Jump to content

Pakito

Član foruma
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Pakito

  1. LjuLjudiiiiiiiii,, imamo plejaaaaaàaa :))))
  2. Ljudiiiiiiiii, imamo plejaaaaaa :)))
  3. Ljudiiiiiiiiii, imamooooooo plejaaaaaàaa 🙂
  4. Štimac je za 300k sasvim solidno rešenje. Sta je problem ako dodje za tu svotu novca ? Ima boljih centara ...... polako :))) Plej - za naše uslove ------ mamo...eb :)))))
  5. Teodosicu je poslata ponuda. Bio je pred potpisom. Nadam se da će uskoro iz kluba izaći sa saopštenjem. To što sad Valjevska prevara iznosi neke informacije, moze samo da ih ostavi za sebe. Toliko od mene u vezi Teodosica. Sto se tice pleja i centra - plej je mamoj.b a centar 😞 :)))))))
  6. Ajde oladi. Nije me blam jer je info bila iz prve ruke. Iz kluba. Sta se desilo zadnja dva dana pa nije došao, stvarno ne znam.
  7. Jbg ljudi, maltene je sve bilo dogovoreno. 6,5 milki je izgleda sve prelomilo. Izvinjavam se svima ali šta da se radi, izgleda da Teo nije pravi delija. Sto bi rekao bombarder, iz dobre namere naHebes. Samo da Kuz bude dobro. To je po meni sad mnogo bitnije od Teodosica.
  8. Prijatelju, Gist je potpisan prije skoro mesec dana. Kada je objavljeno ? Znatno kasnije. Nije isto potpis i objava, ako me razumeš ?
  9. Jović sigurno neće doći. Rekao sam. Ostaju još dvojica.
  10. Ne ide zarez ispred "je", brate 🙂
  11. Jović (hmmmm) i Marković nisu naši. Tačka. Kraj. Nemamo šta pisati o njima. Jovicu je Radonjizam sredio novi Ugovor. Pružili smo se do 800k plus bonusi. Još dvojica su u opticaju. Jedan je svima dobro znan. Kako sada stvari stoje, računajući beneficije osim ugovora, šanse su 50-50.
  12. Čita li ko moje postove ? Ozbiljno pitam ???
  13. Ako admini ne zabrane, puknuce veoma brzo. Pustite RSB. Imaju info, ali, nemaju sve. Poz
  14. U redu. Necu pisati nista vise.
  15. Ne znam ako smeta adminima, ali, postovi mi se brisu. Ne znam koji je razlog. Ako je problem "insajderisanje"- recite.Nisam nikada to radio, iako sam veoma blizak klubu, ali nema potrebe da se brisu moji postovi. Hvala na razumevanju.
  16. Od davnina sam forumas. Sad sam pod drugim imenom. Drugi forum, drugo ime 🙂
  17. Teo je u ovom trenutku najbliži nama od sve trojice koja su u igri. Ne pitajte me koji su 🙂
  18. Pakito

    ABA liga

    Svaki trijumf u grupnoj fazi - 40.000 evra, dok bi u slučaju plasmana u plej-of za svaku novu pobjedu dobili po 70.000 evra.
×
×
  • Create New...