Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ako stvarno ode u CSKA, platicu SBB-u koliko god treba da mi skrembluje Jelisavetu na kom god kanalu se pojavi.

A Pakita cu prestati da citam.

Iako je imao najtacnije informacije - u svakom postu je pisao da se ocekuju potpisi u toku prelaznog roka.

• Like 2
  • Ha-ha 8
Posted
7 minutes ago, Firga said:

Dobro je, zavrsi se i ovo sa Teom. Moskva ocekivano.

Normalno, covek se u Moskvi oseca kao kod kuce. A mozda i Jelisaveta zeli da tamo gradi glumacku karijeru. Bikovic je gazda u Rusiji, pa ce on da je probije.

• Like 1
Posted

Jel zna neko kakvo je stanje sa sezonskim? Sad mi u Ušću rekoše da ima samo na Kališu da se uzmu. Čuo sam da su za A i C tribine sve otišle, jel istina, da li neko zna? 

Posted (edited)
3 minutes ago, Chaos Is Me said:

Jel zna neko kakvo je stanje sa sezonskim? Sad mi u Ušću rekoše da ima samo na Kališu da se uzmu. Čuo sam da su za A i C tribine sve otišle, jel istina, da li neko zna? 

Tako je. Samo B i D ostalo od tribina.

Edited by Šarac
Posted

Kad smo vec kod sezonskih...Kupio sam 2 online jos pre 2 nedelje, jos mi nisu isporucili na kucnu adresu. Je l se desilo nekome nesto slicno?

Posted
3 minutes ago, Chaos Is Me said:

Istina je. Potrudi se da odes ili posaljes nekog sto pre, jer me ne bi iznenadilo da danas objave da nema vise. A bice guzve...

Posted

Zar je neko stvarno mislio da će Teo da potpiše za nas ? Sport je postao biznis nema tu više grama emocija .. Nema više igrača kao što su Nenad Milijaš i Miloš Ninković koje su prave i istinske legende kluba  ❤

• Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, losmi17 said:

Kad smo vec kod sezonskih...Kupio sam 2 online jos pre 2 nedelje, jos mi nisu isporucili na kucnu adresu. Je l se desilo nekome nesto slicno?

Pise, nakon sto legne uplata na njihov racun  sezonske ce biti poslate u roku od 15 dana.

Posted
1 minute ago, Zizu said:

Pise, nakon sto legne uplata na njihov racun  sezonske ce biti poslate u roku od 15 dana.

Ok, i meni je nesto tako u glavi. Cekam do srede, pa cu ih zvati ako ne stignu.

Posted
1 minute ago, Threekola said:

Zar je neko stvarno mislio da će Teo da potpiše za nas ? Sport je postao biznis nema tu više grama emocija .. Nema više igrača kao što su Nenad Milijaš i Miloš Ninković koje su prave i istinske legende kluba  ❤

Kakav Milijas i legenda u istoj recenici. Da je imao gde igrati za prilicno vece novce ne bi se ni vratio iz turske druge lige.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Tuzno 1
Posted
2 minutes ago, Threekola said:

Nema više igrača kao što su Nenad Milijaš i Miloš Ninković koje su prave i istinske legende kluba  ❤

Realno.

Secam se kad je Milijasa trazio Real, a on potpisao za nas.

I tako 3 puta.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Ha-ha 8
Posted
5 minutes ago, losmi17 said:

Kako si dao licne podatke kad si kupovao onlajn? Jesu li te mejlom kontaktirali ili?

Meni su rekli da distribucija karata pocinje 15.07. kurirskom sluzbom Bex.

Posted

Koji mediji su preneli da Teo ide u Moskvu? Pakitu krece pescani sat od ponedeljka da curi. Videcemo da li ce potvrditi svoju verodostojnost.

Posted
2 minutes ago, suptil said:

Koji mediji su preneli da Teo ide u Moskvu? Pakitu krece pescani sat od ponedeljka da curi. Videcemo da li ce potvrditi svoju verodostojnost.

Pakito je završio misiju za ovo leto, a sledećeg će se registrovati pod nekim drugim nikom i krenuti opet da baca bombe.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...