mister-no Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Neko reče za Radanova da je takvog majnd seta da ga radi velika scena i da tu može da procveta. Tu se delimično slažem, može biti da je tu problem. Ja sam uvek za to da se mlad igrač baci u vatru, pa ili/ili. Znači ne garbage time, tu me čak i Radonja malo ljutio [emoji57] Mada poštujem i da se šansa zaslužuje. Videli smo Simanica protiv Budućnosti onu sekvencu kad se prelama titula. Više mu to vredi nego pola sezone garbage-a. A taj šljakerski deo da se odradi u Fmp-u kao Gudura i D&D. Zato mislim da je bolje da je odradio još jednu ful sezonu sa 25 mpg tamo, pa kad dođe u Zvezdu onda u vatru i klač tajm. Pogotovo kod igrača sa takvim temperamentom kao kod Radanova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 radanov danas, u subotu, ima 21 godinu. talentovani igrači od 19,20,21 moraju da igraju i da greše. to su dve sigurice a onda kako bude. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 I Vasa Micic je dobar primer, samo rad.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Šta ti je paranoja, čitam Miša Vacić a piše Vasa Micić 4 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Quote "Radujem se prilici da igram za Astanu u VTB ligi, kao i šansi da pokažem šta mogu, kako bih se jednog dana vratio u Zvezdu na velika vrata i u najboljem izdanju", napisao je Ristić na društvenim mrežama. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Kakva kosarka jebote 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Posto su u Partizanu gadljivi na Parahuskog i Prepelicu koga je jedan Real doveo mogli bi nasi da ih dovedu, Prepelic strasan suter jedan od omiljenih iz Dezele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 25 minutes ago, Tamburinjo said: Pratim i dizem za 15 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted July 27, 2019 Author Share Posted July 27, 2019 (edited) Tyler Ennis? Ako je zalecio povredu kako treba, mogao bi da bude ozbiljno resenje, a ne verujem da mu je cena basnoslovna posle propustene sezone...zvati Halida da urgira😎 Edited July 27, 2019 by Gudura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted July 27, 2019 Author Share Posted July 27, 2019 3 hours ago, Golijat said: Kakva kosarka jebote Najbolja nasa partija u EL ikada...rapsodija od igre😁 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 25 minutes ago, Gudura said: Tyler Ennis? Ako je zalecio povredu kako treba, mogao bi da bude ozbiljno resenje, a ne verujem da mu je cena basnoslovna posle propustene sezone...zvati Halida da urgira😎 Jel i taj Miškov mali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Tyler ennis bi mogao biti odlicno resenje. Sigurno da iz fenra mozemo dobiti dobre infoe. Bio je veliki talenat. Za nba mu fali malo eksplozivnosti i atleticizma. Mogao bi biti bas ono sto nam treba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Ako je ziv Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Enis je za nas top igrac. P.S. "ljubitelji Stimeta" da se mire sa sudbinom. Ako mene lazu, lazem ja vas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 37 minutes ago, Gudura said: Najbolja nasa partija u EL ikada...rapsodija od igre😁 Jović je u tom trenutku bio igrač od milion dolara. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Ne postoji nijedan, ali nijedan valjani razlog za dovodjenje jos jednog centra, a kamo li stimca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Just now, Nate said: Ne postoji nijedan, ali nijedan valjani razlog za dovodjenje jos jednog centra, a kamo li stimca Slazem se. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
khabib Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 (edited) Ennis ako se oporavio potpuno posle one teze povrede onda svakako da bi valjalo pojuriti njegov potpis. Ne verujem da bi mogao da nas kosta puno a kod nas bi mogao da se lepo rehabilituje i vrati karijeru na pravi put i dobili bismo odlicnog pleja, plus u takvoj situaciji a kad je vec ocigledno da imamo nikad vise kesa mogli bi da dovedemo i nekog od vec dosta puta pominjanih mitru longa, pejtonovog malog, ma i cobbs bi bio odlican kao back-up, fica da se lepo preseli na tribine za el a u aba neka ga i to bi bilo nesto najbolje sto bismo mogli da uradimo. E sad naravno da se to nece desiti, pre ce stimeta da dovedu na poziciju na kojoj smo dobro popunjeni (uprkos ovoj nesreci sto je kuza zadesila a koji se hvala bogu super oporavlja, tu smo i dalje skroz korektni i za el uslove) samo da se juniorovo bitisanje u timu ne dovede u pitanje dovodjenjem dva pleja koji su nam realno potrebni da se zaokruzi ova zapoceta prica. edit: evo, kao da sam znao, moje pretpostavke u vezi dovodjenja Stimbeta ce izgleda da se obistine po ovim poslednjim upisima Edited July 27, 2019 by khabib Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Ne zezajte, Stimac se stvarno vraca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 dal smo vesla sisali...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 31 minutes ago, leki bg said: Enis je za nas top igrac. P.S. "ljubitelji Stimeta" da se mire sa sudbinom. Ako mene lazu, lazem ja vas. Menjaj prijatelje, mnogo te lazu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron23 Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 47 minutes ago, Decembarski said: Jel i taj Miškov mali? Jeste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 2 minutes ago, Baron23 said: Jeste. Saradjujemo li s Miskom za strance sada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 11 minutes ago, Šarac said: Menjaj prijatelje, mnogo te lazu. Prijatelje ne menjam. Ne prodajem ih za pare, niti za pogresan ili tacan info iz jbne KKCZ. Niko iz KKCZ mi nije prijatelj. Mogu da budu tu 1 dan ili 10 godina, licno mi se jebe za svakog clana KKCZ ponaosob, narocito za upravu, a jos vise mi se jebe hoce li Stimac doci ili ne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts