Jump to content

Sauriann

Član foruma
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Sauriann's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Collaborator
  • Dedicated
  • Reacting Well
  • First Post
  • Week One Done

Recent Badges

3

Reputation

  1. Santander propo izgleda... https://x.com/vincenzolandino/status/1782596212962599394?s=46
  2. hahah, osetio tvrdo. Ne znam sta je trebalo Lec da uradi, mozda da ga pusti? Slika od dan ranije 🙂
  3. Kakav raspad od tempa za Ferari na belim. Ne znam da li tome uticao duzi period iz SC ili definitivno omasen setup za ovu stazu gde se tese pretice u smislu qvale vs trka.
  4. Sad gledam snimak na f1tv ponovo, cini mi se da se Alonso malcice opimisticno bacio i zavrsio sa kontaktom i probusenom gumon. Steta za njega.
  5. Jbg nije timski igrac i umalo da ostanu i bez ovih pozicija u sprintu. Duel jasno pokazuje razliku izmedju pilota i taksi vozaca.
  6. Ferrari je problem, u rb bi svako procvetao tu bi i Sainz i Lecler mogli uz Cheka kao drugog vozaca do titule, ne bas lako kao Max sa pola gasa ali svakako da. Hamilton u Ferariju ima smisla samo zbog jedne stvari a to je bas ta tezina i prestiz biti sampion u Ferariju. Kako je Ham najtrofejniji aktivan vozac i nedostaje mu jos samo to a ne moze da mu se zameri nista vozacki sto Lekleru moze eto prilike da vidimo. U tom smislu je Ham bolji od Sainza kao izbor u startu. Ako se uzme u obzir tj. verovatnoca da je Luis idealno menjao timove kao i da je post Ferarija predugacak a da idu nova pravila (uz sve ostalo) moze se desiti "cudo" ali eto ako ne sa Leklerom onda sa najboljim (meni licno je ham bolji vozac nego max overall). Ako ova sezona postane smor, sledeca mora biti zanimljiva.
  7. Moram da stanem malo u odbranu devojcice 🙂, "pere" ga Sainz 😂 a ne da nisu prva dvojica vec peti i sedmi, bas jako pranje kao i druga ove godine jer ostala ne postoje. Inace salu na stranu sto se odabira 2025 tice, po svim mogucim statistikama ja ne vidim da je Sainz uspesniji. Cak i u tim statistikama pobede koje Sainz ima su: • Silverstone Problemi za Makasa, Leclerc zrtvovan • Singapore Problemi za Maksa, Leclerc zrtvovan • Australia Problemi za Maksa, Lecler(teamorders to hold). Sve pobede "zasluzene" i u direkt borbi sa konkurentom :). Uporediti ovo sa pobedama Leklera, Moznca i Spa su dovoljne... Onda videti koliko ima "ispustenih" pobeda Lekler ne njegovom greskom (vise raznih sranja u 11 trka). Sainz nije blizu tog broja ni u prilici. Razumem da je covek "bez posla" i da je sve upregnuto da ne ostane tako ali budimo realni. Trenutno najvise precenjen vozac, samo je na marketu i bez posla dogodine pa se stvara neki hype, ne slusa naredbe woow (zapravo je tata bolji strateg od timakog)... I onda se Ferari lose poneo? Doveo Hamiltona i ostavio boljeg vozaca. Sainz ih je lane bukvalno kostao mesta u sampionatu i mislim da su jos tada presekli jer je oduvek vozio za sebe a ne za tim. Ferrari je uvek bio "kurcevit" i nisu davali na sebe i nagori krs kad su bili, msm da su i Prostu dali nogu kada je bio u top formi. Jasno da teamorders ne postuju Max, Hamilton, Alonso ili Kimi kao na neki nacin ostvareni vozaci i sampioni, ne znam sta Sainz glumi. Samo ga kosta sedista a vrv i potencijala buduceg.
  8. Da izgleda da je bio problem sa zagrevanjem guma, Nosris odlican. Ne znam kakvo vreme rekose za trku.
  9. jbg kisa lutrija, RB takodje moze da bude zanimljivo...
  10. i tempo na belim dodao bih.
  11. Hrabro, strategija sa jednim zaustavljanjem, sa P8 na P4. Mogli su i sa Sainzom da pokusaju...
  12. Obrnuli su igricu, deluje da su reslili long stint tyre problem kreirajuci short stint tyre problem 🙂. U prevodu po koja pobeda kad zakaze Max. Za pobedu rb treba trkacki tempo i minimum prvi red sto trenutno nemamo.
  13. Ne vidim ovde nikakvu "blamazu" za Leclera, u sustini Sainc je minimalno brzi samo su margine male ali setap tj. auto i dalje "nekonkurentan" tako da je nebitno ko ce uzeti evetualno trece mesto kad prva dva mogu da sanjaju. U tome i jeste poenta sto je Lekler nezadovoljan svime sto nije vrhunski a Sainz je zadovoljan danasnjim cetvrtim mestom. Onda neki "mediji" i strucnjaci imaju percepciju kakvu imaju i guraju toskicnu pricu. Trkacki tempo im je dobar ali pitanje koliko se moze preticati i kako ce ga iskoristiti...
  14. Ferrari u problemu sa setupom i posledicno pregrevanjem crvenih od s1 do s3. Nisu blizu q tempa za borbu za bolja startna. Sainz jeste par mesta ispred ali margine su male i shit je generalno. Menjali su setup u fp1 onda to nisu mogli probati u fp2 da bi na kraju izasli pokusaj manje jutros i to ne bas u dobrom trenutku. Sta reci, videcemo sta trka nosi. Bol :).
×
×
  • Create New...