Crni Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 3 minutes ago, red_white said: Ljudima me smeta Nebojsa Covic i to kao gazda KK a smeta im sto je neki Nedic postao jedan od 22 000 clanova FK i sto je putovao sa ekipom 😂. Tebi je to u redu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 20 minutes ago, red_white said: Ljudima me smeta Nebojsa Covic i to kao gazda KK a smeta im sto je neki Nedic postao jedan od 22 000 clanova FK i sto je putovao sa ekipom 😂. Kakav god bio Nebojša Čović od 2014. šljama poput Novaka Nedića nema u KK CZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 10 minutes ago, pavijan2 said: Kakav god bio Nebojša Čović od 2014. šljama poput Novaka Nedića nema u KK CZ Normalno da nema, kad je kk organizaciono podeljen nešto kao PUPS. Neša predsedik Zet direktor Sin prvi plej Gde će Nedić mučenik da dođe do izražaja pored svih ovih članova familije. 😉 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 (edited) @Stondisha elementarno se informiši, pa se za par godina uključi u diskusiju. Edited August 8, 2019 by pavijan2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 1 minute ago, pavijan2 said: @Stondisha elementarno se informiši, pa se za par godina uključi u diskusiju. Kako da odbijem ovako nadasve uljudan jedan poziv za argumentovanom diskusijom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 2 hours ago, Dropkick Murphys said: Kako se može nekome zabraniti da plati članarinu i postane član FK Crvena zvezda? Ne moze se zabraniti.... Ali ne mora da se pise o tome i da se HVALI time! Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Jebo ih Nedic! Hajde da vidimo one koji su Piksija oterali sa Marakane, Deju zatvorili vrata kluba... Hoce li se pobuniti zbog ove sotone koja se uclanila u klub. Ovo je jebanje u mozak svakog normalnog navijaca Zvezde, normalnog. Nista, hajde i "crnog bika" da uclanimo. Sve moze, sve, gospodo draga. Ali, zato vas svakim danom sve vise pravih cigana smatra za ono sto zaista jeste, a to je da ste gomila bandita i lopuza kojima se jebe za klub, gomila desperadosa koja ce zadnji dinar da izmuze iz kluba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolup Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Suduva tukla Makabi TA u gostima 1-2 sa sve Švrljugom i Topčagićem. Ovo sa Nedićem je jako dno. Kad Milojević ode i ostavi Terzu i Mrkelu u klubu biće pravi potop, ali izgleda da za bolje i nismo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 1 hour ago, Stondisha said: Normalno da nema, kad je kk organizaciono podeljen nešto kao PUPS. Neša predsedik Zet direktor Sin prvi plej Gde će Nedić mučenik da dođe do izražaja pored svih ovih članova familije. 😉 Resi rebus: Otac predsednik, 1.sin gradonačelnik, 2.sin selektor mladjih kategorija u fss 3.supruga vodi "humanitarni fond" tezak par miliona evra,poznat po sumnjivim uplatama i isplatama sa racuna. ??? Ne cveta cvece ni u vase preduzece ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Na pitanje kako mu se čini Zvezda, Bartolec je odgovorio:„Mislim da ćemo proći dalje. Oni su ekipa sa dva lica, mnogo su bolji na svom terenu, nego na gostovanju. Imaju pojedince koji su kvalitetni kao Marin i Ben, ostalo je sve prosek. U Beogradu ih nosi publika. Videlo se i prošle godine da su kod kuće bili vrlo dobri sa Liverpulom i Napolijem, a u gostima dobijali ‚porcije‘. Analizirali smo ih protiv Helsinkija, takođe su na svom terenu na ‚ho-ruk‘ u prvom poluvremenu nešto uradili, potom dođe revanš i potpuno su drugačija ekipa“.http://sportklub.rs/Fudbal/Champions-League/a294623-Hrvat-iz-Kopenhagena-Osim-Marina-i-Bena-svi-su-prosek.html I posle ove izjave i ja sam optimista za revans tako se i Cican busio i znamo kako se zavrsila ta prica. Boaci bezbalansa daje 2 komada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Pograncic vol 2.0 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 (edited) 14 minutes ago, Decembarski said: Resi rebus: Otac predsednik, 1.sin gradonačelnik, 2.sin selektor mladjih kategorija u fss 3.supruga vodi "humanitarni fond" tezak par miliona evra,poznat po sumnjivim uplatama i isplatama sa racuna. ??? Ne cveta cvece ni u vase preduzece ... Ovo i ono je problem svih nas, a ne naš, vaš, Paje Patka i Evoksa... al dobro Bobe moj, zato nam je i ovako kako jeste u svim sferama društva, jer od drveta ne vidimo šumu... Edited August 8, 2019 by Stondisha Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Postade neki aksiom da smo domaćica, uopšte me to ne brine. Pa mi smo u gostima rešili i Trnavu i Salcburg. Jednostavno kada imamo rezultat igramo takticki u gostima, kada nemamo igramo kako treba, kao i u Bg. Ne može da se uzima za ozbiljno gostovanje prvaku Evrope i Psz-u. Tu bi i Kopenhagen fino "primio porciju". Ne znam da li ćemo proći jer su solidna ekipa (nešto između Trnave i Salcburga recimo) ali ćemo sigurno biti blizu, nadam se da će prevagnuti na našu stranu. Zaboravih najvažnije, na osnovu viđenog bolja smo ekipa a to najčešće odlučuje. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 (edited) 2 hours ago, red_white said: Ljudima me smeta Nebojsa Covic i to kao gazda KK a smeta im sto je neki Nedic postao jedan od 22 000 clanova FK i sto je putovao sa ekipom 😂. Daj bre kako te ne smori svoj upis. Znaci NN je 1 od 22k? U kom smislu? Ako brojimo onda jeste, po uticaju?? Kako nisu drugih 21999 putovali tim avionom? Tj jesu, njih 18. Tako da: Edited August 8, 2019 by Squabbit 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 28 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Imaju pojedince koji su kvalitetni kao Marin i Ben, ostalo je sve prosek. Mi smo prosek bez Marina i Bena, oni bi bili prosek cak i da imaju njih dvojicu u timu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Srpski inat dproradi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Zvezda - Kopenhagen meč sa najviše gledalaca u Evropi, oko 41000. Edit: Što se tiče pojačanja Milan Stanković sa Aliexpresa ga dade iz aviona, ne znam ni da li ima trening sa timom. Dok za Tondelu ne znamo ni kako izgleda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Јбт читам од јуче ове анализе о игри у ваздуху, па погледах горе на врх да није пофорум кошарка а Павков постао центар. ОК је имати играча за високе лопте, али ако причамо о коцепту покењам се на скок игру, јадан је тим који чека након дуге лопте да високи шпиц одлаже на страну. Задњи успјешан тим а да му је одлика шпица била скок игра је Мурињов Челзи са Дрогбом. Дрогбина скок игра, кретање без лопте и са лоптом је било све топ класа па је то тако и могло. Сад се игра неки други фудбал у којем учествују сви играчи, гдје се у напад креће меканим пасом халфова, гдје бекови шпартају нон стоп без обзира на којој страни је фокус у нападу, да не помињем пас игру на средини и отварање шпицева... Иначе можда је и боље да идемо у Данску са иксом. Да нема прилике да чекамо бурегџијске наслове као јуче "како је дефанзива плесала ка савршенству". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 1 hour ago, LayupFromTheMidget said: I posle ove izjave i ja sam optimista za revans tako se i Cican busio i znamo kako se zavrsila ta prica. Boaci bezbalansa daje 2 komada. Cican je Stankovic, golman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Just now, Del Piero said: Cican je Stankovic, golman. Da Cican Stankovic golman.https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/2987225-borjan-hvala-cicanu-stankovicu-on-nas-je-dodatno-motivisao-protiv-salcburga-video Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 aha, mislio sam da mislis na Pongrancica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Nek Terza vidi od Partizana kako se dovode dobra pojacanja, a ne neki strani anonimusi od 33 godine. Ima da nas ugaze ove sezone, ionako Miloje ni ovako ne zna kako da igra protiv groblja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 1 minute ago, vepar said: Nek Terza vidi od Partizana kako se dovode dobra pojacanja, a ne neki strani anonimusi od 33 godine. Ima da nas ugaze ove sezone, ionako Miloje ni ovako ne zna kako da igra protiv groblja. ajde sta kukas ko neki petko cim partizan ubode pojacanje. Ugazice nas ali juce. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 24 minutes ago, vepar said: Nek Terza vidi od Partizana kako se dovode dobra pojacanja, a ne neki strani anonimusi od 33 godine. Ima da nas ugaze ove sezone, ionako Miloje ni ovako ne zna kako da igra protiv groblja. samo sam cekao jedan ovakav komentar 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Јбт читам од јуче ове анализе о игри у ваздуху, па погледах горе на врх да није пофорум кошарка а Павков постао центар. ОК је имати играча за високе лопте, али ако причамо о коцепту покењам се на скок игру, јадан је тим који чека након дуге лопте да високи шпиц одлаже на страну. Задњи успјешан тим а да му је одлика шпица била скок игра је Мурињов Челзи са Дрогбом. Дрогбина скок игра, кретање без лопте и са лоптом је било све топ класа па је то тако и могло. Сад се игра неки други фудбал у којем учествују сви играчи, гдје се у напад креће меканим пасом халфова, гдје бекови шпартају нон стоп без обзира на којој страни је фокус у нападу, да не помињем пас игру на средини и отварање шпицева... Иначе можда је и боље да идемо у Данску са иксом. Да нема прилике да чекамо бурегџијске наслове као јуче "како је дефанзива плесала ка савршенству". Aj stručnjak pokenjaj se još jednom po momku koji nas je probudio u Salcburgu, srušio budućeg prvaka i doneo najveću pobedu u zadnjih 25 godina. Nije dugo niko evo par sati. Ne znam samo kakvi ste to mazohisti pa gledate taj antifudbal sve vreme.Eto niko od nas ne bi voleo da imamo nekog Drogbu.Bolji i viši pođoše boljijema i višijema a nas ovakve jedva i Pavkov dopade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts