NMX Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Ja zadovoljan. Nemojmo se zajebavati, ovo je sjajan igrac. Ako cemo da napisemo 100 stranica jer je propustio sezonu zbog kolena, hajde da napisemo onda 1000 stranica jer je Filip propustio celu karijeru jer nije kosarkas uopste.Sad daj dva plejmejkera i centra, molicu lepo. 14 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Nekako mi je Faje vise hasla, srce, energija...ne znam kako da objasnim. @Šarac Mislio sam da Stratos odlazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 A gde ces ga, Borisa, Brown, Stratos , cak i DeDa u nekim varijantama moze na 4. True, ali emocije ciganske... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Sad jos Danston, Ivanovic i Jovic. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 1 minute ago, NMX said: Ja zadovoljan. Nemojmo se zajebavati, ovo je sjajan igrac. Ako cemo da napisemo 100 stranica jer je propustio sezonu zbog kolena, hajde da napisemo onda 1000 stranica jer je Filip propustio celu karijeru jer nije kosarkas uopste. Sad daj dva plejmejkera i centra, molicu lepo. Koliko znam nije propustio sezonu zbog toga nego ga prosto trener nije zeleo u timu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Ja zadovoljan. Nemojmo se zajebavati, ovo je sjajan igrac. Ako cemo da napisemo 100 stranica jer je propustio sezonu zbog kolena, hajde da napisemo onda 1000 stranica jer je Filip propustio celu karijeru jer nije kosarkas uopste.Sad daj dva plejmejkera i centra, molicu lepo. Gde je i sta radi Dilejni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Samo da prosetam svoj avatar ♥️ 10 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Ja zadovoljan. Nemojmo se zajebavati, ovo je sjajan igrac. Ako cemo da napisemo 100 stranica jer je propustio sezonu zbog kolena, hajde da napisemo onda 1000 stranica jer je Filip propustio celu karijeru jer nije kosarkas uopste.Sad daj dva plejmejkera i centra, molicu lepo. Gde je i sta radi Dilejni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Sada ostaje dilema da li ce ostati Stratos ili Faje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 (edited) Ako ostaju KC i Stratos, jos prvi plej, nadamo se domacoj opciji 😉 Edited June 27, 2019 by Maverick88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Just now, Mile1 said: Sada ostaje dilema da li ce ostati Stratos ili Faje Stratos, Faje ide Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 2 minutes ago, pepe sancez said: Samo da prosetam svoj avatar ♥️ eve ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Sad jos Danston, Ivanovic i Jovic. ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Brown mi je godinama bio omiljeni igrac u Evropi. Milina je gledati ga kad je u zoni. Nadam se da je ostalo jos kosarke u njemu pa da uzivamo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 @pepe sancez cekam da mi odgovoris i dalje, do tada cu biti odusevljen ovim potpisom Link to comment Share on other sites More sharing options...
estrellaroja Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Дерик Браун јеботе Петорка: Стеф, Ђенка, Стратос, Браун, Куз и ја могу да утонем у слатке снове.. Фантастично појачање. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Jebite se sise, svi od reda. I will stand alone for Mo motherfucker if needed. 15 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 (edited) Pepe ajde napisi zasto si toliko protiv Brown-a?Naravno ako te ne mrzi sad kuckas. Edited June 27, 2019 by Milan33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 ja bih moa ostavio kao 5. visokog ako moze borisa, brown faje kuz, ojo ako oja zavaljamo tim pre nam treba mo ali ko zna kakvi su tu planovi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 3 minutes ago, Milan33 said: Pepe ajde napisi zasto si toliko protiv Brown-a?Naravno ako te ne mrzi sad kuckas. Ne volim ga. Kratko i jasno. Pride znaci i Mo cao. Eto sad ga duplo ne volim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Brown je fantastičan igrač da sene zajebavamo. Po renomeu možda naš največi potpis od 2011-te na ovamo. Ali stvarno mi je žao što to znači da Mo ide. Srce je ostavio na terenu svaki put i bio jako zaslužan za sve one titule. Zaslužio je da ostane za EL a mislim i da ima kvalitet da odigra na tom nivou. Biče mi malo lakše ako podpiše negde za dobru lovu za kraj kariere. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
estrellaroja Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 (edited) Quote Klub se ovom prilikom zahvaljuje Braunu zato što je čineći I razne finansijske ustupke iskazao veliku želju da igra za Crvenu zvezdu, i što je I sam istakao tokom pregovora da naš klub vidi kao odličnu organizaciju, koja želi da osvaja trofeje, i želi da bude konkurentan u Evroligi u sezoni 2019-2020 Edited June 27, 2019 by Боги 3 1 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 3 minutes ago, Swift Pancakez said: ja bih moa ostavio kao 5. visokog ako moze borisa, brown faje kuz, ojo ako oja zavaljamo tim pre nam treba mo ali ko zna kakvi su tu planovi Što ne bi moglo, uvek se nađe mesta za dobrog igrača ... Kad čeljad nisu besna, kuća nije tesna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Uuuu Derik Braun ljudi..Najbolja cetvorka evrope pre dve godine, e sad to sto ce uvek neko naci nesto lose takvi smo mi, on je sigurno prosao i lekarske i slicno tako da znaju u klubu sta rade, cetvorka sa dobrim sutem i skokom, dobro dosao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Moze Derick 🙂 Bas mi je krivo zbog Fajea...Bratina ❤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts