Jump to content
Vox92.net Forum

VLADIMIR PERIC VALTER

Members
 • Content Count

  1,015
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

261 Excellent

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ulice Tvojih Pogleda Ulice tvojih pogleda Nemaju kraja Laste iz tvojih zenica Na jug se sele Sa jasika u grudima tvojim Lišće ne opada Na nebu tvojih reči sunce ne zalazi Vasko Popa.
 2. Situacija u klubu je stabilna. Razgovarali smo sa Tomićem i saradnja se nastavlja. O ostalim stvarima sutra na konferenciji za mediji", rekao je Nebojša Čović za Večernje novosti. Vanredna konferencija za medije Nebojše Čovića zakazana je za utorak od 14.00
 3. Ne znam ljudi, ok Tomic dobije otkaz ali ako ne saseku i promene u timu stz ocekujemo od novog trenera? I ko bi to bio Gurovic? Neko slican? Nema previse opcija za trenera, Filip i Odzo moraju za pocetak van protokola pa da se nesto menja.
 4. Naravno da nije, mnogo lakih suteva, plus Krka je nakon sto je Kozi preko Filipa pogodio onu trojku dobila samopouzdanje, nama bi bre jedan Kozi kao alternativa Braunu promenio ceo izgled ekipe.
 5. Naravno da mislim i da je trener kriv ali on tek drugu sezonu vodi tim samostalno, sve se ovo videlo na pocetku ali su se neki lozili Gistom, Braunom , zaboravljajuci koliko jz taj Braun igrao prosle sezone i da to nije onaj Braun ali dobro sad ce valjda lozenje o setnji Aba ligom da splasne i da vidimo da se uguramo bar u 4.
 6. Filip jeste problem ali nije jedini, Dzenkins nije onaj igrac, Stratos igra samo jace utakmice, Odzo fmp kalibar, Beron u kanalu, mnogo je to praznih mesta.
 7. I mi favoriti Aba lige? Vec sad o prvom mestu u regularnom mozemo da ne razmisljamo
 8. Braun odlican, Krku drze trojke i kad udje Filip.
 9. Dal je ovo vise realno, drzi Filipa dok ovi ne stignu i tek onda menja.
 10. Dzenkins i Covic van utakmice skroz a igraju non stop.
×
×
 • Create New...