Jump to content

Recommended Posts

Posted

0
 Advanced issues found

35 minutes ago, taliesin said:

Vucic digao kredit kod MMF-a da bi Teo dosao u Zvezdu a nama vezane ruke i noge

pazi sta pises, vispreno oko neutralne moderacije je uvek tu da odreguje na ovakve stvari

Posted
5 minutes ago, mmajstor said:

Ode Caco u Armani bwhohoh.... jos jedan manje. 

Tako je, tu minu smo uspešno izbegli (zbog Jelisavete i mode). Efes ne uzimam za ozbiljno, nakon valjevskog da spadneš na efes....tako da mi ili armejci..

Posted
47 minutes ago, suptil said:

Ma jok sta ti je. Najveselija tema, a ti se ustrucavas. Aj sad napisi dobijes reputaciju odma od mene. Baci bombu.

Bomba je bačena.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 3
Posted
10 minutes ago, Obi-Wan said:

Tako je, tu minu smo uspešno izbegli (zbog Jelisavete i mode). Efes ne uzimam za ozbiljno, nakon valjevskog da spadneš na efes....tako da mi ili armejci..

A i efes produzio ugovor sa bekovskim parom iz prosle sezone. Cska tu najvise kvari. 

Posted

nakon ove nasilne promene EL propisa, jasno je da nam je ostala još samo ova sezona da se napadne evropski tron. POTPISUJ AMAN MILOŠE 

• Like 5
Posted (edited)
19 minutes ago, Rajon Rondo said:

Na koliko je podesen tajmer? Kad puca? 😄

Ako admini ne zabrane, puknuce veoma brzo. Pustite RSB. Imaju info, ali, nemaju sve. Poz

Edited by Pakito
  • Like 1
Posted
3 hours ago, pepe sancez said:

Svake godine ista mantra. Neuporedivo je dovoditi igrace u tim koji igra EL ili igra neku prosjecnu ligu. Pokazalo se da niko u EL, a ni EC top timovi, nece da rizikuje (a i kad rizikuje malo je benefita) da dovede neiskusnog NCAA igraca da ima ozbiljnu ulogu. Razlog je jednostavan, dok se neko nauci stabilnosti u igri ode nekoliko pobjeda i kompletan timski trud. Na kraju sezone taj isti igrac ode na bolje mjesto, citaj za vise para.

Ne radi se ovde samo o NCAA igračima, nego i o G-League/graničnim NBA igračima, odnosno svima koji nemaju iskustvo igranja u Evropi. Poslednji takav stranac je bio Miler 2015. godine i epilog je bio da je ekipa igrala Top 8 EL, on izabran u All-Euroleague Second Team. Pre će takav igrač biti x faktor i doneti prevagu, nego oni na zalasku karijere koji se dovode na konto toga što su poznata imena i što imaju bogato evropsko iskustvo. To je uglavnom modus operandi skorojevićkih klubova, da dovlače istrošene i svima poznate igrače na osnovu CV-a, jer eto imaju dovoljno para, a ne znaju za bolje. 

• Like 2
  • Thanks 1
Posted
7 hours ago, Crni said:

Cekaj bre RWD je potvrdio autenticnost blooda!🤔??? RWD je pratio razvojnu ligu, serovao klipove i lozio masu...secam se oko nastica kad je hajpovao. A svrsavao je na cetvorku koja je bila u oliju pre 2 god...zaboravih mu ime. Zeleo je da dodje u Zvezdu vise od svega.

Khem Birch

5ica sad u Orlandu.
Velio kako smo jako blizu potpisa, verujem da smo i bili

Posted
1 hour ago, Obi-Wan said:

Efes ne uzimam za ozbiljno radi toga sto je bas nerealno cak i za klub takve platežne moći da neko od dvojca Teodosić -Micić bude rezervni plej.

Posted
2 minutes ago, Davidović said:

Efes ne uzimam za ozbiljno radi toga sto je bas nerealno cak i za klub takve platežne moći da neko od dvojca Teodosić -Micić bude rezervni plej.

Kakvi Efesi, kurci, palci? Mi smo takve platezne moci da neko od dvojca Teodosic - Dilejni bude rezervni plej.

• Ha-ha 1