Jump to content

Oscar Zeta Acosta

Član foruma
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Oscar Zeta Acosta

  1. Prošlu sezonu je proveo na pozajmici u timu koji je završio pretposlednji u grčkom šampionatu (ispao iz lige). Ni tamo se "nije snašao", odigrao samo 8 utakmica.
  2. Everybody wants some!! je rip-off Dazed and Confused, koji ćeš zaboraviti čim pogledaš - jer nema ništa vredno pamćenja. Druga dva nisam gledao.
  3. Zapravo, vlasnik je firma Arene I stadioni, a njen vlasnik izvesna Danica Popović. Verovatno taj Begić stoji iza nje. P.S. Konkretno ova firma se zove iTicket Adriatic.
  4. А šta mislite o eventualnom povratku Nenada Krstičića?
  5. Ah, pa nije Antisrbizam je prihvatljiv? Poželjan?
  6. Danas na Mocartu piše da je 0 + 1M za obeštećenje ako prođe.
  7. Čekaj prvo da prođe lekarski.
  8. Ja sam nakon gledanja danima u glavi vrteo onu aboridžinsku dodolu iz treće sezone Leftoversa. Pa onda i onu pesmu koja otvara drugu sezonu. Cela serija ima neku mističnu privlačnost ... Margaret Qualley je kao šećer, uz sve to.
  9. Mislim da je krenuo da trči na 40-ak metara od našeg gola, paralelno sa gol linijom, ka autu. Pred sam kraj meča. I da je tu izgubio loptu u duelu i pao.
  10. Ta povreda se često dešava i bez konakta sa drugim igračem.
  11. Onda da se uzdamo sa ovaj Kanjas može da prikaže nešto (iskreno strepim) i da će Mirko da postane Nemirko u skorije vreme.
  12. Da li bi kojim slučajem Ivanić mogao da se spusti jednu liniju unazad i igra na Jovančićevom mestu?
  13. Onda trenutno od domaćih imamo samo Kuzmića. I Borišu možda u perspektivi ...
  14. Jedino slađe od ovoga bi bilo da je Bili Piton napravio četvorokorak.
  15. Bolja preporuka za Černobil od ovoga ne može, realno.
  16. Uh, meni je to bilo baš limunada. Scenario, gluma, patos i patetika. Priča puna rupa, likovi kao karikature ... Baš "španska serija" 🙂
  17. Ovaj čovek ima thread sa osvrtom na svaku epizodu Černobila, vredi pročitati. A za zainteresovane, tu je i podkast sa Krejgom Mejzinom, kreatorom serije, takođe ide nakon svake epizode.
  18. NKOSK bi mogao uskoro i ključ u bravu, nakon što ih je i Intesa "izbacila" iz ponude.
×
×
  • Create New...