Jump to content

FORMULA 1 QATAR AIRWAYS AUSTRALIAN GP 2026

Recommended Posts

Posted

Evo, dočekasmo😎
Ako ne bude dominacija jedne ekipe (a mislim da neče biti) bit če odlična sezona.

Prvi put u njegovoj karieri navijam za Hamiltona.

Ajmo matori! 

Posted
9 minutes ago, staneC said:

Ako ne bude dominacija jedne ekipe (a mislim da neče biti) bit če odlična sezona.

Gde nece... Russell kao iz pi*ke vozi pola sekunda brze od ostalih.

Nije mi jasan tempo Landa. Da li ima neki problem bolid ili je Oscar toliko brzi i bolje se snalazi sa bolidom.

Onaj osmeh Tota sve kaze.

Posted

Kimmi pokusava da se slupa opet i spreci 1-2 Mercedesa.

Ovo je kazna za Mercedes. Kakva glupost...

Posted

Uuuuuuu ostali lagano 0,7 sporiji. Jedina nada moze biti da jenrace pace drugaciji i da je neko drugi malo bolji sa energy management, ali sada je to veliki zaostatak. 

Posted (edited)

To i ja kazem. Jedan krug, pogotovu na ovoj stazi, ne znaci tempo u trci ne znaci da ce tako biti na dalje. Ovo se pre svega odnosi na Ferrari. Licno mislim da MCL nema sta da trazi uopste, oni su "kupci" i ove godine pogon je sve, nikada nece moci nista da urade pored Mercedesa, jer ce finese podesavanja pogona saznati "kada bude bilo potrebno". 

BTW: onboard je grozan. Na pola pravca saltanje u nizu i abgas.......🫣 Tuga.

Edited by Dzoni_m
Posted

Pocelo je napokon.

Zena ne prica samnom jer satnica u Australi je takva ali sta ces. Zena ce biti bolje a meni puno srce jer sam uplatio F1 TV pa sad napokon gledam F1 ko covek. 

Da se vratimo na temu. Mislim da ove kvalifikacije ne govore mnogo jer ce "borba" sa bolidom i menadzerisanjem cuvene baterije biti iz kruga u krug. . Plasim se a nadam se da gresim da ce zbog toga neko realno trkanje na stazi biti misaona imenica, a ustvari svodice se na greske bolida ispred koji ce zbog toga gubiti pozicije. Mečka je ubola paket, RB napravio odlican motor, skidam kapu, ali...

Greske i kojekakve blokade i sranja ce biti iz trke u trku, ovo je definitivno prekomplikovan sistem i trebace vremena da se uskladi a nadam sa de ce to sve dovesti do toga da nasa deca sutra ubaci 3A baterije u kola i odvezu se jedno hiljadu km letecim automobilom. To mi je palo na pamet u jednom trenutku kad sam video kako smanjuju gas na pravcima da li ce se F1 u buducnosti voziti kao leteci bolidi. 

Jos da dodam licemerje pojedinih vozaca jer mahom svi kukakuju kako je tesko voziti ovaj bolid, a kad je pre par nedelja Max rekao da je sadasnja F1, formula E na steroidima, rekli su mu pojedinci, citaj Noris, kome se ne svidja moze da napusti. Procitajte prvu izjavu Norisa danas. 

Jedva cekam sutra.

Posted

a nadam sa de ce to sve dovesti do toga da nasa deca sutra ubaci 3A baterije u kola i odvezu se jedno hiljadu km letecim automobilom. 

Nece prijatelju.