staneC Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Evo, dočekasmo😎. Ako ne bude dominacija jedne ekipe (a mislim da neče biti) bit če odlična sezona. Prvi put u njegovoj karieri navijam za Hamiltona. Ajmo matori!
JPM Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago 9 minutes ago, staneC said: Ako ne bude dominacija jedne ekipe (a mislim da neče biti) bit če odlična sezona. Gde nece... Russell kao iz pi*ke vozi pola sekunda brze od ostalih. Nije mi jasan tempo Landa. Da li ima neki problem bolid ili je Oscar toliko brzi i bolje se snalazi sa bolidom. Onaj osmeh Tota sve kaze.
Downforce Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Meni je samo drago da je Toto srecan. Samo zbog toga je vredelo probuditi se i ispratiti ovaj fantastican dogadjaj. 1
JPM Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago Kimmi pokusava da se slupa opet i spreci 1-2 Mercedesa. Ovo je kazna za Mercedes. Kakva glupost...
Downforce Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago A evo i najveceg uzbudjenja jutros. Lando naleteo na ventilator koji je otpao sa Antonelijevog bolida. Dezintegrisao ga.
Hertzog Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Je8ali smo cvorka debeli. Ovromna razlika za stici Mercedes. Videcemo stanje u trci
Dzoni_m Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Uuuuuuu ostali lagano 0,7 sporiji. Jedina nada moze biti da jenrace pace drugaciji i da je neko drugi malo bolji sa energy management, ali sada je to veliki zaostatak.
staneC Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ovo ne izgleda na dobro. Mercedes opet složio aždaju. Ako ova razlika ostane, smor Negledljvo 1
Downforce Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ova sezona je gotova. Ali zato sledece sezone...ih! Urnisacemo ih!
alberto.ascari Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Dominacija. Ako bude i sutra u trci, nemamo više šta da gledamo do kraja godine. Sve se nešto nadam da će race pace da bude drugačiji jer još ne zna niko kako izgleda.
Dzoni_m Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) To i ja kazem. Jedan krug, pogotovu na ovoj stazi, ne znaci tempo u trci ne znaci da ce tako biti na dalje. Ovo se pre svega odnosi na Ferrari. Licno mislim da MCL nema sta da trazi uopste, oni su "kupci" i ove godine pogon je sve, nikada nece moci nista da urade pored Mercedesa, jer ce finese podesavanja pogona saznati "kada bude bilo potrebno". BTW: onboard je grozan. Na pola pravca saltanje u nizu i abgas.......🫣 Tuga. Edited 5 hours ago by Dzoni_m
lemiwilli Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pocelo je napokon. Zena ne prica samnom jer satnica u Australi je takva ali sta ces. Zena ce biti bolje a meni puno srce jer sam uplatio F1 TV pa sad napokon gledam F1 ko covek. Da se vratimo na temu. Mislim da ove kvalifikacije ne govore mnogo jer ce "borba" sa bolidom i menadzerisanjem cuvene baterije biti iz kruga u krug. . Plasim se a nadam se da gresim da ce zbog toga neko realno trkanje na stazi biti misaona imenica, a ustvari svodice se na greske bolida ispred koji ce zbog toga gubiti pozicije. Mečka je ubola paket, RB napravio odlican motor, skidam kapu, ali... Greske i kojekakve blokade i sranja ce biti iz trke u trku, ovo je definitivno prekomplikovan sistem i trebace vremena da se uskladi a nadam sa de ce to sve dovesti do toga da nasa deca sutra ubaci 3A baterije u kola i odvezu se jedno hiljadu km letecim automobilom. To mi je palo na pamet u jednom trenutku kad sam video kako smanjuju gas na pravcima da li ce se F1 u buducnosti voziti kao leteci bolidi. Jos da dodam licemerje pojedinih vozaca jer mahom svi kukakuju kako je tesko voziti ovaj bolid, a kad je pre par nedelja Max rekao da je sadasnja F1, formula E na steroidima, rekli su mu pojedinci, citaj Noris, kome se ne svidja moze da napusti. Procitajte prvu izjavu Norisa danas. Jedva cekam sutra.
Downforce Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Quote a nadam sa de ce to sve dovesti do toga da nasa deca sutra ubaci 3A baterije u kola i odvezu se jedno hiljadu km letecim automobilom. Nece prijatelju. 1
Xpert Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Mercedes je u nekoj svojoj zoni, dok ce trojka da se bori za ostatak. Sa druge strane, sto se tice novih pravila, bas deluje da je F1 krenula u skroz pogresnom pravcu. 3 hours ago, JPM said: Tu tu tu tu Crash Mcfucksen... Ono veze nema sa vozackom greskom. Edited 2 hours ago by Xpert 2
Nicklord Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja ću da izaberem da budem optimističan 😄 Mislim da će biti bliže timovi za neku trku. Samo je problem što će Mercedes pobeći svima do tad. Meklaren još nije provalio kako da koristi Mercedesov motor. Ferari (klasik) zasrao nešto između Q1 i Q2 sa raspoređivanjem snage, to kažu oba vozača. Maks je 0.3s brži od kolege sigurno što znači da je tu negde kod Antonelija. E sad, veći je problem što ne mogu dugačak pravac pun gas da odvezu i što niko od vozača nije izgledao kao da je vozio svoju formulu na 100%. Mislim da to može da se vidi i generalno po tome kako su timske kolege uglavnom jako blizu
JPM Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago 26 minutes ago, Xpert said: Ono veze nema sa vozackom greskom. Znam. Interna satisfakcija nakon hejta prema Landu od navijaca Maksa, prosle sezone i tokom predsezone. Zanemari, nije bitno. Elem, gledati vozaca F1 kako radi Lift and coast 200 metara pre krivina 9 i 10, one brze sikane, je nesto najtuznije sto sam doziveo od ovog sporta u zadnje vreme. Sto se trke tice, do sada je najmanja razlika izmedju dominantnog tima i ostatka bila upravo u kvalifikacijama. Ako je ovo sad najmanja razlika, ocekujte da ce George i Kimmi biti ceo krug ispred ostatka karavana.
Recommended Posts