тим. Лично и персонално.

Изјава прије меча (оним пискавим гласом): па знате игра се за куп, играће се опрезно...

Изјава послије меча: па добро, била је добра сезона...

На крају постројавање испред севера, опет гардисти у првом реду млатарају рукицама пјевају, опуштенција. Марин назад скроз гледа будале...

За гађење.

 

  • Like 4
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Razne gadosti smo doživeli od bandita koji su najahali na Zvezdu zadnje dve decenije ali ova od sinoć je baš užasna. Da ne šutnemo na gol u finalu kupa protiv večitog rivala je SRAMOTA

Znam da će se sve sad medijski sakriti pod tepih ali za mene su svi učesnici u ovoj prljavoj raboti najveći neprijatelji FKCZ  

Link to comment
Share on other sites

Ima li neko uopste vise osecaj da ce Miloje nesto da promeni ukoliko ostane.  Ucaurio se u svojoj komfornoj zoni, u prvenstvu nema rivala, ima grupu igraca koje bi valjda forsirao i u Realu... Ima igrace kvaliteta da minimum 5 razlike razvali svakog protivnika na ovim poljanama, kao nekada ona generacija kada je razvaljivala u Ljubljani sa 7 golova. Umesto toga, Miloje dize nasu igru na visi nivo batadjorizma. Usranoj igri dodaje usrani pristup igri. 

Nema tu vise Terza kriva za ovo, menadzeri za ono. Burazeru, ti biras igrace i taktiku, ti si glavni krivac za skandaloznu igru i ponasanje.

  • Like 3
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Svako ko bi rekao da je ono sinoc izdvojen incident jednostavno ne zna sta gleda citavog proleca ili prosto ne zeli da prizna sebi istinu.

Ocajno, jadno, bez kretanja veznog reda i otvaranja prostora za Marinove pasove. Covek se u 2.poluvremenu prakticno predao, ne zato sto su ga komsisjki igraci sjajno markirali, vec zato sto je video po ko zna koji put ove sezone da nema igraca koji se nudi za pas, utrcava blize golu po strani ili bar centralno...

 

Nema sta, sramotan pristup vecine igraca uzletelih nakon "divne sezone" i pojacavanja ugovora, a tu Milojevic snosi najvecu odgovornost. Kazu ne treba plakati nad prosutim mlekom, ali sve ono pozitivno uradjeno godinu i po ovog proleca se prosipa, kako zaslugama "vodja" iz fotelja, tako i rada struke.

Bespotrebne prodaje najvaznijeg veznjaka iz prosle sezone i prvog stopera tima, uz neadekvatne zamene, utrle su put ovakvim desavanjima, uz jasno inacenje trenera da izostavlja igrace koji prave razliku na terenu i koji bi uz adekvatnu minutazu itekako doprineli razmontiravanju ovakvog Pfk sinoc.

Oni su juce sa nekoliko golobradih klinaca i uvodjenje kapitena pred penzijom poslednjih 10 min pokazali kako se sere po protivniku, jasno i po meni sasvim zasluzeno.

 

Ne znam kuda vodi ovo prolece, ne deluje uopste dobro i jasno je da Milojevic ima jako malo vremena da nesto krucijalno menja, a ovde mora doci do rekonstrukcije po linijama ekipe. Milsim da promena nece biti u pravom smislu i da na leto sledi mnogo bolnije prizemljenje od sinocnjeg.

Link to comment
Share on other sites

31 minutes ago, Manoly said:

Covek se u 2.poluvremenu prakticno predao, ne zato sto su ga komsisjki igraci sjajno markirali, vec zato sto je video po ko zna koji put ove sezone da nema igraca koji se nudi za pas, utrcava blize golu po strani ili bar centralno...

 

 

 

 

Мени је у вези Марина упечатљивије 1П када је одмах схватио како стоје ствари и гдје се више пута враћао на 30м да преузме лопту од балвана из задње линије. Више са терена са све својим задацима, види од Сисоја ван терена који је (пре)плаћен за тај посао. Али 0 шанси за крај сезоне у дербију и финалу купа, превара је успио немогуће.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

13 hours ago, Crni Bombarder said:

Ja pripadam nekoj srednjoj generaciji forumasa.
Dosta toga pamtim - i velikih uspeha i velikih fejlova. Ova utakmica je jedna od vecih blamaza. Da nam posred Marakane nikad losiji Partizan podize pehar,slavi i peva uvredljive pesme.

Tacno bih postrojio tim ispred juzne tribine da im grobari pevaju kako da im sisaju spolovila.

 

Bukvalno.

 

Kratak osvrt na blamažu od sinoć. Naravno, cigani ne bi bili cigani kad ne bi lupetali i tražili izgovore, već vidim po tviteru da su krenule priče "pustili kup zbog mira u PFC kući", "dogovor sa SNS" i slična sranja. Prvo, nasisaju mi se svi kojima tako nešto uopšte padne na pamet. Drugo, iskreno bih voleo da je tačno (koliko god debilno zvučalo) čisto da bi ove naše pičketine bile još veće pičke pristajući na to. E sad, pošto je to naravno lupetanje, da se okrenem našima:

 

Sve što je juče trebalo da uradimo, protiv ekipe koja je, ne po rosteru, nego po formi i strukturi ekipe, na nivou Javora (bez namere da uvredim komšiluk) je bilo da opalimo presing na pola, da ne mogu da dišu i da čekamo da Marin/Ben provuku jednu ili dve lopte između onih očajnih štopera. U praksi, dobili smo presing Partizana na mestu gde je trebalo mi da ga igramo, kontre i polu kontre (samo u prvom poluvremenu Bambi je lagano mogao dve da završi pored Rodića i Milunovića 1 na 1). 

 

Treba tu neki Čović pristup, da im otima pare sada, uskraćuje zarađeno i slično, po cenu batova arbitraža i sličnih sranja. Kazna po džepu bato, pa ti sledeći put igraj protiv Miletića i Ostojića kao da su Nesta i Kanavaro. 

 

Da su pametni, kao što nisu, i da ne muljaju nego da žele da prave tim (kao što ne žele) koliko danas treba da prepolove roster. Bukvalno prepolove. Kad smo ulupavali pare u ekipu, nek troše opet da bi ih se rešili. Je l smo pijani milioneri ili nismo? 15 igrača od ovih sada koje imamo bih zadržao, ne više. Ostali, ćao zdravo.

 

Imali smo momentum, imali smo pare, imali smo priliku da (Arsenije je na rahmetli FB92 to lepo rekao kad smo ušli u LŠ, da mu se čini da se rastajemo (sa PFC) na jedan duži period gde mi odlazimo par nivoa iznad) napravimo nešto dugotrajno. Mi smo odabrali put pranja para, muljanja, kratkoročnih punih džepova. Nešto kao Srbija u malom. Mentalitet muljara i secikesa, onih jeftinih. Bljak. 

  • Like 7
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Константин said:

 

Јебали те више и мотиватор и психолог, колико уопште имаш година Валтере?

Сисоје има милион разлога у свом џепу  да води нормално најскупљи тим икада у којем је само обештећење са сподобу Чаушића веће него буџети 13 "суперлигаша". Својом вољом је прориједио квалитет који је добио у руке (каква год да је управа багра ово је истина), дозволио циркус са гардистима и на крају убио тим. Лично и персонално.

Изјава прије меча (оним пискавим гласом): па знате игра се за куп, играће се опрезно...

Изјава послије меча: па добро, била је добра сезона...

На крају постројавање испред севера, опет гардисти у првом реду млатарају рукицама пјевају, опуштенција. Марин назад скроз гледа будале...

За гађење.

 

Prvo te fore nahskuplji tim ikada je nalo prenaduvano, Partizanu je igrac koji je placen 2 miliona sedeo na klupi dobar deo prosle sezone pa sta? Usli smo u LS naravno da ces imati skuplje igrace, elem ja ti svo creme samo pricam o odnosu prema derbiju ne samo u fudbalu vec i u kosarci gde oni ulaze kao da im je poslednji nasi kso mrtvi. U kosarci nas dobila ekipa sa Cvetkovicem na pleju a mi onda Evroligasi, prvi derbi ove sezone nas razbili , spasavali smo jedva bod a tu tu je igrao i Kafu i ostali, nekako najlosije odigramo te derbije i to je bas problem.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...