pantelia Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 45 minutes ago, VLADIMIR PERIC VALTER said: Gist jos nije potpisao? 4 minutes ago, kum žoržo said: Dobro jutro! Potpisao je 😊 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 E ok, volim kad bude zvanicno,mnogo puta smo se opekli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kum žoržo Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Jovic je u Bajernu ove sezone primao 750.000 neto i bio je najplaceniji igrac BBL. U Nemackoj su porezi ubedljivo najveci, tako je recimo Bajern imao budzet od 20 miliona, a plate igraca su bile nesto preko 4. Derik Vilijams koji je otkrivenje prosle sezone u EL je igrao za 250.000 neto. Naravno u budzet kluba ulaze i svi druge plate i operativni troskovi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Smekerski bi bilo ponuditi milionce teu, napunio bi arenu svaki put, potez karijere bi napravio Nebojsa i sigurno bi prodao najvise dresova ikada. Treba se ugledati na nba u nekim slucajevima. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 9 minutes ago, Crni said: Smekerski bi bilo ponuditi milionce teu, napunio bi arenu svaki put, potez karijere bi napravio Nebojsa i sigurno bi prodao najvise dresova ikada. Treba se ugledati na nba u nekim slucajevima. čovke da donira (da dominira) nešto svog keša, fića se odrekne zarade ove sezone, dobrić da bude na raspolaganju ako treba da se skokne do valjeva po kajmak i rakiju (za obloge) i eto ga. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 11 hours ago, Maverick88 said: Trenutno da, ovo mu je kako on sam kaze mozda poslednja šansa danuzme neke vece pare. Kako mozes da preplatis igrace koji mogu u EL da dobiju ugovore oko 600-700 k a kod nas maks 450??? Te pare one mogu da dobiju u nekom Himkiju jer je to tamo prosjecna plata. Za Zvezdu to jeste preplacivanje, te pare nisu imali Mwill ni Miller ni sad Brown i Gist. Nema sumnje da bi obojica bili pojacanja za nas ali ako vec krcamo ozbiljne pare za pleja mozemo i bolje pogotovo sto je Jovic stalno povrijedjen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 1 hour ago, kum žoržo said: Dobro jutro! Valjda ovo nije zakasnela reakcija na Gista 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 E ok, volim kad bude zvanicno,mnogo puta smo se opekli. Kada kum pozdravi to je zvanično. Ni sajt kluba nije merodavniji od kuma. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 (edited) 54 minutes ago, kum žoržo said: Jovic je u Bajernu ove sezone primao 750.000 neto i bio je najplaceniji igrac BBL. U Nemackoj su porezi ubedljivo najveci, tako je recimo Bajern imao budzet od 20 miliona, a plate igraca su bile nesto preko 4. Derik Vilijams koji je otkrivenje prosle sezone u EL je igrao za 250.000 neto. Naravno u budzet kluba ulaze i svi druge plate i operativni troskovi. Ovo je bas velika lova za Jovica, pogotovo sa porezima. Ja bih mu dao 650k da se vrati. Mada je i to rizik veliki. Teu bi uplivao i milion. Ovo bi bilo zajebano hendlovati, ali s necim mora da se zivi. Obojica su i rizik na svoj nacin, ali sada vec na ovaj tim treba provjeren i siguran kvalitet. Edited July 8, 2019 by pepe sancez 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Just now, Sector said: Te pare one mogu da dobiju u nekom Himkiju jer je to tamo prosjecna plata. Za Zvezdu to jeste preplacivanje, te pare nisu imali Mwill ni Miller ni sad Brown i Gist. Nema sumnje da bi obojica bili pojacanja za nas ali ako vec krcamo ozbiljne pare za pleja mozemo i bolje pogotovo sto je Jovic stalno povrijedjen. Ja sam i rekao lepo da te pare traze od EL timova da li ce dobiti ili ne nzm. Ja zaista nzm zasto se uopste ovde opterecujemo ciframa i da li je to mnogo ili malo, kao da dajemo iz svog dzepa pare. ako u klubu i strucni stab misle da im Jovic treba i smatraju cifru prikladnom. Just now, pepe sancez said: Ovo je bas velika lova za Jovica, pogotovo sa porezima. Ja bih mi dao 650k da se vrati. Mads je i to rizik veliki. Teu bi uplivao i milion. Ovo bi bilo zajebano hendlovati, ali s necim mora da se zivi. Obojica su i rizik na svoj nacin, ali sada vec na ovaj tim treba provjeren i siguran kvalitet. Ja koliko znam i Pefiju i Jovketu je ponudjeno nesto slicno Gistovom ugovoru i da je to vrv maks sto mi tu nudimo 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Ok, lako je tudjim parama upravljati, pa se i ja frcam milionima. Ali realno danas imamo opcije koje nam se kasnije nece pojaviti. Trziste je pusto za svim igracima, narocito plejevima. Obrni okreni moramo se dogovoriti sada. Ja razumijem da Jovke zateze zbog love prije svega. Za Tea je moguce i druga prica. Ali to je to. Pritisci i jednog i drugog, podebljavaj ponudu, uvodi klauzule u slucaju nepredvidjenih okolnosti, burgijaj kod Markovica kao posljednjim utocistem. Ispadni govno na kraju prema nekome, samk ga spakuj da uzme uzde ove azdaje. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 9 hours ago, BojanaCZV said: da mozete da birate, Mekel ili Filip? A bre Bojanaaa Bukvalno ne mogu u istu košarkašku halu a ne u istu rečenicu. Nije nam Mekel ostao u najboljem sećanju ali je u odnosu na Filipa Irvin Džonson lično. Bilo bi veselo videti kako Mekel čuva FČ3 i kako mu u 3/4 poseda krade loptu 8 hours ago, Knipex said: Više stranica na ig objavilo da je Gist završen. Jedna je večeras pisala da je klub tražio dodatne preglede i izgleda da je sve ok. 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 27 minutes ago, pepe sancez said: Ok, lako je tudjim parama upravljati, pa se i ja frcam milionima. pa i ove pare sto zvezda daje su necije tudje bile, tako da je sve ok ( : Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 uini, vraze mali 😄 Ako je vec zapelo za lovu ne potpisemo KC, igra nam zmija segi sa Teom i sve pet 😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 ma kakav kc rivers pored jenkinsa, to nema logike Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Kakvog monstruma od ekipe ce Tomic dobiti na upravljanje...😯 Stvarno nisam ovako nesto ocekivao, posebno sto ce po svemu sudeci prelazni rok biti zavrsen do polovine jula... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Just now, uini said: ma kakav kc rivers pored jenkinsa, to nema logike Sta je logicno do sada bilo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Moraće Gist da gasi ove društvene mreže neko vreme, kakvi komentari lebtejebo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Da se ja pitam...pogasio bih ja sve te drustvene mreze...trajno, izludese deca od toga... 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 2 hours ago, kum žoržo said: Jovic je u Bajernu ove sezone primao 750.000 neto i bio je najplaceniji igrac BBL. U Nemackoj su porezi ubedljivo najveci, tako je recimo Bajern imao budzet od 20 miliona, a plate igraca su bile nesto preko 4. Derik Vilijams koji je otkrivenje prosle sezone u EL je igrao za 250.000 neto. Naravno u budzet kluba ulaze i svi druge plate i operativni troskovi. Znam da je Williams igrao za neke male pare ali nisam mogao ni da pretpostavim da je to ovoliko malo. Pretpostavljam ili da će Bajern to žestoko podebljati ili će ga uzeti neko za masne pare. Ne znam šta da kažem za Jovića, kao igrač bi nam sigurno baš odgovarao ali mi je kao lik on uvek bio nekako antipatičan, da ne kažem ljakse. Ipak, najveći problem su ta njegova leđa, a ne želim ni da zamislim kako bi to izgledalo sa Felipeom kao jedinim pravim PG bez obzira što imamo okolo zverke da mu čuvaju guzicu. Inače, ovaj prelazni rok se može okarakterisati jednostavno čuvenim izrazom "pišanje po sirotinji" naročito s obzirom da na svakoj poziciji imamo po 3 kompetentna igrača, osim na jednoj, zna se kojoj. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 24 2 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Marcus bas kvalitetno troluje...😂 A zamislite njih dvojicu u tandemu.. od top 10 poteza EL, 9 u njihovom vlasnistvu..a odeljenje za narkotike u cudu 😁 5 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Uh, kad bi dosao Markus, bili bi na korak blize do Perinog tima 7 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Ali Pavkov i Miličić 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Tu bi i Orlandic i Sikimic mogli da pomognu 😋 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts