Chaos Is Me Posted Wednesday at 08:37 AM Posted Wednesday at 08:37 AM Ja sam mislio da se na kraju reg sezone osvrnem na predikcije pre početka ali mi gg jackson iznad uštedeo vreme. Ja definitivno nisam bio u Pistons vagonu ali svaka im čast, nadam se će Cade da se vrati što pre pa da vidimo šta mogu kad je tvrdo. Međutim, ipak je Boston priča sezone, mogli su da se raspadnu poput Pacersa ali su ipak pokazali od čega su napravljeni i da su od momenta kad su Tatum i Brown sazreli ubedljivo najozbiljnija ekipa sa Istoka godinama unazad. Meni potpuno nebitno pored njih izgledaju svi Knicksi, Cavsi i ostali Magici ovog sveta.
SteveFrancis#3 Posted Wednesday at 09:08 AM Posted Wednesday at 09:08 AM Duren je nekakav breeze from the past. Bas dobrodoslo osvezenje. 2
Chaos Is Me Posted Wednesday at 11:08 AM Posted Wednesday at 11:08 AM Navodno su Bucksi u februaru odbili ponudu za Giannisa od Majamija koja je obuhvatala Herroa, Warea, nekoliko pikova + igrački kusur da se našteluju plate.
Darko Posted Wednesday at 11:09 AM Posted Wednesday at 11:09 AM Baš se pitam, ako Lejkersi nastave da gube i Denver pobedi sledeću, da li će Jokić da igra zadnje dve? Ako ne igra, biće na 64 utakmice što nije dovoljno za individualne nagrade kao što su MVP (koji ionako neće dobiti) i All NBA. A pošto je već bio MVP pre dve sezone i All NBA prošle, ne treba mu da bi potpisao supermax. Bilo bi ultimate trolovanje ako ih ne bude igrao
gggggggg Posted Wednesday at 11:55 AM Posted Wednesday at 11:55 AM 4 hours ago, moonovermarin said: Jaden Ivey mi je svakako jedan od većih dojmova, odnosno kako liga koja je toliko napredovala kada je u pitanju medicina, prevencija, dijagnostika i sve ostalo, nije u stanju da provuče kroz neki filter ovakvog očigledno jako bolesnog momka. da i on je zasluzio da se spomene. njemu je sve krenulo nizbrdo od onog idiotskog poteza colea anthonyja prosle sezone. ove kada se vratio nije puno igrao za detroit, nakon trejda u chicago se opet povredio i onda u ocaju poceo sa religioznim idiotlucima. 43 minutes ago, Chaos Is Me said: Navodno su Bucksi u februaru odbili ponudu za Giannisa od Majamija koja je obuhvatala Herroa, Warea, nekoliko pikova + igrački kusur da se našteluju plate. takodje je leakovano da su bucksi odbili da trejduju rollinsa za moranta. 42 minutes ago, Darko said: Baš se pitam, ako Lejkersi nastave da gube i Denver pobedi sledeću, da li će Jokić da igra zadnje dve? Ako ne igra, biće na 64 utakmice što nije dovoljno za individualne nagrade kao što su MVP (koji ionako neće dobiti) i All NBA. A pošto je već bio MVP pre dve sezone i All NBA prošle, ne treba mu da bi potpisao supermax. Bilo bi ultimate trolovanje ako ih ne bude igrao ja mislim da ce igrati obe po dvadesetak minuta. btw houston je i dalje tu pa ako toliko zele trece mesto, nema puno mesta za opustanje. 1
Bugl Khan Posted Wednesday at 12:19 PM Posted Wednesday at 12:19 PM On 4/7/2026 at 10:27 AM, Problem sa licnim greskama said: Mozemo do sutra da spekulisemo, sve ce se videti. Ja jednostavno ne verujem u sut Denvera, ti verujes, sve ok. Videcemo vec za par nedelja. Nije reper, jedna je utakmica, ali juce su sutirali 12-38, Braun & Johnson kombinovano 1-6,dodatno BB 0-2, Strawther 1-2. Ovo je po meni realan presek. Dodatno naravno mislim da Hardawayevih 1-5 nije realno jer je na 42% uz solidnu porciju pokusaja. Bice i manje pokusaja, mora se ubosti barem po nesto spolja. Gordon pogadja svoje zadnjih par utakmica i to je isto od dosta velike vaznosti za njih. Oni imaju sve da budu u tuci i sa najboljima uz pretpostavku da barem u iole prihvatljivoj meri kaznjavaju punjenje reketa. Sve to je vidjeno nekoliko puta zadnjih PO i barem sto se njih tice nije neka filozofija kako ce se postavljati protivnici. Jedino sto se promenilo u zadnjih godinu i po dana je da manji cuvar gura, cupa i udara Jokica na visokom postu redovno. To je ranije bila egzoticna odbrana ali poceli su svi da ga maltretiraju i udaraju tako. To su eto i Finci igrali na EP. Trose ga maksimalno. Odbrana je drugi par patika, tu je SAS odlican pokazatelj kako ce izgledati match upovi ako nalete na Thundere, Braun i Murray su bukvalno iskaznjavani 10 puta od jacih protivnickih igraca i ugurani u kos. Za to nema nekog recepta sem da udris, postavis kriterijum i da se boris za svaki defanzivni posed. Preko Jokica ce primiti svoje u reketu. Nije Denver bez sanse ali mi se cini da im fali za OKC malo ali ipak osetljivo kvaliteta u oba pravca. Ako budu zdravi, ja mslim da idu do kraja. I to sam poprililčno siguran. Čak mislim da neke serije neće bit blizu kako se očekuje. Jer Denver u playoffu neće bit gori. Realan presjek? Realan presjek je da su Johnson, Braun i Strawther šutirali 2-10 u jednoj utakmici, a nerealan presjek je da Johnson šutira 43% iz 5 pokušaja od kad se vratio od ozljede, i da nakon 79 utakmica imaju najbolji postotak za 3 u ligi? Ne znam, ne razumijem logiku.
Problem sa licnim greskama Posted Wednesday at 12:41 PM Posted Wednesday at 12:41 PM 17 minutes ago, Bugl Khan said: Ako budu zdravi, ja mslim da idu do kraja. I to sam poprililčno siguran. Čak mislim da neke serije neće bit blizu kako se očekuje. Jer Denver u playoffu neće bit gori. Realan presjek? Realan presjek je da su Johnson, Braun i Strawther šutirali 2-10 u jednoj utakmici, a nerealan presjek je da Johnson šutira 43% iz 5 pokušaja od kad se vratio od ozljede, i da nakon 79 utakmica imaju najbolji postotak za 3 u ligi? Ne znam, ne razumijem logiku. Po tvojoj logici ce Milwaukee osvojiti istok jer su druga najbolja ekipa u procentima za 3 u citavoj ligi. Denver je imao 38% za tri ekipno u 2024-25. Marginalno losije od sada. Sa MPJem. To je palo na 33% u PO. To ce se desiti svima pa i njima u PO. Ostajem pri tome da im trebaju poeni iz suta sporednog kasta, da li ce dati ili ne ne zna ni Bog. Ako Braun opet pogodi u neisvesnoj utakmici 5 trojki su verovatno blizu...
Bugl Khan Posted Wednesday at 01:18 PM Posted Wednesday at 01:18 PM 31 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Po tvojoj logici ce Milwaukee osvojiti istok jer su druga najbolja ekipa u procentima za 3 u citavoj ligi. Denver je imao 38% za tri ekipno u 2024-25. Marginalno losije od sada. Sa MPJem. To je palo na 33% u PO. To ce se desiti svima pa i njima u PO. Ostajem pri tome da im trebaju poeni iz suta sporednog kasta, da li ce dati ili ne ne zna ni Bog. Ako Braun opet pogodi u neisvesnoj utakmici 5 trojki su verovatno blizu... Ne. Nisam to rekao, i ne znam kako si to zaključio. Nego bi po mojoj logici Milwaukee šutirao dobro za 3 i u playoffu. Jer nemam razloga za mislit da ne bi. Kao da ja kažem da će Thunder imati problem u playoffu jer će imati lošu obranu. U prosjeku su u 79 utakmica primali 107 poena, ali su primili 130 poena od Spursa. iTih 130 poena je realan prikaz njihove obrane.
Problem sa licnim greskama Posted Wednesday at 01:41 PM Posted Wednesday at 01:41 PM 23 minutes ago, Bugl Khan said: Ne. Nisam to rekao, i ne znam kako si to zaključio. Nego bi po mojoj logici Milwaukee šutirao dobro za 3 i u playoffu. Jer nemam razloga za mislit da ne bi. Kao da ja kažem da će Thunder imati problem u playoffu jer će imati lošu obranu. U prosjeku su u 79 utakmica primali 107 poena, ali su primili 130 poena od Spursa. iTih 130 poena je realan prikaz njihove obrane. Pa Spursi su ih tukli i samarali redovno u citavoj sezoni, ne vidim sto ne bi ponovili i u PO upravo po tvojoj logici, kada su bas od njih u regularnoj sezoni primali vise od 107 poena u svakom duelu 🙂 A licno mislim da ce ih Oklahoma odrati ako SAS zaista uspe da se dokopa finala (u sta ne verujem ni ja a ako dobro kapiram ni ti). Ali smo smorili i sami sebe (barem je moj osecaj) kamoli ostatak foruma. Do tada ovo ostaje sve puka teorija. U sustini se sve svodi na to da ti verujes sutu Denvera a ja ne kao sto rekoh pre milion upisa. I to je ok.
Miki28 Lakers in 5 Posted Wednesday at 01:59 PM Posted Wednesday at 01:59 PM Strasno koja k.... kod lika, jos kad krene da skakuce na sut protivnika koji je 5m od njega🤦♂️ 1
Bugl Khan Posted Wednesday at 02:17 PM Posted Wednesday at 02:17 PM Da, dosadan sam sam sebi, jer nije mi jasna logika. Razumio bi mladost, neiskustvo...ali Denver je veteranska momčad sa 5 igrača koji su bili dio rotacije od 8 ljudi 2023 i Peytonom Watsonom. Jamal Murray, THJ i Cam Johnson imaju najbolje šuterske sezone u karijeri. Peyton Watson u sezoni šutira 41% za 3 i 52% iz kuta. Aaron Gordon, koji u cijeloj sezoni nije spojio 10 utakmica, šutira 38% za 3 i 44% iz kuteva. Christian Braun šutira 42% iz kuta. Bruce Brown šutira 46% iz kuteva. Spencer Jones šutira 40% za 3. Denver od Bubblea, tj. od sezone 2019/2020, šutira bolje playoffu nego u regularnoj sezoni. Jedini izuzetak je prošla sezona. To je uzorak od 80 utakmica u 6 sezona. Tako da apsolutno sve govori da šut neće biti problem. Neću više. 1
gggggggg Posted Wednesday at 05:22 PM Posted Wednesday at 05:22 PM cunningham igra veceras. i mcdaniels je questionable... 1
Bugl Khan Posted Wednesday at 06:42 PM Posted Wednesday at 06:42 PM Slušam ADa kako priča o 2020. Kaže da zna da je Šampion, ali kaže i da nije siguran da li je Šampion. Ne zbog toga što bilo tko kaže, nego on u sebi osjeća podjelu. Kaže da najviše od svega želi osvojiti prsten u normalnim uvjetima. Želi gostujuće utakmice u serijama, želi naprijateljsku atmosferu, želi paradu.... 2
Bugl Khan Posted Wednesday at 07:42 PM Posted Wednesday at 07:42 PM A za igrače, trenere i navijače, što tvrde da je Titula sa zvjezdicom, kaže da ne bi tako pričali da su oni osvojili, nego da bi pričali kako je legit. Jer gdje god da igrali, teško je osvojit NBA naslov. Zanimljivo da je AD već drugi igrač Lakersa koji je progovorio o tome. AD kaže želim "normalnu" titulu, a Caruso je rekao kako sad ima pravu. Btw, slušao sam Zupca kako su Clippersi doživljavali Denver. Na na 3:1, to je gotovo. Na 3:2, ok, dobijamo sljedeću. Na 3:3, večer prije utakmice, oni na večeri, smijanje, zajebancija. Zubac kaže pa kako ćemo sutra? Ma dobro daj, šte se brineš, lako ćemo. One priče da se njima nije dalo tamo bit su laž. Oni su bili sigurni da uzimaju prsten.
delgado Posted Wednesday at 09:42 PM Posted Wednesday at 09:42 PM 1 hour ago, Bugl Khan said: A za igrače, trenere i navijače, što tvrde da je Titula sa zvjezdicom, kaže da ne bi tako pričali da su oni osvojili, nego da bi pričali kako je legit. Jer gdje god da igrali, teško je osvojit NBA naslov. Zanimljivo da je AD već drugi igrač Lakersa koji je progovorio o tome. AD kaže želim "normalnu" titulu, a Caruso je rekao kako sad ima pravu. Btw, slušao sam Zupca kako su Clippersi doživljavali Denver. Na na 3:1, to je gotovo. Na 3:2, ok, dobijamo sljedeću. Na 3:3, večer prije utakmice, oni na večeri, smijanje, zajebancija. Zubac kaže pa kako ćemo sutra? Ma dobro daj, šte se brineš, lako ćemo. One priče da se njima nije dalo tamo bit su laž. Oni su bili sigurni da uzimaju prsten. Ja se samo secam posta @moonovermarin aka freethrow pred plejof '20 - da ce zbog svih okolnosti i svega sto se desilo, NBA prsten 2020. biti jedno od najvecih dostignuca za ekipu, trenere, igrace i potpuno se slazem sa tim. Vidim da te ovo strasno zulja i da provlacis vec jedno 54ti put u poslednjih nekoliko godina, ali sta da ti kazem, Lejkersi su jos bili nepovlasceni - imali bi homecourt advantage u svakoj seriji do kraja, a svaka utakmica je bila neutralni teren. I uprkos tome su osvojili i to jako ubedljivo, po 4-1 tri serije sa zapadnim ekipama i 4-2 u finalu. Znaci, by wide wide margin. Bili su prvi na zapadu i ne tako daleko od ukupnog no1 skora u ligi, Milvoki je ipak imao vise slabijih meceva na Eastu. Nije se igrao nikakav skraceni format, niti bilo sta drugo sto bi ga razlikovalo od klasicnog plejofa. Naprotiv, neutralan teren, bez publike, isti uslovi za sve --> Najposteniji sampion ikad. O jebote, da! Umalo da zaboravim. Isli smo u Orlando safezonu bez startera, Ejverija Bredlija. Dakle, nikakva povreda, bolest, vec jednostavno covek nije hteo da rizikuje da dobije covid zbog deteta, koje ima neke zdravstvene probleme, i to nas je lisilo jako vaznog clana rotacije, startera i nekog ko je svojim 3D kvalitetima izuzetno uticao da sezona bude uspesna. Znaci, solidno nas je kostao stoppage sezone i ovakvo resenje. I uprkos tome smo osvojili, dokazali da smo ubedljivo najbolji bili i tokom cele sezone a i plejofa. LeBron se zacementirao kao apsolutni (minimum) 2nd GOAT, a ti mozes sa kozjakom Karusom da se povezes na nekoj mrezi, pa onda da uz kaficu lepo prodiskutujete zasto ova titula ne treba ni da se vazi. Moze da vam se pridruzi i Dejvis, ionako ne igra previse kosarke, a u kom je smeru krenula njegova karijera odlicno predstavlja i ovaj trejd u Vasington. Ozbiljnu kosarku ce gledati samo na televiziji. Treba malo vise da pricamo o tome kako je Denver 2023. imao mozda najvise srece sa povredama protivnickih igraca posle GSW-a 2015. 1r- Sota - Naz+McDaniels out za celu seriju 2r- Phx - Propustanje nekoliko utakmica Pola i Ejtona Finale - povreda i odsustvo Tylera Herroa Ali necemo o tome, sh sh sh, zazmuricemo na oba oka i praviti se ludi. 2 3 1 1
Miki28 Lakers in 5 Posted Thursday at 04:45 AM Posted Thursday at 04:45 AM I barem jos 30 gdje mu falila asistencija ili skok za TD nakon 3/4
Урош19 Posted Thursday at 06:45 AM Posted Thursday at 06:45 AM 8 hours ago, delgado said: Ja se samo secam posta @moonovermarin aka freethrow pred plejof '20 - da ce zbog svih okolnosti i svega sto se desilo, NBA prsten 2020. biti jedno od najvecih dostignuca za ekipu, trenere, igrace i potpuno se slazem sa tim. Vidim da te ovo strasno zulja i da provlacis vec jedno 54ti put u poslednjih nekoliko godina, ali sta da ti kazem, Lejkersi su jos bili nepovlasceni - imali bi homecourt advantage u svakoj seriji do kraja, a svaka utakmica je bila neutralni teren. I uprkos tome su osvojili i to jako ubedljivo, po 4-1 tri serije sa zapadnim ekipama i 4-2 u finalu. Znaci, by wide wide margin. Bili su prvi na zapadu i ne tako daleko od ukupnog no1 skora u ligi, Milvoki je ipak imao vise slabijih meceva na Eastu. Nije se igrao nikakav skraceni format, niti bilo sta drugo sto bi ga razlikovalo od klasicnog plejofa. Naprotiv, neutralan teren, bez publike, isti uslovi za sve --> Najposteniji sampion ikad. O jebote, da! Umalo da zaboravim. Isli smo u Orlando safezonu bez startera, Ejverija Bredlija. Dakle, nikakva povreda, bolest, vec jednostavno covek nije hteo da rizikuje da dobije covid zbog deteta, koje ima neke zdravstvene probleme, i to nas je lisilo jako vaznog clana rotacije, startera i nekog ko je svojim 3D kvalitetima izuzetno uticao da sezona bude uspesna. Znaci, solidno nas je kostao stoppage sezone i ovakvo resenje. I uprkos tome smo osvojili, dokazali da smo ubedljivo najbolji bili i tokom cele sezone a i plejofa. LeBron se zacementirao kao apsolutni (minimum) 2nd GOAT, a ti mozes sa kozjakom Karusom da se povezes na nekoj mrezi, pa onda da uz kaficu lepo prodiskutujete zasto ova titula ne treba ni da se vazi. Moze da vam se pridruzi i Dejvis, ionako ne igra previse kosarke, a u kom je smeru krenula njegova karijera odlicno predstavlja i ovaj trejd u Vasington. Ozbiljnu kosarku ce gledati samo na televiziji. Treba malo vise da pricamo o tome kako je Denver 2023. imao mozda najvise srece sa povredama protivnickih igraca posle GSW-a 2015. 1r- Sota - Naz+McDaniels out za celu seriju 2r- Phx - Propustanje nekoliko utakmica Pola i Ejtona Finale - povreda i odsustvo Tylera Herroa Ali necemo o tome, sh sh sh, zazmuricemo na oba oka i praviti se ludi. Povrede su najgluplji argument ikad jer se dešavaju u svakom plej ofu, ali su samo kod Denvera razlog osvajanja prstena. Nema nikakve veze što su te sezone bili najbolja ekipa u ligi, sigurno ne bi osvojili da nije bilo tih povreda nego bi ispali odmah u prvoj rundi. U mehuru se pred finale povredio Dragić, koji je do tog trenutka bio najbolji strelac Majamija, a povredio se i Adebajo tokom finala pa niko ne piše kako su Lejkersi zbog toga pobedili. 4
Barkley#34 Posted Thursday at 06:57 AM Posted Thursday at 06:57 AM I to pazi, prebacivanje Denveru koji je maltene par sezona odigrao bez Mareja a prošle godine im se povredio Gordon u plej-ofu. Je l' i titula OKC zbog toga bezveze? 2
Miki28 Lakers in 5 Posted Thursday at 07:18 AM Posted Thursday at 07:18 AM 32 minutes ago, Урош19 said: Povrede su najgluplji argument ikad jer se dešavaju u svakom plej ofu, ali su samo kod Denvera razlog osvajanja prstena. Nema nikakve veze što su te sezone bili najbolja ekipa u ligi, sigurno ne bi osvojili da nije bilo tih povreda nego bi ispali odmah u prvoj rundi. U mehuru se pred finale povredio Dragić, koji je do tog trenutka bio najbolji strelac Majamija, a povredio se i Adebajo tokom finala pa niko ne piše kako su Lejkersi zbog toga pobedili. Nismo te godine imali Dwighta, Ronda i Danny Greena tako da se ta titula Denvera ne vazi. 1
Урош19 Posted Thursday at 07:47 AM Posted Thursday at 07:47 AM 47 minutes ago, Barkley#34 said: I to pazi, prebacivanje Denveru koji je maltene par sezona odigrao bez Mareja a prošle godine im se povredio Gordon u plej-ofu. Je l' i titula OKC zbog toga bezveze? I to nije bila jedina povreda u tom plej ofu koja je išla u korist OKC, da se tako izrazim, pa se opet ne priča o tome svaka 3 dana. 3
bodo Posted Thursday at 09:28 AM Posted Thursday at 09:28 AM (edited) 19 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said: Strasno koja k.... kod lika, jos kad krene da skakuce na sut protivnika koji je 5m od njega🤦♂️ Došli ste na naše Miki 😁. Evo mi imamo jednog in the making . iako sam ispočetka mislio da nema tu puno sreće pokazalo se da mali napreduje. ima tu još dosta rada ali... Edited Thursday at 09:29 AM by bodo
Elevator Operater Posted Thursday at 09:56 AM Posted Thursday at 09:56 AM Minesota i zvanicno zakucana na 6.mestu, nema vise pomeranja ni gore ni dole. Sad krece igrarija Denvera i Hjustona. Da li juriti 3. mesto, tezeg 1st round rivala (Sotu) ali potom Sparse u 1/2 finalu (izuzetno jaki ali objektivno neiskusni) ili 4/5. mesto, oskrnavljene LAL u 1st rundi ali onda na najtvrdje moguce u 1/2 finalu. Kao fan Hjustona, prosto zelim da ne kalkulisu jer to nista dobro nije donelo, nek gledaju da pobede sve pa za sta god to bude dovoljno, to je. Denver mi ne deluje kao ekipa koja kalkulise, ali svakako do kraja imaju duele sa Okc i Sas. Doduse, Okc i Sas takodje vise ne mogu da mrdaju, pa je pitanje u kakvim sastsvima ce izaci protiv Denvera
Recommended Posts