Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Урош19 said:

Užas.

Pretpostavio sam da je to čim su izašli sa onom objavom pre 2-3 nedelje, nema šta drugo da bude sa testisama a da zahteva toliku pauzu.

Glupo je reć, ali ima velike šanse se vratiti na teren. Lubo Penev i Niko Čeko su se uspješno vratili na teren 90ih.

• Like 3
Posted

Glupo je nagadjati sta ce biti sa karijerom, pogotovo jer je koliko sam ja shvatio vec uradjena biopsija i u pitanju je zlocudni tumor koji je zahtevao hemioterapiju, sto znaci da je borba koje se vodi mnogo vaznije od povratka kosarci. Svakako ne dovodim u pitanje izlecenje, na najboljem je mogucem mestu. Za njegovo psihicko zdravlje je dobro sto moze da trenira, da funcionise, da se nije u krevetu sa svojim mislim po ceo dan. 

Sto se sporta tice sve i da ne odigra vise ni jedan minut profesionalne kosarke moze da bude siguran da je uspeo. Njegov talenat i rad su mu dali najbolje moguce uslove i odveli ga na mesto gde ima najbolje moguce sanse da pobedi ovo. Sve sto dobije od sporta preko toga je samo bonus. 

Bice to sve dobro, Top je rodjeni pobednik, pobedice i ovo! 

• Like 13
Posted (edited)

Sve najbolje Topu, da pobedi ovo sranje od raka i da se vrati na teren što pre.

I da malo više drka: https://www.health.harvard.edu/mens-health/ejaculation_frequency_and_prostate_cancer

The scientists found no evidence that frequent ejaculations mark an increased risk of prostate cancer. In fact, the reverse was true: High ejaculation frequency was linked to a decreased risk. Compared to men who reported 4–7 ejaculations per month across their lifetimes, men who ejaculated 21 or more times a month enjoyed a 31% lower risk of prostate cancer. And the results held up to rigorous statistical evaluation even after other lifestyle factors and the frequency of PSA testing were taken into account.

Edited by Darko
  • Like 2
Posted

Sparsi i Wemby nastavljaju da gaze. Mora se priznati da dobar raspored na pocetku sezone im mokri niz vetar. U dogledno vreme ce morati poraditi na kvalitetu i dubini da bi izrasli u pravog kontendera. Takodje da je bitno da ne stagnira razvoj domace osovine. Sve ide u pravom smeru i brze nego sto sam ocekivao, barem prema kratkom uzorku sa pocetka sezone.

Posted
57 minutes ago, mr clutch said:

Sparsi i Wemby nastavljaju da gaze. Mora se priznati da dobar raspored na pocetku sezone im mokri niz vetar. U dogledno vreme ce morati poraditi na kvalitetu i dubini da bi izrasli u pravog kontendera. Takodje da je bitno da ne stagnira razvoj domace osovine. Sve ide u pravom smeru i brze nego sto sam ocekivao, barem prema kratkom uzorku sa pocetka sezone.

Mislim da bi im bilo bolje trejdovati Foksa za neku dobru trojku ili četvorku, ako je moguće. Baš strče nekvalitetom na tim pozicijama. 

Castle i Harper baš imaju potencijal.

Posted

Nisam za trejd Foksa, iako je upitno koliko je kompatabilan na ovaj roster. Bilo bi pozeljniji guard sa vrhunskim playmakingom, ali danas je takve tesko pronaci u ligi. 

Imaju Spursi prostora za potpis kvalitetnog igraca na leto. Takodje imaju dosta pikova za trejd. Atlantin pik bi mogao biti dobar mamac za gm-ove u ligi. Mada ako je tako dobar sledeci draft kao sto se najavljuje treba dobro razmisliti da liga sacuvati ili ne.

Posted

Prevelik je rizik pouzdat se u dva mlada beka ako planiraju napadati PO. Evo Castle na pocetku sezone ima vise TO nego asista. Fox ce itekako znaciti Spursima kad se vrati, ipak je on u ovom trenutku osjetno bolji bek i od Harpera i od Castlea.