Mairosu Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 Just now, VoodooDerina said: Dženkins, Čović, Davidovac i Beron mogu da pokriju poziciju tako da se plej neće dovoditi po svaku cenu. Mogu ako gađaš plafon od 5 pobeda u EL. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 (edited) Ma pali ljude. Naravno da ce doci ozbiljan igrac. Problem je sto mora da ima sve sto filip nema. Znaci sve. 😁 Cenim da bi jevtinije prosli sa dva nova pleja nego sa ovom filter potragom. 😁 Edited July 28, 2019 by Firga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoodooDerina Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 1 minute ago, Mairosu said: Mogu ako gađaš plafon od 5 pobeda u EL. Ovo je razmišljanje u klubu, a ne moje. Ipak mislim da će na karaju tu doći solidan igrač, ali ne neki "mamojeb". Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoodooDerina Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 (edited) 4 minutes ago, Firga said: Ma pali ljude. Naravno da ce doci ozbiljan igrac. Problem je sto mora da ima sve sto filip nema. Znaci sve. 😁 "A Filip će biti tu samo da trenira dok ne nađe angažman u Grčkoj" 😁 Edited July 28, 2019 by VoodooDerina Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 Sad je i vise nego izvesno da cemo juriti neku opciju iz NBA, jer ne vidim ko bi to mogao biti iz Evrope. Možda Granger, ja ga priželjkujem poslednje dve godine u Zvezdinom dresu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 Pa da, on zapravo i nema ugovor 😁 ... oh wait Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 5 minutes ago, VoodooDerina said: Ovo je razmišljanje u klubu, a ne moje. Ipak mislim da će na karaju tu doći solidan igrač, ali ne neki "mamojeb". Daleko ce dogurati sa tim razmisljanjem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 7 minutes ago, VoodooDerina said: Ovo je razmišljanje u klubu, a ne moje. Ipak mislim da će na karaju tu doći solidan igrač, ali ne neki "mamojeb". Typo "na kraju" u "na karaju" a onda "ne neki mamojeb", imao bi Freud svašta da kaže ovde. :D 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 12 minutes ago, VoodooDerina said: Dženkins, Čović, Davidovac i Beron mogu da pokriju poziciju tako da se plej neće dovoditi po svaku cenu. Moze i Lazic Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 13 minutes ago, VoodooDerina said: Dženkins, Čović, Davidovac i Beron mogu da pokriju poziciju tako da se plej neće dovoditi po svaku cenu. On 7/21/2019 at 10:40 PM, VoodooDerina said: Topici fudbalskog i košarkaškog kluba Crvena Zvezda na ovom forumu su pravo malo blago, trezor neznanja, zatucanosti, diletantizma i masovne histerije. Apsolutno ne čudi što će Vučić ostati još 10+ godina na vlasti ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 9 minutes ago, VoodooDerina said: "A Filip će biti tu samo da trenira dok ne nađe angažman u Grčkoj" 😁 sa Grčkom je trajno završio još onomad...tamo ga više ni na letovanje ne puštaju. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 43 minutes ago, VoodooDerina said: Dženkins, Čović, Davidovac i Beron mogu da pokriju poziciju tako da se plej neće dovoditi po svaku cenu. Dal ima materijala za godinu dana banovine? Sta kazu moderatori? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 (edited) 36 minutes ago, Golijat said: Dal ima materijala za godinu dana banovine? Sta kazu moderatori? Iz srca se pesma kida: Dogodine bice dve godine duge kako tuzan zivim pored dvojke druge. Edited July 28, 2019 by Kronostime Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 gledam onaj snimak iz Vitorije i ne mogu da verujem kakvu ekipu smo tad imali. Jovic, Wolters. Dzenkins, Tompson, Kuz, Gudura, Simon na vrhuncu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 Mike James dobio fajront u Armaniju.... a navikao je da igra 30+ minuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 Preskup, ali bi bio sjajno resenje. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 red je da cova isprati ostoju i podigne ulog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 (edited) 18 minutes ago, VLADIMIR PERIC VALTER said: Preskup, ali bi bio sjajno resenje. Ne bi ga uzeo i da mi ga nude za 100 dinara... Da obrazlozim.Svakako je u pitanju dobar igrac al ne ide mi uz ovaj roster Zvezde, Edited July 28, 2019 by Milan33 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 sta se sve ovde pise jbt fitjko za 100k eur >> james za 100rsd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 Samo Malcolm #kamturedstarbro Dilejni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 1 minute ago, Swift Pancakez said: sta se sve ovde pise jbt fitjko za 100k eur >> james za 100rsd Ma dobro uzeo bi Mike Jamesa i za dinar ako je pitanju to.Al ne ide mi uz ovaj roster i ne svidja mi se kao igrac.Nadam se da se ne ljutis? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 Ode Rasko u penziju, svaka cast majstore zasluzena penzija i odlicna karijera!!! Puno zdravlja i srece!!! 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pakito Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 Ljudiiiiiiiiii, imamooooooo plejaaaaaàaa 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pakito Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 (edited) Ljudiiiiiiiii, imamo plejaaaaaa :))) Edited July 28, 2019 by Pakito Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 Imamo pleja? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts