Firga Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 (edited) Dobro je, zavrsi se i ovo sa Teom. Moskva ocekivano. Edited July 13, 2019 by Firga Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Salo dovodi Jovica i Markovica, samo da bi nas unistio.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 još jedan dan u ofisu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Ako stvarno ode u CSKA, platicu SBB-u koliko god treba da mi skrembluje Jelisavetu na kom god kanalu se pojavi. A Pakita cu prestati da citam. Iako je imao najtacnije informacije - u svakom postu je pisao da se ocekuju potpisi u toku prelaznog roka. 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 A Teo se kleo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 7 minutes ago, Firga said: Dobro je, zavrsi se i ovo sa Teom. Moskva ocekivano. Normalno, covek se u Moskvi oseca kao kod kuce. A mozda i Jelisaveta zeli da tamo gradi glumacku karijeru. Bikovic je gazda u Rusiji, pa ce on da je probije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Hvala qrcu da necemo vise citati tonu postova kako je Teo zavrsen. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Jel zna neko kakvo je stanje sa sezonskim? Sad mi u Ušću rekoše da ima samo na Kališu da se uzmu. Čuo sam da su za A i C tribine sve otišle, jel istina, da li neko zna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Prodaju se samo na Malom Kalemegdanu, a sta je ostalo ne znam. Ja sam kupovao prema rasporedu sjedenja u Areni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 (edited) 3 minutes ago, Chaos Is Me said: Jel zna neko kakvo je stanje sa sezonskim? Sad mi u Ušću rekoše da ima samo na Kališu da se uzmu. Čuo sam da su za A i C tribine sve otišle, jel istina, da li neko zna? Tako je. Samo B i D ostalo od tribina. Edited July 13, 2019 by Šarac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Kad smo vec kod sezonskih...Kupio sam 2 online jos pre 2 nedelje, jos mi nisu isporucili na kucnu adresu. Je l se desilo nekome nesto slicno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Juce je nestalo karata za sve tribine, danas ce biti na Kalemegdanu dopuna, ali ne znam za koje tribine. Za parter ima. ocekuju ozbiljnu guzvu danas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Just now, Šarac said: Tako je. Samo A i C ostalo od tribina. Ne, nego su B i D ostale, a A i C prodate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 3 minutes ago, Chaos Is Me said: Jel zna neko kakvo je stanje sa sezonskim? Sad mi u Ušću rekoše da ima samo na Kališu da se uzmu. Čuo sam da su za A i C tribine sve otišle, jel istina, da li neko zna? Istina je. Potrudi se da odes ili posaljes nekog sto pre, jer me ne bi iznenadilo da danas objave da nema vise. A bice guzve... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Threekola Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Zar je neko stvarno mislio da će Teo da potpiše za nas ? Sport je postao biznis nema tu više grama emocija .. Nema više igrača kao što su Nenad Milijaš i Miloš Ninković koje su prave i istinske legende kluba ❤ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 1 minute ago, losmi17 said: Kad smo vec kod sezonskih...Kupio sam 2 online jos pre 2 nedelje, jos mi nisu isporucili na kucnu adresu. Je l se desilo nekome nesto slicno? Pise, nakon sto legne uplata na njihov racun sezonske ce biti poslate u roku od 15 dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Sa druge strane, osim lozenja, niko nije ozbiljno verovao nijednom od 5323 portala koji su objavili da je Teo potpisao za Zvezdu. Sada jedan portal objavi da ce Teo u CSKA i svi su to prihvatili kao cinjenicu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 2 minutes ago, Threekola said: Zar je neko stvarno mislio da će Teo da potpiše za nas ? Sport je postao biznis nema tu više grama emocija .. Nema više igrača kao što su Nenad Milijaš i Miloš Ninković koje su prave i istinske legende kluba ❤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 1 minute ago, Zizu said: Pise, nakon sto legne uplata na njihov racun sezonske ce biti poslate u roku od 15 dana. Ok, i meni je nesto tako u glavi. Cekam do srede, pa cu ih zvati ako ne stignu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 1 minute ago, Threekola said: Zar je neko stvarno mislio da će Teo da potpiše za nas ? Sport je postao biznis nema tu više grama emocija .. Nema više igrača kao što su Nenad Milijaš i Miloš Ninković koje su prave i istinske legende kluba ❤ Kakav Milijas i legenda u istoj recenici. Da je imao gde igrati za prilicno vece novce ne bi se ni vratio iz turske druge lige. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 2 minutes ago, Threekola said: Nema više igrača kao što su Nenad Milijaš i Miloš Ninković koje su prave i istinske legende kluba ❤ Realno. Secam se kad je Milijasa trazio Real, a on potpisao za nas. I tako 3 puta. 3 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 5 minutes ago, losmi17 said: Kad smo vec kod sezonskih...Kupio sam 2 online jos pre 2 nedelje, jos mi nisu isporucili na kucnu adresu. Je l se desilo nekome nesto slicno? Kako si dao licne podatke kad si kupovao onlajn? Jesu li te mejlom kontaktirali ili? Meni su rekli da distribucija karata pocinje 15.07. kurirskom sluzbom Bex. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Koji mediji su preneli da Teo ide u Moskvu? Pakitu krece pescani sat od ponedeljka da curi. Videcemo da li ce potvrditi svoju verodostojnost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Pa ništa, nazad na potragu za Amerikancem koji ima najmanje 32-3 godine, i bar 7 sezona u Evropi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 2 minutes ago, suptil said: Koji mediji su preneli da Teo ide u Moskvu? Pakitu krece pescani sat od ponedeljka da curi. Videcemo da li ce potvrditi svoju verodostojnost. Pakito je završio misiju za ovo leto, a sledećeg će se registrovati pod nekim drugim nikom i krenuti opet da baca bombe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts