Manoly Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 21 minutes ago, Stoned Laki21 said: pustiti nadležne organe da urade svoj posao. Bravo Manojle , al bez zajebancije. Mudar upis baš. zafalilo raport da bude ful, ali i ovako je jako dobar. tako i treba. Svako nek pise po svom vidjenju, dok je u granicama normale. A normalan svet da se ne nervira zbog upisa koji "smrde" i odisu nerealnoscu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolup Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 Quote Kako Sportski Žurnal saznaje, Slobodan Rajković je velika želja Crvene zvezde i trenera Dejana Stankovića, koji bivšeg reprezentativca dobro poznaje iz Italije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 5 hours ago, Hej Pavkov said: Druze, citam te a u glavi mi onaj kombi sa razglasom.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 Quote "Sanogo je bio ubedljivo najbolji vezista Švajcarske dok je igrao tamo. Jak je kao konj i vrlo je neprijatno suprotstaviti mu se. Sistem takmičenja u Švajcarskoj je takav da se igra po četiri puta sa svakim. Tako smo se vrlo često susretali i odmeravali snage", priča Danijel Aleksić. Jak ka konj... I novinar ovako nesto prenese kako je ovaj to stvarno rekao... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 Moze Rajkovic umesto Miluna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 22 minutes ago, Vredni mrav said: Moze Rajkovic umesto Miluna. Ovo oko Rajkovića je, po mom čvrstom verovanju, novinarska patka, malo da se ustalasuju duhovi pošto je suviše mirno. A hipotetički i kada bi se to desilo, ne znam kakav bi boljitak dobili. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 Klasično dizanje cene, dečko pregovara sa komšijama pa se setio da u priču ubaci i zvezdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 Taj Rajkovic izgleda ima pola "sportskih novinara" na bureku...Svaki dan ga povezuju sa drugim klubom, do sad je 30 puta potpisao... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 18 minutes ago, ZiS said: Taj Rajkovic izgleda ima pola "sportskih novinara" na bureku...Svaki dan ga povezuju sa drugim klubom, do sad je 30 puta potpisao... Vrlo je tražen, evo pobiše se oko njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 (edited) Kako čujem Eraković je vraćen u Grafičar ne zato što nema kvalitet za Zvezdu, već zato što nismo uspeli da utrapimo Babića nikom, a posao oko Degeneka je na dugom štapu. U suštini poručuju - jebi se klinac, dobar jesi, ali kombinacija i razigravanje menadžerskih igrača je prioritet. Seme vam lopovsko! Edited January 24, 2020 by Liska Manjina 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 1 hour ago, ZiS said: Taj Rajkovic izgleda ima pola "sportskih novinara" na bureku...Svaki dan ga povezuju sa drugim klubom, do sad je 30 puta potpisao... a kad se setim sa 16-17 godina debituje u OFK, pa odma odlazak u Nemaču, pa tekstovi pa ludilo i nema čoveka na mapi fudbbalskoj... al ga ima po novinama svaki dan 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 Zar nije Rajkovic iz OFK-e otisao direktno u Celzi? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 Nekako mi je kikser Rajkovic. Kad ode Degenek, tandem Rajko-Milun bi nam.dzigerice izjeo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 59 minutes ago, Crni Bombarder said: Zar nije Rajkovic iz OFK-e otisao direktno u Celzi? jeste Čelsi, al preko nemačke (Hamburg) valjda, nešto kao što svi klinci idu u te klubove, potpišu za Čelzi, al prvo 3 sezone u Tventeu. Iskreno davno je bilo, pa ne zameri ako grešim verovatno da si ti u praviji nego li ja, al meni nešto taj Hamburger zvoni u glavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 Ma iskreno,ni ja se vise ne secam hronologije..nek' se javi neko ko zna precizno..ako je bitno uopste.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 17 minutes ago, Crni Bombarder said: Ma iskreno,ni ja se vise ne secam hronologije..nek' se javi neko ko zna precizno..ako je bitno uopste.. Ja sam ga eto redovno gledao na vetrovitoj Karaburmi kada je sa 16 godina "zario i palio" u roli najperspektivnijeg srpskog stopera ikada... Nije bilo los decko def, al da nije napravio karijeru koju mu je Terza "planira" onomad - nije, iako se radilo o potencijalu. Da ne djubrim temu dalje. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 1 hour ago, Crni Bombarder said: Ma iskreno,ni ja se vise ne secam hronologije..nek' se javi neko ko zna precizno..ako je bitno uopste.. Potpisao je za Čelzi i odmah prosleđen na pozajmicu. Koliko se sećam, a možda i grešim, bilo je u startu problema sa radnom dozvolom, ali jeste iz Čelzija poslat na pozajmicu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 Meni neki HSV zvoni u glavi na njegov pomen.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 Bio sam skoro siguran da je po potpisu za Čelzi igrao nekoliko sezona na pozajmici u Holandiji i to sam potvrdio na transfermarkt-u, PSV, pa Tvente pa Vitese, godina za godinom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 Stoper, a glup ko kurac. Bas nam takav igrac ne treba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 2 hours ago, Markoss said: Stoper, a glup ko kurac. Bas nam takav igrac ne treba. Takozvani štoFer. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 Kakav crni Rajkovic Jao, jedva cekam al kvalifikacije, bukvalno ocekujem debakl vec u prvom dvomecu Ne bi cudilo i da izgubimo titulu mada ce tu da se podmaze ako treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 1 hour ago, vepar said: Jao, jedva cekam al kvalifikacije, bukvalno ocekujem debakl vec u prvom dvomecu Jedva čekaš evropske kvalifikacije zato što očekuješ debakl? Zanimljivo razmišljanje. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 Blago vepru, trebao bi mi taj mozak na par dana radi odmora. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 (edited) 1 hour ago, Don Laki Juan said: Jedva čekaš evropske kvalifikacije zato što očekuješ debakl? Zanimljivo razmišljanje. Svaki debkal koji za posledicu ima teranje Mađije i Mrke je dobar debakl! Ponovo smo uspeli nemoguće, oteraćemo PONOVO iz kluba čoveka koji voli Zvezdu i koji nije hteo da ide. Naravno, čeka se još samo prodaja Borjana pa da sve ode u tri majčine. Inače teranje Degeneka po drugi put je imalo epske razmere, momku je prezentovano da je njegov odlazak bitan zbog egzistencije kluba, i da su plate pojedinaca previsoke te da klib nema novac za to obzirom da nisu dobili od uefe lovu. Tako sam ja bar čuo, ako su lagali mene i ja lažem vas. Edited January 25, 2020 by Liska Manjina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts