Santoro Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Mrkela dominira . nasao spica koji igra za klub gde se uglavnom motaju menadzerski igraci , neki brazilac Anderson 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Ljudi sutra debituje Seku Sanogo. Konačno. Taman da se uigra pred kraj pozajmice. Očekujemo spektakl od strane profesionalnih navijača, biće neko ludilo sigurno posle utakmice. Mita i Tvorza otvaraju šampanjac. Eto opravdanja za ispadanje u kvalifikacijama niotkuda, gde se sad baš setiše da menjaju format. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 biće proslava kroz grad sve do Kalemegdana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 32 minutes ago, K.Dot said: biće neko ludilo sigurno posle utakmice Ovo nam ne gine, ali će se pravi efekti videti za 10-15 dana. I to posle dva ogromna upozorenja, jedan Bergamo, drugi Liverpul, mi i dalje pravimo fešte na utakmicama. Dobro. Biće nam onako, kako smo zaslužili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santoro Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Vujadin Savic ima koronu , obzirom da se posle derbija izljubio sa nasima , pojavila se vest da su Simic , Petrovic i Konatar pozitivni na test Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Izašla je priča i za Gobeljića. Inače, Terza je dao intervju za vaš klupski sajt, na omiljenu temu dugova i minusa. Koga zanima https://nova.rs/fudbal/zvezda-terzic-minus-25-miliona-bez-publike/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 6 minutes ago, Barkley#34 said: Izašla je priča i za Gobeljića. Inače, Terza je dao intervju za vaš klupski sajt, na omiljenu temu dugova i minusa. Koga zanima https://nova.rs/fudbal/zvezda-terzic-minus-25-miliona-bez-publike/ Ajde bre daješ nam bajate vesti :). Hoćeš da nas destabiluzuješ pred Proleter. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 7 minutes ago, Barkley#34 said: Izašla je priča i za Gobeljića. Inače, Terza je dao intervju za vaš klupski sajt, na omiljenu temu dugova i minusa. Koga zanima https://nova.rs/fudbal/zvezda-terzic-minus-25-miliona-bez-publike/ Neznam zašto sam otvaro ovaj intervju, kad sam znao da če mi biti slabo kad pročitam ove bljuvotine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 12 minutes ago, Santoro said: Vujadin Savic ima koronu , obzirom da se posle derbija izljubio sa nasima , pojavila se vest da su Simic , Petrovic i Konatar pozitivni na test Ako je ovo istina, meč sa Proleterom ne bi trebao da se igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 1 minute ago, Don Laki Juan said: Ako je ovo istina, meč sa Proleterom ne bi trebao da se igra. Ne bi trebalo ali igrace se.Kako mislis da proslave titulu?To je sad vaznije nego neki tamo virus. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santoro Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 (edited) https://www.rts.rs/page/sport/ci/story/31/fudbal/3992557/vujadin-savic-potvrdio-da-je-pozitivan-na-korona-virus.html Он је додао и да није био у контакту са играчима Звезде, као ни са својим родитељима. 3 minut Edited June 19, 2020 by Santoro 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Photo+videoshop Ne bi Fujadin slagao 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 1 hour ago, Don Laki Juan said: Ajde bre daješ nam bajate vesti :). Hoćeš da nas destabiluzuješ pred Proleter. Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo, najnormalnije mi je izašla vest kao da je sveža, nisam proveravao datum. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 1 hour ago, Santoro said: https://www.rts.rs/page/sport/ci/story/31/fudbal/3992557/vujadin-savic-potvrdio-da-je-pozitivan-na-korona-virus.html Он је додао и да није био у контакту са играчима Звезде, као ни са својим родитељима. 3 minut Ni on ih ne smatra fudbalerima... 5 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Zbogom pameti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 7 hours ago, K.Dot said: Ljudi sutra debituje Seku Sanogo. Konačno. Tzv. Čeko Samnogo. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Sanogo debituje u ključnom meču sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Taj će do sutra da bude pozitivan na koronu, čisto da ne može ni ovu tekmu da odigra. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 15 hours ago, Golijat said: Ni on ih ne smatra fudbalerima... Brutalno! 😂😂😂😂😂😂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Lalatovic>lazni mister Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 37 minutes ago, Mile1 said: Lalatovic>lazni mister Jeste Deki slabo počeo i ja sam isto ispisao nekoliko kritika na njegov dosadašnji rad i odluke. Ali opet, ne treba preterivati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 1 hour ago, L' Imperatore said: Jeste Deki slabo počeo i ja sam isto ispisao nekoliko kritika na njegov dosadašnji rad i odluke. Ali opet, ne treba preterivati... Slazem se da ne treba praviti ovakva poredjenja, ali pre svega jer nije realno posmatrati Lalatovica sa jedne strane, koji je, kakav god lik bio, niz godina proveo u razlicitim klubovima po Srbiji (koliko god to po meni nije relevantno merilo kvaliteta) i sticao kakvo-takvo iskustvo u radu i vodjenju ekipa, a Dejana sa druge, pritom znajuci da je samo zbog svog imena i doveden na Zvezdinu klupu kao apsolutni pocetnik i uz stab koji nema kvalitet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 E, a sto se tice tog strucnog staba, vidim da po raznim forumima vlada misljenje da nemaju kvalitet. Na osnovu cega to temeljite? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 (edited) U poslednjih godinu dana se nije pojavila niti jedna lepa vest vezana za nas FK. Ogadiše mi sve govnari,a Fujadin Šipka je posebna priča. Sad, kad bi trebali da pokažemo zrelost mi ćemo nastaviti sa ovom farsom i šaradom zvanaom "proslava titule". Čuj pojavila se vestinovinari nagađaju, to bi država trebala da reši, obzirom da se ovaj Šipkaroš ljubio sa pola tribine. Edited June 20, 2020 by Liska Manjina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 Jbt, svaki jebeni tim iz SL iskoristio poslednja dva kola da ubaci neke klince, da malo osvezi tim, da proveri nekog, samo se kod nas iste ustajale glave vrte. Da ne ulazim sad u to zasto je Radulovic debitovao, a nije Babic, ali je sramno da on, Blagojevic, pa i Katic koji je tu, nisu dobili sansu, a trenirali s prvim timom mesec i po dana. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts