Сандро Лаки Ђентиле Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 (edited) 5 minutes ago, Pakito said: Jović sigurno neće doći. Rekao sam. Ostaju još dvojica. Пријатељу, питање је било кад ће потписи, а не ко неће и колико их остаје. Желиш да будеш схваћен озбиљно, а врдаш. Едит: сад видим нове одговоре, извињавам се. Edited July 12, 2019 by Сандро Ђентиле Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pakito Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Just now, suptil said: Konkretno, da li ce potpisa biti sledece nedelje? To me zanima. Ako pouzdano imas info...Nastavljam da lajkujem svaki tvoj upis. Hoće. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 5 minutes ago, Pakito said: Jović sigurno neće doći. Rekao sam. Ostaju još dvojica. Pa pusti onda Tea da dodje, Teo je super, nemoj da si takav, pliiiiiz. :crying: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pakito Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 (edited) 3 minutes ago, Сандро Ђентиле said: Пријатељу, питање је било кад ће потписи, а не ко неће и колико их остаје. Желиш да будеш схваћен озбиљно, а врдаш. Prijatelju, Gist je potpisan prije skoro mesec dana. Kada je objavljeno ? Znatno kasnije. Nije isto potpis i objava, ako me razumeš ? Edited July 12, 2019 by Pakito 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Znaci bice potpis sledece nedelje za nekog igraca, a mozda objave i za mesec dana. Zvuci kao da ne mozes da pogresis. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hej Pavkov Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 8 minutes ago, Pakito said: Prijatelju, Gist je potpisan prije skoro mesec dana. Kada je objavljeno ? Znatno kasnije. Nije isto potpis i objava, ako me razumeš ? Teo i moj prijatelj Norris? Pazi pitaću ga na face time. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 17 minutes ago, Pakito said: Prijatelju, Gist je potpisan prije skoro mesec dana. Kada je objavljeno ? Znatno kasnije. Nije isto potpis i objava, ako me razumeš ? Kad je Teo potpisao? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 (edited) 13 minutes ago, Dropkick Murphys said: Znaci bice potpis sledece nedelje za nekog igraca, a mozda objave i za mesec dana. Zvuci kao da ne mozes da pogresis. Secam se kad je Tito tako najavljivao igrace... Cak je i slepcu jasno da se samo ceka da objave Terikov potpis, mada me ne bi cudilo da od toga ne bude nista. Edited July 12, 2019 by The Walking Dravot 3 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 1 minute ago, The Walking Dravot said: Secam se kad je Tito tako najavio Terika... Cak je i slepcu jasno je da se samo ceka da objave Terikov potpis, mada me ne bi cudilo da od toga ne bude nista. Mc je ipak covering all bases kralj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 (edited) 42 minutes ago, Pakito said: Nije isto potpis i objava, ako me razumeš ? ja te razumem... samo teraj. Edited July 12, 2019 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Teo je potpisao odmah posle Darka i Igora onomad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 (edited) Jovic ne potpisuje sigurno, ali mozda ga objave. Teo je potpisao, ali trenutno je 50-50 da li ce da ga objave. To Pakito pokusava da vam objasni celo vece Edited July 12, 2019 by threepwood 5 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pakito Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 5 minutes ago, threepwood said: Jovic ne potpisuje sigurno, ali mozda ga objave. Kod Tea je obrnuta situacija. To Pakito pokusava da vam objasni celo vece Veri fani 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Na kraju kad potpisu Teo i Jovic a Pakito ulazi like a boss i napise "Jesam li vam lepo rekao, a vi mi niste verovali"... Prelazni rok je ziva stvar, mozda cekamo da Cska izabere izmedju Tea i Dijelnija pa mi pokupimo onog sto ostane... 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boujee Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Ovo insajderisanje nepoznatih likova postaje izuzetno iritirajuće. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Pakito je Zvezdin Arye Abraham. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Kad nam prodaju pricu o Teu, ali na kraju ispadne Noris Kol. 4 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 4 hours ago, Boujee said: Ovo insajderisanje nepoznatih likova postaje izuzetno iritirajuće. To je uobičajena praksa svakog leta. Registruju se likovi tokom prelaznog roka, insajderišu, bacaju bombe, a onda nestanu čim se oformi tim i više se ne javljaju. Trebalo bi moderacija da povede računa o tome i da spreči to. Otprilike se već zna ko možda ima neke informacije, a ko se registrovao samo da bi trolovao i glumio insajdera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Noris Kol bi na ovaj tim došao kao da Pefi ode u Golden stejt, totalna disproporcija sa onim što nam je potrebno. 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedThunder Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Nego... Kakva su iskustva sa EL passom? Uzeo bih jer nemam SK a ne znam kako radi, da li je dobra slika itd, itd.....Za gledanje preko telefona i kompa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 58 minutes ago, NMX said: Noris Kol bi na ovaj tim došao kao da Pefi ode u Golden stejt, totalna disproporcija sa onim što nam je potrebno. Ali bi onda neko ostao jedini PLEJ u timu. Hmmm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 1 hour ago, RedThunder said: Nego... Kakva su iskustva sa EL passom? Uzeo bih jer nemam SK a ne znam kako radi, da li je dobra slika itd, itd.....Za gledanje preko telefona i kompa Uzmi SK, bolje ti je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 (edited) samo da nam u tamo neki ponedeljak ne osvane objava: '' Dragi navijači...videli ste, imao sam volju...nudio milione... '' Edited July 13, 2019 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 3 minutes ago, Wingwalker said: samo da nam u tamo neki ponedeljak ne osvane objava: '' Dragi navijači...videli ste, imali smo volju...nudili milione... '' Situacija Kornel Salata 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
estrellaroja Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Добродошлица Мекелу. Изгледа 3+3. Потписао, објавиће пред Нову годину Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts