Jump to content

Recommended Posts

Posted
9 minutes ago, dee jay said:

nabroj 3 ili gtfo

moj bivsi sef Skoko, koji je u 55 drzao na vratima kancelarije tim Partizana sa F4 😄

kad sam mu za rodjus poklonila neke sitnice iz vaseg butika, covek se izgubio 😄

onda smo gledali zajedno te godine (mislim ne bukvalno zajedno) NBA plejof.

inace strasna inzenjercina. otac mu je bio veliki istoricar.

retko inteligentan covek.

• Like 1
Posted
1 hour ago, ZiS said:

Koga bre boli uvo za to...nemoj Valtere pocinjati te teme zivota ti...

Ma znam ali me nervira , svaki put isto , zna se koliko nasi kostaju a budalastina da neko dolazi za te i te novce kod njih kad se napise. Zato sam i rekao dosadno vise i ako neko ima nek napise tacnu cifru i stavimo tacku.

Posted
2 minutes ago, BojanaCZV said:

moj bivsi sef Skoko, koji je u 55 drzao na vratima kancelarije tim Partizana sa F4 😄

kad sam mu za rodjus poklonila neke sitnice iz vaseg butika, covek se izgubio 😄

onda smo gledali zajedno te godine (mislim ne bukvalno zajedno) NBA plejof.

inace strasna inzenjercina. otac mu je bio veliki istoricar.

retko inteligentan covek.

evo, Bojana pomogla sa jednim, ali ipak trazimo forumase 🙂

kako navijačka opredeljenost zaslepi i ostvarene i inteligentne ljude. vidi samo abrahama 🙂

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
19 minutes ago, dee jay said:

nabroj 3 ili gtfo

3

Nisam mislio na ljude sa foruma, vec na opstu populaciju, uz real life uzorkovanje medju poznanicima. I da, ima ih.

Posted
Just now, Casaubon said:

Nisam mislio na ljude sa foruma, vec na opstu populaciju, uz real life uzorkovanje medju poznanicima. I da, ima ih.

sa kakvim se to ljudima druzite 😄 realno, ko je ikada bio protiv Tea u reprezentaciji (sem Bojaninog sefa) , covek je poezija kosarke.

• Like 1
Posted
1 minute ago, The Walking Dravot said:

I ti znas Skoka?

Jok. Ali znam citavu ekipu slicnih.

1 minute ago, dee jay said:

sa kakvim se to ljudima druzite 😄 realno, ko je ikada bio protiv Tea u reprezentaciji (sem Bojaninog sefa) , covek je poezija kosarke.

Odrasli smo zajedno. Iznenadjujuce fin svet, osim kad se dohvate navijackih ratnih farbi.

Posted
2 minutes ago, kalistenika u rutini said:

Teo i Jovic nemaju nista protiv da gazda prolongira promociju dok ne splasne euforija od nove Djokoviceve titule na Wimbledonu, ali bice do odlaska repdze na Kop.

Znaće se sve do turnira na Kipru. 

Posted
17 minutes ago, suptil said:

Ja cu dolazak pleja proslaviti u Kafani pod obrucima, nijedna druga kafana me ne zanima 😄

Mnogo si mi ti fin... jel tetka iz Finske? 😃

Posted

U toku ovog prelaznog roka evidentno je da RSB ekipa ima najtacnije informacije. Verovatno im iz kluba dostavljaju info. Za svaki produzetak ugovora i dovodjenje novih igraca objavili su nekoliko dana ranije.

Jedna od poslednjih informacija:

" Za sada je prodato oko 3.500 sezonskih karata. Ko nije kupio neka to uradi u naredna dva dana i na miru saceka da kompetiramo sastav. Bice guzva na blagajnama Arene..."

• Like 4
Posted
5 minutes ago, Zizu said:

U toku ovog prelaznog roka evidentno je da RSB ekipa ima najtacnije informacije. Verovatno im iz kluba dostavljaju info. Za svaki produzetak ugovora i dovodjenje novih igraca objavili su nekoliko dana ranije.

Jedna od poslednjih informacija:

" Za sada je prodato oko 3.500 sezonskih karata. Ko nije kupio neka to uradi u naredna dva dana i na miru saceka da kompetiramo sastav. Bice guzva na blagajnama Arene..."

Jel moze jednom ili mora vise puta da se kupi?

Posted

Moderatori imajte duše, dovoljno je što moramo da trpimo kvazi insajdere i trolove u pokušaju, reagujte i spasite nas makar ovog 'jel ti tetka iz Finske?' humora koji je počeo da se pojavljuje!

Pomagajte!

• Like 3
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Posted
7 minutes ago, Dijanek said:

Ozbiljna lova za Jovketa da bude treci PG. Ako se obistini, gazda ide all in za visegodisnji EL ugovor

A ko ce biti drugi plej? 🙄😂