BojanaCZV Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 9 minutes ago, dee jay said: nabroj 3 ili gtfo moj bivsi sef Skoko, koji je u 55 drzao na vratima kancelarije tim Partizana sa F4 😄 kad sam mu za rodjus poklonila neke sitnice iz vaseg butika, covek se izgubio 😄 onda smo gledali zajedno te godine (mislim ne bukvalno zajedno) NBA plejof. inace strasna inzenjercina. otac mu je bio veliki istoricar. retko inteligentan covek. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 1 hour ago, ZiS said: Koga bre boli uvo za to...nemoj Valtere pocinjati te teme zivota ti... Ma znam ali me nervira , svaki put isto , zna se koliko nasi kostaju a budalastina da neko dolazi za te i te novce kod njih kad se napise. Zato sam i rekao dosadno vise i ako neko ima nek napise tacnu cifru i stavimo tacku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dee jay Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 2 minutes ago, BojanaCZV said: moj bivsi sef Skoko, koji je u 55 drzao na vratima kancelarije tim Partizana sa F4 😄 kad sam mu za rodjus poklonila neke sitnice iz vaseg butika, covek se izgubio 😄 onda smo gledali zajedno te godine (mislim ne bukvalno zajedno) NBA plejof. inace strasna inzenjercina. otac mu je bio veliki istoricar. retko inteligentan covek. evo, Bojana pomogla sa jednim, ali ipak trazimo forumase 🙂 kako navijačka opredeljenost zaslepi i ostvarene i inteligentne ljude. vidi samo abrahama 🙂 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Nista stranice nista insajderi , dok se ne slika sa salom ispred Kalisa niko nije potpisao. Elem Teodosic bi na ovaj tim legao bukvalno tip top. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 19 minutes ago, dee jay said: nabroj 3 ili gtfo 3 Nisam mislio na ljude sa foruma, vec na opstu populaciju, uz real life uzorkovanje medju poznanicima. I da, ima ih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Just now, Casaubon said: Nisam mislio na ljude sa foruma, vec na opstu populaciju, uz real life uzorkovanje medju poznanicima. I da, ima ih. I ti znas Skoka? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dee jay Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Just now, Casaubon said: Nisam mislio na ljude sa foruma, vec na opstu populaciju, uz real life uzorkovanje medju poznanicima. I da, ima ih. sa kakvim se to ljudima druzite 😄 realno, ko je ikada bio protiv Tea u reprezentaciji (sem Bojaninog sefa) , covek je poezija kosarke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 1 minute ago, The Walking Dravot said: I ti znas Skoka? Jok. Ali znam citavu ekipu slicnih. 1 minute ago, dee jay said: sa kakvim se to ljudima druzite 😄 realno, ko je ikada bio protiv Tea u reprezentaciji (sem Bojaninog sefa) , covek je poezija kosarke. Odrasli smo zajedno. Iznenadjujuce fin svet, osim kad se dohvate navijackih ratnih farbi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Teo i Jovic nemaju nista protiv da gazda prolongira promociju dok ne splasne euforija od nove Djokoviceve titule na Wimbledonu, ali bice do odlaska repdze na Kop. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 2 minutes ago, kalistenika u rutini said: Teo i Jovic nemaju nista protiv da gazda prolongira promociju dok ne splasne euforija od nove Djokoviceve titule na Wimbledonu, ali bice do odlaska repdze na Kop. Znaće se sve do turnira na Kipru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 4 minutes ago, stefan81888 said: Znaće se sve do turnira na Kipru. Pecaš nekog "Tegija" da te ispravi pa da mu muneš kitu? 😄 5 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Ja cu dolazak pleja proslaviti u Kafani pod obrucima, nijedna druga kafana me ne zanima 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Ma lozenje je apsolutno ok, ali trule fore nisu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 17 minutes ago, suptil said: Ja cu dolazak pleja proslaviti u Kafani pod obrucima, nijedna druga kafana me ne zanima 😄 Mnogo si mi ti fin... jel tetka iz Finske? 😃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Iz Kanade. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 U toku ovog prelaznog roka evidentno je da RSB ekipa ima najtacnije informacije. Verovatno im iz kluba dostavljaju info. Za svaki produzetak ugovora i dovodjenje novih igraca objavili su nekoliko dana ranije. Jedna od poslednjih informacija: " Za sada je prodato oko 3.500 sezonskih karata. Ko nije kupio neka to uradi u naredna dva dana i na miru saceka da kompetiramo sastav. Bice guzva na blagajnama Arene..." 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 6 minutes ago, Manoly said: Mnogo si mi ti fin... jel tetka iz Finske? 😃 Da zakupimo kafanu na vreme 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 5 minutes ago, Zizu said: U toku ovog prelaznog roka evidentno je da RSB ekipa ima najtacnije informacije. Verovatno im iz kluba dostavljaju info. Za svaki produzetak ugovora i dovodjenje novih igraca objavili su nekoliko dana ranije. Jedna od poslednjih informacija: " Za sada je prodato oko 3.500 sezonskih karata. Ko nije kupio neka to uradi u naredna dva dana i na miru saceka da kompetiramo sastav. Bice guzva na blagajnama Arene..." Jel moze jednom ili mora vise puta da se kupi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Moderatori imajte duše, dovoljno je što moramo da trpimo kvazi insajdere i trolove u pokušaju, reagujte i spasite nas makar ovog 'jel ti tetka iz Finske?' humora koji je počeo da se pojavljuje! Pomagajte! 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hej Pavkov Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Što je oficijalni nalog MTS-a lajkova objavu DDK za Tea i Jovića🤔👌 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Наопаки Перо је прејак. Престао да пише овде? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dijanek Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Ozbiljna lova za Jovketa da bude treci PG. Ako se obistini, gazda ide all in za visegodisnji EL ugovor Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Pero je prejak lik, znaci kao dete je upao u bure humora. ja nemam drugo objasnjenje za njega 😄 7 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 7 minutes ago, Dijanek said: Ozbiljna lova za Jovketa da bude treci PG. Ako se obistini, gazda ide all in za visegodisnji EL ugovor A ko ce biti drugi plej? 🙄😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pakito Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Čita li ko moje postove ? Ozbiljno pitam ??? 4 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts