Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Helena said:

Jedna stvar koja je meni ovde zapala za oko - Iran nije do sad lagao, bar koliko sam ispratila.

Ahahahahaha, pa ti si zajebala i Koštunicu.

• Like 1
Posted (edited)

Iran je do sada rekao da je potopio 2 nosača aviona, oborio jedno 50 aviona i helikoptera, uništio skoro sve baze Izraela i SAD, ubio 500-600 SAD vojnika tokom prvih par dana rata ....

Inače je non stop negirao da će da pregovara a svo vreme su se vodili pregovori preko Pakistana i izgleda Kine po zadnjim informacijama.

Edited by Klotzen
  • Like 3
  • Thanks 2
Posted
25 minutes ago, Klotzen said:

Iran je do sada rekao da je potopio 2 nosača aviona, oborio jedno 50 aviona i helikoptera, uništio skoro sve baze Izraela i SAD, ubio 500-600 SAD vojnika tokom prvih par dana rata ....

Inače je non stop negirao da će da pregovara a svo vreme su se vodili pregovori preko Pakistana i izgleda Kine po zadnjim informacijama.

Lincoln je bio potopljen jedno 6x. Tel Aviv je unisten... ako ne lazu, sto ne ukljuce internet?

Posted
46 minutes ago, Klotzen said:

Mislila sam na negiranja vodećih ljudi koji su ubijeni.

A tranp je već 68 puta pobedio.

Posted

Ovako izgleda internet:

Tramp rekao da ce da unisti civilizaciju, debil, kreten, bacice nuklearku...

Tramp: dve nedelje prekida vatre

Ah vidi TACO Tramp, nije unistio civilizaciju, nije bacio nuklearke. Tramp je kukavica...

🤔 ne razumem, jel pozeljna varijanta bila da unisti Iran, ili da ne unisti?

Posted (edited)
9 hours ago, Klotzen said:

Jel može zvanično saopštenje Irana da su potopili nosač aviona?

Ajmo malo ozbiljnosti Iran je u ovom sukobu daleko ozbiljniji od magovaca.

Samo pogledaj izjave Trampa. Iranski lideri ako ne računamo generale garde su itekako odmereni šta pričaju čak i novi ajatolah iako je ostao bez oca, zene, ćerke a sam je verovatno ozbiljno ranjen.

I da Iran ne pregovara sa Amerikom jer je to beskorisno pod trampom jer on dogovore ne poštuje a pregovore je koristio da pobije bitne glave (stil mafije)

Problem je što Amerika ima glupson na vlasti koji misli ako Iran preko posrednika pregovora to znači da direktni pregovaraju tj da će sve ds prihvate što on hoće pa sad vidimo kako to izgleda Iran pošalje listu zahteva i otvori moreuz da pokaže dobru volju a Ameri samo izaberu šta im se sviđa i kaže eto Tramp postigao primirje 😂

Edited by MeanMachine
  • Like 1
Posted (edited)
1 hour ago, MeanMachine said:

Jel može zvanično saopštenje Irana da su potopili nosač aviona?

Ajmo malo ozbiljnosti Iran je u ovom sukobu daleko ozbiljniji od magovaca.

Samo pogledaj izjave Trampa. Iranski lideri ako ne računamo generale garde su itekako odmereni šta pričaju čak i novi ajatolah iako je ostao bez oca, zene, ćerke a sam je verovatno ozbiljno ranjen.

I da Iran ne pregovara sa Amerikom jer je to beskorisno pod trampom jer on dogovore ne poštuje a pregovore je koristio da pobije bitne glave (stil mafije)

Problem je što Amerika ima glupson na vlasti koji misli ako Iran preko posrednika pregovora to znači da direktni pregovaraju tj da će sve ds prihvate što on hoće pa sad vidimo kako to izgleda Iran pošalje listu zahteva i otvori moreuz da pokaže dobru volju a Ameri samo izaberu šta im se sviđa i kaže eto Tramp postigao primirje 😂

To si mogao i sam da nađeš prostim guglanjem a par nedelja kasnije su opet tvrdili nešto slično samo mislim da nisu naveli koji je nosač aviona u pitanju. Ja sam i rekao da je Tramp lažov kao i mule tako da ne znam što meni pišeš ovo o Trampu.

@Helena

U današnje vreme se ne može kriti smrt nekog ko je na visokoj poziciji jer kao što si videla i Netanijahua su pokopali jer se nije pojavljivao u medijima nedelju dana. Jednostavno u današnje vreme se očekuje prisustvo u medijima non stop i ne može se kriti duže od dan dva tako nešto. Takođe Iran zna da je bezbednosno izbušen i da ovi imaju tačne podatke gde je ko, tako ih i ubijaju pa mu se ne isplati da negira nešto što Izrael ima dokaze.

@ALL

Izgleda da je Iran ponovo zatvorio moreuz. Razlog je zato što je Izrael nastavio da bombarduje Liban.

Edited by Klotzen
  • Thanks 1
Posted
2 hours ago, DameTime said:

Izrael je bacio 160 bombi na Liban u roku od svega 10 minuta. "Jedina demokratska država na BI", "primirje" i tako to. Zlo. 

Kakva li bi reakcija na forumu bila da Izrael i Ameri bace nuklearku na Iran? Da li bi i to pojedini podrzali...

Posted
12 hours ago, Klotzen said:

To kao vesti u SRJ medijima 1999. I dan danas postoje ljudi koji veruju da je PVO VJ 1999. oborila desetine, ako ne i stotine NATO aviona. 

• Like 3
Posted (edited)

Lepo rekoh, najgori scenario po USA. Sada su dosli u situaciju da Iran ucenjuje. Bukvalno priznanje da stite teroriste i da ce da zatvaraju moreuz ako im neko dira drage teroriste. Danas Liban, sutra opet Gaza, pa redom po BI. 5D sahovski potez TACO-a. 

Amater treba da se ili povuce podvijenog repa i ostavi svetsku ekonomiju u rasulu i BI u potpunom verskom i medjuetnickom ratu ili da stisne onaj parni polni organ sto visi ispod neparnog i izda naredjenje defakto najopremljenijoj mornarici na svetu lepo zauzeme taj moreuz i pusti saobracaj. E onda moze kako hoce sa Iranom. Nikoga vise nece biti briga sta radi, koliko ce da traje i sl. Pa neka si juri svog Nobela. Kao sto nas nije briga za desetine sukoba po svetu, onog momenta kada ne utice na razvijene drzave. Mozemo da se lazemo do sutra ali je tako. 

Fascinantno je kako ulece iz katastrofe u katastrofu. Bukvalno ne moze da se smisli gori scenario od onog koji on izvede. 

Edited by Dzoni_m
  • Like 1
Posted

@Klotzen otprilike to što meanmashine piše, mislim da je to ostavilo takav utisak, a nije daleko ni vreme kad su Rusi lagali i prećutkivali ili što kasnije objavljivali svoje vođe mrtvima.

6 minutes ago, Dzoni_m said:

Lepo rekoh, najgori scenario po USA. Sada su dosli u situaciju da Iran ucenjuje. Bukvalno priznanje da stite teroriste i da ce da zatvaraju moreuz ako im neko dira drage teroriste. Danas Liban, sutra opet Gaza, pa redom po BI. 5D sahovski potez TACO-a. 

Amater treba da se ili povuce podvijenog repa i ostavi svetsku ekonomiju u rasulu i BI u potpunom verskom i medjuetnickom ratu ili da stisne onaj parni polni organ sto visi ispod neparnog i izda naredjenje defakto najopremljenijoj mornarici na svetu lepo zauzeme taj moreuz i pusti saobracaj. E onda moze kako hoce sa Iranom. Nikoga vise nece biti briga sta radi, koliko ce da traje i sl. Pa neka si juri svog Nobela. Kao sto nas nije briga za desetine sukoba po svetu, onog momenta kada ne utice na razvijene drzave. Mozemo da se lazemo do sutra ali je tako. 

Fascinantno je kao ulece iz katastrofe u katastrofu. Bukvalno ne moze da se smisli gori scenario od onog koji on izvede. 

Ovde postoji gori scenario, da mi dođemo u situaciju falila baba sultana.

Dole na temi trans Amerika, neko je pisao da Vans ima dobre šanse da pobedi na sledećim izborima.

Ja mislim da nema, i da su mu veće šanse da smene tupana a glupan postane predsednik.