Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja zadovoljan. Nemojmo se zajebavati, ovo je sjajan igrac. Ako cemo da napisemo 100 stranica jer je propustio sezonu zbog kolena, hajde da napisemo onda 1000 stranica jer je Filip propustio celu karijeru jer nije kosarkas uopste.

Sad daj dva plejmejkera i centra, molicu lepo.

• Like 14
  • Ha-ha 2
Posted
1 minute ago, NMX said:

Ja zadovoljan. Nemojmo se zajebavati, ovo je sjajan igrac. Ako cemo da napisemo 100 stranica jer je propustio sezonu zbog kolena, hajde da napisemo onda 1000 stranica jer je Filip propustio celu karijeru jer nije kosarkas uopste.

Koliko znam nije propustio sezonu zbog toga nego ga prosto trener nije zeleo u timu

Posted

Gde je i sta radi Dilejni?
Posted

Gde je i sta radi Dilejni?
Posted

Дерик Браун јеботе :classic_blush:

Петорка: Стеф, Ђенка, Стратос, Браун, Куз и ја могу да утонем у слатке снове..

Фантастично појачање. 

Posted
3 minutes ago, Milan33 said:

Pepe ajde napisi zasto si toliko protiv Brown-a?Naravno ako te ne mrzi sad kuckas. :classic_biggrin:

Ne volim ga. Kratko i jasno. Pride znaci i Mo cao. Eto sad ga duplo ne volim.

• Thanks 1
Posted

Brown je fantastičan igrač da sene zajebavamo. Po renomeu možda naš največi potpis od 2011-te na ovamo. Ali stvarno mi je žao što to znači da Mo ide. Srce je ostavio na terenu svaki put i bio jako zaslužan za sve one titule. Zaslužio je da ostane za EL a mislim i da ima kvalitet da odigra na tom nivou. Biče mi malo lakše ako podpiše negde za dobru lovu za kraj kariere.

• Like 3
Posted (edited)

Klub se ovom prilikom zahvaljuje Braunu zato što je čineći I razne finansijske ustupke iskazao veliku želju da igra za Crvenu zvezdu, i što je I sam istakao tokom pregovora da naš klub vidi kao odličnu organizaciju, koja želi da osvaja trofeje, i želi da bude konkurentan u Evroligi u sezoni 2019-2020

Edited by Боги
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Ha-ha 7
  • Tuzno 1
Posted
3 minutes ago, Swift Pancakez said:

ja bih moa ostavio kao 5. visokog ako moze

borisa, brown

faje

kuz, ojo

ako oja zavaljamo tim pre nam treba mo

ali ko zna kakvi  su tu planovi

Što ne bi moglo, uvek se nađe mesta za dobrog igrača ...

Kad čeljad nisu besna, kuća nije tesna :classic_smile:

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...