Wingwalker Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 (edited) 4 hours ago, Laki21 said: Upiškiću se Laki care...umalo me ubi postom. Zagrcnuh se supom iz kesice...em slana em još zabiberena gusarski. Umalo mi se pupak odvezao od kontrakcija dijafragme. Neko je lepo predvideo pre par dana: Nebojša bi sada kada ga je krenuo projekat ''Filip u Evropi'' i vikendicu prodao da dovede i Tea ako ustreba i ako će na taj način napraviti diverziju u mentalnom sklopu nikad zadovoljnih i zahtevnih navijača i loptu prebaciti na drugu stranu. Novinarima je već jasno dočarao gde su limiti i zašto je Sacred deer nedo-deer-ljiv. Dupli šok je višegodišnji ugovor. Đenka mi inače dođe neki bliži rođak...nešto ko brat Markus. Edited July 2, 2019 by Wingwalker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Imali smo jutros žoržojavljanje, ja se ne brinem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Eh, da Willy nije tako luda glava, pa da i njega docekujemo u nove hajlajte. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
khabib Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 2 hours ago, The Walking Dravot said: Ja tebi nikad nisam rekao da imas bez konkurencije najbolji avatar na forumu. Slazem se, I mean c'mon, it's Harry Dean Stanton... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidović Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Kladionica piše da je Tomić zvao Džejmsa Gista! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 na rodjendan? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Да буде четврта четворка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Još samo on i Luka i pali se mašina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 ...ako dovodimo Luku onda mora i Printezis u paketu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Djenka je najbolji kombo bek kog mozemo dovesti, a da ne brinemo za adaptaciju. I jedini nama dostupan a da u formi moze da igra u oba pravca. KC ne moze ni izbliza da odgovori tom izazovu. Potpuno drugaciji igrac koji igra previse toplo hladno i nije bas da je potpuno zdravatveno okej. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Sad bi bilo dobro da je taj plejmejker dobar asistent, odbrana ne mora biti savrsena. Uz dovodjenje Dzenkinsa, igracki kadar je skoro popunjen: Na 1: Covic kao treci plejmejker Kombo 1/2 - Dzenkins i Davidovac Dvojke - Baron Dva/tri - Dobric Tri - Lazic Cetiri - Braun, Simanic, Faje Pet - Odzo Fale jos prvi plej, prvi centar i da se vidi da li Perperoglu ostaje. Van 12 ostaju Covic, Nenadic, Ristic i Radanov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Djenka je najbolji kombo bek kog mozemo dovesti, a da ne brinemo za adaptaciju. I jedini nama dostupan a da u formi moze da igra u oba pravca. KC ne moze ni izbliza da odgovori tom izazovu. Potpuno drugaciji igrac koji igra previse toplo hladno i nije bas da je potpuno zdravatveno okej. I hocu opet da gledam onaj shotgun ulaz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidović Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Siva , Davidovac , Covic Beron , Djenka , Laza Stratos , Dobric , KC Brown , Simanic , Faye Kuzmić , Gist , Odžo Kakav roster? Strasan roster! Na svakoj poziciji tri kvalitetna igrača. Teško ostvarljivo , ali kako je krenulo , nista me ne bi iznenadilo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 3 minutes ago, Davidović said: Siva , Davidovac , Covic Beron , Djenka , Laza Stratos , Dobric , KC Brown , Simanic , Faye Kuzmić , Gist , Odžo Kakav roster? Strasan roster! Na svakoj poziciji tri kvalitetna igrača. Teško ostvarljivo , ali kako je krenulo , nista me ne bi iznenadilo! Devet stranaca? To ne da je previse nego mi lici na Maccabi. Od pomenutih, Gist i Rivers su zaista suvisni. Produzetkom Fayea nema nikakve potrebe za novim igracem na 4/5, eventualnim produzetkom Perperoglua vise nema ni minuta na spoljnim pozicijama za novog igraca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Uopste se ne bih iznenadio da ni Kuz ni Djenka ne potpisu sad. Cim nije done deal, nekako je sve cudno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Ja kontam da Tomic tu jos nije presekao KC ili Djenka, sta mu je vise potrebno, a da su obojica spremni da prihvate uslove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edvard Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Teo, Covic, Radanov Beron , Djenka , Laza Stratos , Dobric , Davidovac Brown , Simanic , Faye Kuzmić , Ristić , Odžo Link to comment Share on other sites More sharing options...
djurava Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Da nebude zabune, niko srecni od mene da Djenka dodje. Ali ja nekako ne vidim logiku za njegov dolazak posle produzetka Beronu i Lazi. Jeste dugacka sezona mnogo utakmica , sve stoji ali 3 relativno skupa igraca na 2 je za nas budzet mnogo.A ako vec ima para bolje da su umesto Laze te pare upotrebili za pleja . Ovo mi jedino pije vodu ako neko od D&D ide. Ako recimo zadrzimo Grka uz pleja koji sigurno mora doci imamo 8 igraca na 1-3 a realno nema minuta za sve. Gist je najverovatnije upotrebljen kao vrsta nekog pritiska na Kuzmica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Jeste, 150k od Laze baciti nekom pleju. Pa duplo od toga uzima Gordic jbt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djurava Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Ne u tom smislu. Lupam cifre, ako planiramo za pleja sad da damo 300k , verovatno za 450k bi bio bolji izbor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djurava Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Ja recimo ocekujem da ce mo sezonu otvoriti sa timom plej , Davidovac, FC Beron, Lazic, Dobric Brown, Simanic, Mo centar,Ojo + jedam igrac (Djenka,KC,Stratos, neko 6) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidović Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 1 minute ago, Šarac said: Gazda baca bombe za rodjus. On časti , Vučko plaća😂😂(šalim se , nemojte me banovati😑) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Slažemo lego kockice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeBron Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Perper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts