Klotzen Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 12 minutes ago, Stiletto said: Je l' moram da skočim u bunar da bih saznao da je opasno po život? Još si ti mlad da se sećaš Robinje Isaure. 😎 Moraš da pogledaš u bunar da vidiš da li je dubok pa ako ne vidiš dno jasno je da je opasno da uskačeš, no ako je u pitanju neki urušeni bunar od metar-dva onda možeš da uskočiš ako imaš potrebe za takvom aktivnošću. 🤔
Mina D. Harker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Gledala sam prvi VB i onaj sa Ajsom i Viklerom. A i danas pogledam neki rijaliti na Netflixu, nazovite to guilty pleasure. Pratila sam malo Savršenu Večeru na novoj dok su učesnici bili normalni, ovako me sramota što dijelim pol sa nekim ženama. I da, bilo je super ono kad ljudi ispred ekrana komentarišu političare i događaje, jedan iz stalne postavke je bio Viktor njuznet i neki domaći reperi. Ali to je potrajalo samo 1 sezonu. Edit, zaboravih emisiju Keš ili Treš, valjda i to spada u rijalitije. Atila for the win 😁 Edited 1 hour ago by Mina D. Harker
fancy Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Smrtokapa said: Našao sam sliku Tiaga Splitera lepo obučenog i sada je Fancy Splitter. Hide contents Doxovanje je no-no Realno preživeću, bolje i to nego Spoiler
Klotzen Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Savršenu Večeru i ne računam u reality. Šta je onda uopšte reality. Recimo moja keva je pratila neki kuvarski šou na HRT pa kada se zadesim kod nje gledam sa njom. Neki debeli kuvar je glavni u žiriju i čovek je odličan za tu ulogu. Jel i to smatramo za reality ? Po meni je reality samo kada si skroz odvojen od sveta i kada se tamo kreira neki "drugi svet" . Recimo jedan pravi reality je služenje vojske. Tih godinu dana si totalno odsečen od sveta, posle par meseci glavne teme su sve vezane za život u kasarni, eventualno ko je gde izašao u grad i to je to. Kada sam se vratio iz vojske trebalo mi je jedno 2 meseca da se vratim u stare tokove života. 1
Angelia Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, Volter said: Bolje nemoj jer može doći do ozbiljnog sukoba. Mada priznajem da se i ja Kasandre sa setom sada sećam, čak sam i reprizu gledao. 🤣 Moja pokojna baba gledala, veoma emotivno, brzo smo naucili da babu ne posecujes kad je Kasandra na programu, jer ima da sedis i da joj citas sta je ko rekao. Jednom u zivotu sam pogledala par minuta VB kad je ono bilo sve o cemu se pricalo, da vidim sta je, I u par minuta sam osecala da mi mozdane celije odumiru, I nikad vise nijedan rijaliti. Secam se u poseti SR svi pricaju sta se desilo u Zadruzi, pa sam morala da pitam sta je to. Kad su mi objasnili dobila sam brain freez 😂 znaci nista protiv onih koji to vole, ali to nije za mene. 1
MeanMachine Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Uf kad se setim kad je kod nas krenuo reality. Ja pojma nemam ko je Miki moji sa faksa samo o njemu i bratu pričaju. Doduše kod nas je keva gospodar daljinca bila tad a i sad a ona samo gleda sport pre svega tenis i snuker 😁 Edited 58 minutes ago by MeanMachine
Mina D. Harker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Klotzen said: Recimo moja keva je pratila neki kuvarski šou na HRT pa kada se zadesim kod nje gledam sa njom. Neki debeli kuvar je glavni u žiriju i čovek je odličan za tu ulogu. Jel i to smatramo za reality ? Po meni jeste, ja bih ponekad uhvatila neku epizodu i dobro je. Ono kao Masterchef i slično, više je od kuvarske emisije i ljudi se takmiče, šta znam, i to je neka situacija kad si izolovan, prate te kamere itd.
Volter Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago 32 minutes ago, Stiletto said: Još si ti mlad da se sećaš Robinje Isaure. 😎 Uh, ode ti daleko, prvo ona pa kasnije 3K je emitovao Gušterov osmeh. Legendarni 3K, mnogo kvalitetnih emsija. Pre neki dan iskoči mi i jedna od njihovih skrivenih kamera i to sa Tomaševićem.
MeanMachine Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago 1 minute ago, Volter said: Uh, ode ti daleko, prvo ona pa kasnije 3K je emitovao Gušterov osmeh. Legendarni 3K, mnogo kvalitetnih emsija. Pre neki dan iskoči mi i jedna od njihovih skrivenih kamera i to sa Tomaševićem. Moji matori su gledali valjda "I bogati placu" rane 1990te.
Volter Posted 52 minutes ago Author Posted 52 minutes ago 1 minute ago, MeanMachine said: Moji matori su gledali valjda "I bogati placu" rane 1990te. Ona mi nestala iz sećanja, moguće da je ih je bilo i ranije, i ove koje sam pomenuo se kroz maglu sećam.
DameTime Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago 19 hours ago, 40Wins said: Najjači rijaliti u Srba je bio VIP VB sa Erom, Milićem, Skajom i Ajzakom. Ništa nije uspelo da nadmaši ovu scenu 😂 19 hours ago, 40Wins said: Specijalno mesto prvi VB i normalan covek Ivan pobednik feet. Mikikupinovo i Marko Miljkovic. A zatim ovo, Marko Miljković i njegov IQ sobne temperature. 2
Stiletto Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago 31 minutes ago, MeanMachine said: Moji matori su gledali valjda "I bogati placu" rane 1990te. 26 minutes ago, Volter said: Ona mi nestala iz sećanja, moguće da je ih je bilo i ranije, i ove koje sam pomenuo se kroz maglu sećam. Robinja Isaura je brazilska telenovela iz 1976. To je prva telenovela emitovana na prostorima pokojne SFRJ, 1988. na RTS1, u okviru zagrebačkog noćnog programa "Program plus". 1 1
Recommended Posts