jevrem69 Posted January 30 Posted January 30 ovo je nesto neverovatno, kakav je ovo mec ................
Čočo Posted January 30 Posted January 30 Poslednji put mi ovako lupalo srce kad smo igrali protiv Amera. Ajmooo još jedan. ❤️
Mina D. Harker Posted January 30 Posted January 30 Bože, juče zamalo odigrah kladionicu 2. put u životu, ali nije mi žao propuštene šanse ako to znači da će da dobije. Predugo nije bio ovako blizu AJMO! 1 1
DameTime Posted January 30 Posted January 30 FALA KURCU Još jedan, ajde matori brejkni ga za kraj, iz inata 2
Dracarys Posted January 30 Posted January 30 Janik ima 2/18 na brejk loptama. Ima da sanja ovaj meč ako izgubi.
NMX Posted January 30 Posted January 30 Bukvalno sam isterao sve iz kancelarije. Ajde još jedan nekako. U pravu je Mek, ovaj sa T ništa ne vraća. Ajmo servis molim te 2
Don Dusko Posted January 30 Posted January 30 Just now, Cavani said: 16 od 18 spasenih brejk lopti, kakva mentalna gromada. A Siner Mentalni patuljak je l tako?Tako je!
DameTime Posted January 30 Posted January 30 1 minute ago, Don Dusko said: A Siner Mentalni patuljak je l tako?Tako je! Molim te da ućutiš, dok ne pobedi xD 2 1
Čočo Posted January 30 Posted January 30 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 1
Recommended Posts