DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne vidim kako može da se podigne ovde. Deluje mi da prosto nema snage za više.
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Dobro ovo sad je vec otkazivanje sistema. Mora samo hazard pa sta bude.
Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Prvi set je bio perfektan, baš šteta što je već u drugom ostao bez gasa.
jevrem69 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Alkaraz sada igra na svom maksimumu, namirisao je krv i tu nema pomoci sem ukoliko mu servis ponovo ne bude na pribliznim procentima iz prvog seta.
rodriguez Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pod hitno bi morao da se popičkara s nekim iz publike ili boksa, nije ovo moj Novaks koji gubi mirom budističkog sveštenika sa Tibeta
alcesta Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nema servis vinera, duži poeni svi idu Alkarazu. Ovo baš izgleda kao odlaganje neizbežnog, ali svaka čast na borbi 1
Dracarys Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Uspeo je da spasi 6 brejk lopti u prvom servis gemu. Alkaras potencijalno može da se raspadne, ako ga Novak ubaci Siner/Federer mod sa neiskorišćenim brejk loptama. Posle se samo puca psihički. Edited 3 hours ago by Dracarys
alcesta Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Šteta što se ni drugi servis Alkaraza ne može bplje iskoristiti, on prosto ne maši iz polja. Ozbiljno počinju da mi idu na živce ove reklame za Roleks.
Cavani Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 14 minutes ago, DameTime said: Ne vidim kako može da se podigne ovde. Deluje mi da prosto nema snage za više. Sto bi jedna estradna umetnica rekla podignut se joj nije digao. Ima sanse ako pronadje dodatno energije.
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pronasao je novi rezervoar ali ovo je maksimum. Mora Alkaraz da gresi. A on igra i bolje nego u prethodnom setu. 2
Borky Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jbg nama je tesko al zamislite kako je cacijima koji sad moraju navijati proti Noleta. 😀
Laki1988 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mozda zvuci cudno ali mi deluje kao da je Djokovicu i bio plan da spusti ritam meca po svaku cenu i pa ako treba i da se ide na pet setova, znajuci da u nekim ludackim razmenama i visokom tempu ostaje bez snage i ruku i nogu vrlo brzo. Da je odmah krenuo na 3:0 posle prvog seta osvojenog seta to bi se vrlo izvesno desilo.
Darko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovo je ključni deo. Mora ovaj gem da dobije. Ako nekako uspe da uzme set protiv ovakvog Alkaraza, verujem da dobija.
texas Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Darko said: Ovo je ključni deo. Mora ovaj gem da dobije. Ako nekako uspe da uzme set protiv ovakvog Alkaraza, verujem da dobija. Kakvog Alkaraza?
alcesta Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sad samo servebotovanje spasava, da se ne igraju razmene.
Dracarys Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Imao je Alkaras i 30:0 u Novakovom servis gemu. Brejk koji bi rešio titulu.
Darko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, texas said: Kakvog Alkaraza? Fantastičnog. Ako može iko, to je Nole. Ajmo! 1
alcesta Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Kakva šteta za ovaj drugi servis... Šta sve treba odigrati da se uzme Karlosu poen... Edited 3 hours ago by alcesta
Recommended Posts