Jump to content

VLADIMIR PERIC VALTER

Član foruma
  • Posts

    1,387
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

VLADIMIR PERIC VALTER's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular

Recent Badges

469

Reputation

  1. Zar nije Hrvatska sad u ligi B?. Kako je nema u sesirima.
  2. Košarkaš Cibone Filip Bundović proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) meseca novembra, saopšteno je na sajtu regionalnog takmičenja.
  3. Dobro ja sam rekao sta bih voleo a na upravu i trenera da uticem ne mogu.
  4. Dobro, da odradimo ova dva meca u prvenstvu kako treba i zadrzimo 11 bodova i na zimu se ratosiljamo nekih igraca i do leta da stvaras ekipu za nove kvalifikacije uz minimalnu nadogradnju u junu.
  5. Partizan je posle desetak minuta igre u Humskoj poveo protiv Napretka golom Sejdube Sume, ali taj gol je neregularan. Pogodak Sume nije smeo da bude priznat jer ga je gvinejski vezista postigao iz ofsajd pozicije. Golu je prethodio šut Umara Sadika sa distance, a u trenutku tog udarca, Suma se nalazio u ofsajdu. Nakon Zvezde evo sad su pogurale sudije Partizan, kad krenu one price kako se samo Zvezda gura, malo objektivnosti nije na odmet.
  6. Bennnnn, tako bre, Marina nema nigde a onda doktorska asistencija.
  7. Parovi juniorskog fajnal fora, Mega-Kopar Primorska, Crvena Zvezda- Cibona.
  8. Ocigledno ni prvu ne odradjuje kako treba. Dok se vecina ljudi koje znam lozila na staro ime Gista, Brauna , Stratosa i Djenke ja sam odmah rekao da to nisu isti igraci vec su u kategoriji veterana, slicno kao kad je Fk doveo Ailtona. Od euforicnih favorita neke Nba Zvezde to je sad tim koji je ispod prva tri favorita a plej of mu zavisi od Kopra. Svi su radili pametnije,doveli dobre, mladje strance i reprenzentativce mi vracali igrace koji su prethodne sezone bili marginalni u klubovima i evo posledica, uz sve to naravno drugi plej Filip.
  9. Uvek sam pre za mlade domace igrace od neproverenih stranaca, sa Nisom imamo dobru saradnju tako da Cumic nije los potez.
  10. Zvao je ceo tim, ajde da bar ne sirimo i netacne informacije imamo mnogo problema i bez toga. Buducnost ili Partizan ce biti prvi na kraju ligaskog dela,mi ako izborimo plej of nismo domacini a to je veliki problem, tu ekipa mora da odigra i iznad mogucnosti i bez Filipa i sa novim igracem na kecu.
  11. Gledam raspored, dobice se Fmp a onda gostovanja Zadar, Kopar, Titograd. Nek nam je bog u pomoci ako se na polusezonu ne pojacamo bar za jednog igraca.
×
×
  • Create New...