didžej hel Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 5 minutes ago, Knipex said: Što mora Teu dvogodišnji ugovor, neka mu ponude 1 milion dolara za 1 sezonu u 4 četvorogodišnje plate verovatno zato što teo hoće samo pare, pitaj voodooa (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoodooDerina Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Čovek hoće maksimum para koji može da dobije u ovom trenutku i to je ok. Daleko mu lepa kuća, a Zvezda da nađe nekog da pojača tim "krvava kolena". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hej Pavkov Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Pošto nam se Kum ukazao, mora da je neko od DeDa, Ojo, KC (samo ne Simon). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 10 minutes ago, Milijaš #10 said: Pošto nam se Kum ukazao, mora da je neko od DeDa, Ojo, KC (samo ne Simon). kako to da ti vec nemas infomraciju? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 (edited) Bas me zanima sudbina Radanova u sezoni koja je pred nama. Sa minutazom koja mu se smesi, logicnije od cekanja prilike mi deluje neka pozajmica... Edited July 8, 2019 by Casaubon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reginald Cousins Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 19 minutes ago, Casaubon said: Bas me zanima sudbina Radanova u sezoni koja je pred nama. Sa minutazom koja mu se smesi, logicnije od cekanja prilike mi deluje neka pozajmica... Zar nije bila priča da prelazi u Partizan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 kako to da ti vec nemas infomraciju? Ima je, samo nije toliko blesav da je podeli sa navijacima dorcolskog kluba, a i to mu primarno nije u opisu posla [emoji6] @Radanov Pozajmica u Partizan taman da se malo spusti tenzija zbog Gista. To bi bio odlican potez i za kkP koji bi time postao nas razvojni klub, a opste je poznato kako na primeru Pantera i Ratnika nase filijale prolaze. [emoji39] 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dee jay Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 sroz racionalna Teova odluka. posle skoro godinu dana pauze, bolje da za prvu sezonu nadje neki tim sa manjim budzetom i ambicijama, ovde mozda ne bi dosao do dovoljne uloge da se vrati u formu. banovacu se sam... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 4 minutes ago, Reginald Cousins said: Zar nije bila priča da prelazi u Partizan? Guzva ce mu biti i tamo. On hoce minute, i najverovatnije ce ih dobiti u Megi. Elem, sto se Voje Stojanivca tice, on je meni krajnje nebitan lik. Daleko je od talenta npr Vanje Marinkovica, nista ne radi preterano dobro, ima zanimljivo telo, ali to je sve. Mada, s obzirom na busanje u grudi oko zvezdastva, moram reci da bih se iznenadio da ode u KKP. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hej Pavkov Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 34 minutes ago, Manu said: kako to da ti vec nemas infomraciju? Ružan komentar, iskreno. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hej Pavkov Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 4 minutes ago, Markoss said: Guzva ce mu biti i tamo. On hoce minute, i najverovatnije ce ih dobiti u Megi. Elem, sto se Voje Stojanivca tice, on je meni krajnje nebitan lik. Daleko je od talenta npr Vanje Marinkovica, nista ne radi preterano dobro, ima zanimljivo telo, ali to je sve. Mada, s obzirom na busanje u grudi oko zvezdastva, moram reci da bih se iznenadio da ode u KKP. Voja je klasično ikebana pojačanje. Mada Papreni uzeo veći deo budžeta KKP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 3 minutes ago, Milijaš #10 said: Ružan komentar, iskreno. Ruzno jer... ipak imas info? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Bokan nas "hvali" da imamo najveci budzet u istoriji.... 🙂 Zvezda ima najveći budžet u istoriji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 A šta ste Vi uradili da dovedete Teodosića u Crvenu Zvezdu? 7 4 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidović Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 33 minutes ago, Stondisha said: A šta ste Vi uradili da dovedete Teodosića u Crvenu Zvezdu? Pisao Jelisaveti 300 poruka u inboks. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kum žoržo Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 EL razmatra opciju od 14 igraca na klupi. 20 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 1 minute ago, kum žoržo said: EL razmatra opciju od 14 igraca na klupi. Idi bre, Kume.. Čim sam video tvoju sliku, ja mislio da si došao da poželiš dobro veče 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelencom Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Dobro vece kume,Nebojsa malo poprico sa Bartomeuom i kaze imam sina,sramota me u 12 da bude,moze li 14 igraca ? 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 49 minutes ago, Stondisha said: A šta ste Vi uradili da dovedete Teodosića u Crvenu Zvezdu? Pff! A taman je navikao na burgere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Dilejni Teo i Fico u 14, i vuk sit i ovce na broju 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 11 minutes ago, ... said: Pff! A taman je navikao na burgere. A kad joj Pavle spremi pilerinu na Mjanmarski način ili jaretinu a la Surinam... kakav burger, kakvo craft pivo uz isti... ima samo boršč da se cepa... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Dobro vece. Ima li cigli veceras? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 2 minutes ago, Sector said: Dobro vece. Ima li cigli veceras? Vepar otisao u Mursiju.Done deal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profaarmor Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 22 hours ago, BojanaCZV said: da mozete da birate, Mekel ili Filip? U mom kraju bi se reklo zmija ili magarac☺️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Dobro de, dajte malo realnosti. Reality check kaze: - Teo ne vole da se sisa i brije, videli smo na RTS da u Carigradu zvezde najpopularnijeg kluba moraju da idu u salon. Kapiram da mozemo Teu ponuditi da mu na noge dodju shisharka i brica + i onako se retko linja, to ce biti na kvartalnom nivou - Jsaveti ne treba radna dozvola - Ljubica je u teranju koliko sam cuo i nije prijatno menjati lokacije dok je u takvom stanju - Nebojsa ce da srusi fabriku i tu da gradi 4Teo kamp BG edition Jbg, realno je da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts