Jump to content

FK Crvena zvezda 2019/20


estrellaroja

Recommended Posts

Gobeljic se nije ni izvinio čoveku.. Gajić mora da igra tu. Takođe Milunović i Babić zajedno mogu još ovu sa Helsinkijem da odigraju, za dalje mrka kapa. Ne znam za Jovančića, izgleda da je Kanjas planiran umesto Bakule ja bih to promenio. Kada već ne može da igra Ebisilio. Odnosno može ali iz nekog razloga ne daju. Umesto Ivanica bi mi igrao Jevtovic. Ali to sigurno neće biti slučaj kod Miloja.
I nije loša igra dok onaj bilmez nije ubio momentum a i želju za fudbalom. Mislim da Helsinki lakše prolazimo nego ove.

Link to comment
Share on other sites

Ovo je bilo jako dobro, jedino lose je bilo sto je pisalo 2 1 umesto 4 1 koliko je realno trebalo da bude.
Lanjski tim se mucio sa Spartaksom u ovo vreme, koji je slabiji do Suduve, jako se dobro secam te utakmice nismo mogli da prdnemo  i da napravimo smislene akcije i da vezemo 10 min dobrog presinga, ovo sada je bilo 10x bolje nego tada u revansu.

 

Ovaj tim sa Marinom , Ivanicem i Benom, plus Boaci, bi dao takvim timovima jedno 3 komada kuci. Ne zaboravite da nismo imali Ivanica, Marina i Boacija u kvalifikacijama prosle sezone. Igraci odlaze i dolaze, tim je takav kakav je, treba ga podrzati, ne znam sta ovom timu moze da se zameri, manje vise je to to, od trenutnih opcija, Kanjas i Tomane jos treba da se ukljuce startnu 11torku ili bar blizu startne postave da budu.

 

Edited by Ljubitelj baklave
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Ljubitelj baklave said:

Ovo je bilo jako dobro, jedino lose je bilo sto je pisalo 2 1 umesto 4 1 koliko je realno trebalo da bude.
Lanjski tim se mucio sa Spartaksom u ovo vreme, koji je slabiji do Suduve, jako se dobro secam te utakmice nismo mogli da prdnemo  i da napravimo smislene akcije i da vezemo 10 min dobrog presinga, ovo sada je bilo 10x bolje nego tada u revansu.

 

Ovaj tim sa Marinom , Ivanicem i Benom, plus Boaci, bi dao takvim timovima jedno 3 komada kuci. Ne zaboravite da nismo imali Ivanica, Marina i Boacija u kvalifikacijama prosle sezone, tako da kada pricate o Degeneku i ostalima, znajte da sada imamo neke druge opcije.

 

 

Nismo imali njih trojicu, al smo imali Radonjica. Kolko god njega osporavali jer ne daje 10 golova u snstizaciji ili u Ligi 1, on je za nas top igrac i daleko korisniji od npr Ivanica. Bukvalno nas tim vapi za brzim ofanzivnim igracem koji moze ni iz cega da napravi sansu ili da gol. 

 

Mada, veliki je upgrade sto u ovim kvalifikacijama makar imamo spica. Kad se setim prosle godine, Milica i Djuze, bukvalno ne pipnu loptu za 90 minuta. 

Link to comment
Share on other sites

Овој екипи много фали да достигне плафон оне прошлогдишње, а опет и она прошлогодишња ма каква била је са доста среће ушла у групе.

Дакле, закључак се сам намеће, да нас посере неки Бате у 3. колом, и да се шутирамо у дупе ако упаднемо у ЛЕ. То је неки реални лимит, све преко тога је скај фај.

Страшније од самог старта Гобељића јесте то што нисам осетио трунку гриже савести код њега (ограђујем се, гледано са трибине). Све друго је узалудно коментарисати, молим се да дечко настави да се бави спортом уопште после овога. Мени деловало горе него оно Едуардово кидање у Арсеналу. 

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Oscar Zeta Acosta said:

Da li bi kojim slučajem Ivanić mogao da se spusti jednu liniju unazad i igra na Jovančićevom mestu?

 

Sto ga vise gledam, sve mi se cini da ne. Mnogo je mekan, lose anticipira igru u odbrani, nije preterano agresivan, a nije ni neki trkac. 

Link to comment
Share on other sites

Treba ici korak po korak. Ova igra danas je bolja od one od prosle godine u ovo vreme. Imamo spica, imamo desetku... U sledecem krugu da dobijemo probojnost  na boku od bekova... 

Za trece kolo bice potrebno malo srece na zrebu, a za sve ostalo ce se igraci pobrinuti. Nadam se samo da Gobeljic za ovu lomljavu nece biti nagradjen pozicijom u prvih 11 u prvom kolu prvenstva.

Link to comment
Share on other sites

Иванић је апсолутно ужасан. Вишак је и Бен на постајање Марина, али ајде он је барем продуктивнији са крила и може како тако да створи разлику, али Иванић ни то. Он би само имао смисла да имамо брза и продорна крила, ово што каже Маркос, па да гура лопте типа Јирки/Вукановићу/Јевтовићу са тог предњег везног и има слободу, али онда бисмо изгубили цео смисао Марина, па и Бена. 

Тотално нелогичан трансфер. Ајде да смо продали Марина, па да и разумеш, али овако..

И да, Бен није крило нити може то да игра на неком високом нивоу. Дечко једноставно нема ту брзину и дриблинг. Она лопта данас у простор Боаћију, а било их је у прошлости још (прва пада на памет она на Пешићу кроз средину на дербију) су показатељ да се најбоље и најприродније осећа у средини, али пошто је ту Марко Марин алфа и омега, и ћаћа целог тима са правом, обојица губе свој смисао. Тотално лоша концепција екипе.. 

Edited by Боги
Link to comment
Share on other sites

Koliko god Stojkovic bio indijanac on je evro tekme igrao na visokom nivou. I mislim da treba da igra kvalifikacije, tu barem znamo sta tacno mozemo da ocekujemo. 

 

Ovaj par stopera mozda jos protiv Finaca moze da gura. Ako ne nadjemo hitno resenje za startnih 11 bicemo u gadnom problemu.

 

Ne očekujem da cemo dobiti neko ozbiljno krilo, mislim da Milojevic me razmislja uopste u tom pravcu.

Link to comment
Share on other sites

Just now, Боги said:

Негде прочитах најтачнију дефиницију Иванића, а то је да је он домаћа реаинкарнација Мендеша Кадуа 

 

Ivanic je 10x bolji igrac od Kadua. 

  • Like 10
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Squabbit said:

nisam gledao fudba, samo citam komentare.

Pa Ivanic od igrachine postade uzasan, mekan, spor jednostavno los.

Da nije do sistema u zvezdi i pozicije, pa onda do njega?
 

 

Jeste, do sistema je. Ocigledno je da se ne snalazi u ovoj formaciji i na ovom mestu, stalno je u kontra ritmu u odnosu na ostatak tima. Ne pomaze ni to sto iza njega igra Rodic kojeg vec mesecima zabole za fudbal i koji je glavom svuda osim na utakmici koju igra. No, bolji i disciplinovaniji bek samo donekle moze da popravi tu stranu, mnogo je veci problem to sto u timu imamo cetiri igraca (Marin, Ben, Ivanic, Ebesilio) kojima je najbolja pozicija ta iza spica a sva cetvorica spadaju u najbolje igrace u timu. I pored toga Milojevic uporno insistira na formaciji koja je predvidjena za dva krilna igraca i spica koji je dominantan u duel igri i dobro hvata bocne lopte a mi nemamo ni jedno ni drugo. Imamo pakere koji glume krila i centarfora koji je najjaci u utrcavanjima na vertikalne pasove.

 

Ali, to tako izgleda kad se tim selektira za sutrasnju ocekivanu prodaju a ne za danasnje igranje fudbala. Ebesilija smo, na zalost, vec potrosili a nakon zavrsetka kvalifikacija ili grupne faze, u zavisnosti od toga kako prodjemo, jedan iz dvojca Marin - Ben ce sigurno biti prodat, mozda i obojica. Mi igramo Evropu da bismo uzeli pare, domacu ligu vise kupujemo nego igramo da obezbedimo Evropu, kako bismo i sledece godine uzeli pare i tako u krug. I to je cela prica. Sve radimo samo fudbal zbog fudbala ne igramo. Pisali smo sto puta o tome, jos zimus je bilo jasno da Degenek, Krsticic i Marin ne smeu biti prodati, a da se mora rascistiti ova dzumla od poluigraca s kojima ne znamo sta cemo. To je i uprava kluba najavila. Ono sto se desilo je da su upravo Degenek i Krsticic prodati a dzumla se povecala jer smo doveli jos nekoliko bespotrebnih igraca. Sad imamo veselu situaciju da pola tima nema pojma jer nemamo bolje igrace a od druge polovine mozda dvojica ili trojica igraju na pozicijama na kojima su najjaci. Imamo neuskladjene stopere, pored dva reprezentativna desna beka nama tu igra Gobeljic, manevar nam drzi Jo-Jo kombinacija dva igraca koji ne smeju da dodaju loptu, a napred imamo cetiri dobra igraca koje bacimo na teren pa kako se snadju. Skauting po sistemu "kupujem gde mogu da se ogrebem za procente a prodajem koga mogu". Mi smo prodali Krsticica a onda oglasili da mocni Jovancic koji je deset puta gori igrac nije na prodaju jer nam je neophodan. Budalastine.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Занима ме шта може Кањас да понуди, јер ће од тога доста зависити суд о Јованчићу. Он је у паду од када је Крстичић отишао, као пар су изгледали савршено компактно и гутали су много јаче везне редове у ЛШ.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, tsva said:

al to vesto krije od javnosti

 

Kadu je imao svoje momente, Ivanic za sada nivo Dekse Milovanovica u prime stealth modu

 

Imao je svoje momente posle 2 godine nicega. 

 

Ivanic treba da igra iza spica ili ga nisu ni trebali dovoditi da igra nesto sto se znalo i pre dolaska da ne moze. 

Edited by Markoss
Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, perkos said:

Sve je lepo objasnio Abraham, nema potrebe bilo šta dodavati na to!

 

Mi nismo fudbalski klub već prodavnica na veliko i malo ! 


JOJ opet vi i ta politika te kradje...  kako vam ne dosadi bla bla bla  ljude interesuje da pročitaju nešto o fudbalu bla bla bla, odvojte momke na terenu i lopove iz uprave bla bla bla,...  dodjite na stadion pa neće više lopovi iz uprave da kradu bla bla bla... ajde da pišemo o igri i uspešnim potezima bla bla bla...  sve će biti bolje iz utakmice u utakmicu bla bla bla bla bla... evo sinoć se pobedilo i opet jednoj grupici ovde forumu bla bla bla...

Sinoć, da je onaj Golubiuskas ono dao za 1:1 kad je sam bio na petercu sam kao duh  pitanje da li bi se posle par minuta došlo do 2:0 i kako bi utakmica išla dalje...  s tim da se ogradim da sam gledao ukupno 25 minuta, ali po pisanju ovde nije to ništa bolje izgledalo u drugom poluverenu u odnosu na uzorak iz prvog...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ben je otvorio oba gola pasom iz sredine, on i Marin bi mogli da igraju zajedno, ali Ivanic je tu cist visak jer ne moze da se uvede u utakmicu ni na koji nacin. Problem sa Ivanicem na krilu je i defanziva po strani. Jos jedan problem je sto igramo vrlo usko u napadu, nema sirine jer nema krila, a bekovi su vrlo limitirani ofanzivno. Nas drugi gol je dosao nakon sto su sva trojica iza Boakyea usli u sredinu  i tu su i prosli. Da su ovi skupili ne bi imali kome da daju na stranu.

 

Pored svih ociglednih problema ne verujem da ce se nesto menjati. Milojevic da zameni formaciju nece, a ni da ostavi Ivanica na klupi, jer ipak su ga jurili toliko, kako sad da mu ne igra. 

 

J&J ne mogu da drze sredinu, to je jasno svima, ali i to cemo nastaviti da gledamo.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ovo je blaga jeza što mi igramo. Bukvalno pustiš ovu kvalitetnu četvorku napred pa šta oni naprave, to je to. Vezni red i odbrana su nam na nivou Suduve, za linglong JSL će to biti i više nego dovoljno osim možda u duelima sa partizanom ali u Evropi nemamo tu šta da tražimo.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...