Knipex Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 41 minutes ago, Papanikolesku said: Što ne istupite, ima i taj Čovićev KLS 😹 24 minutes ago, Azazelkg said: Nije naš stil da istupamo 💪.... Mi ćemo da izgubimo, šta nam teško 1
Papanikolesku Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 8 minutes ago, Knipex said: Mi ćemo da izgubimo, šta nam teško Ma vi izgledate baš loše. Ništa mi se ne sviđa kod vas, i to ne zato jer ste pogrešnih boja. Videćemo na šta će to ličiti kad se saberete i kad se vrate silni povređeni igrači, eventualno i ta smena trenera ako se desi. Samo je deplasirano davati komentare onog tipa sad kad više niste pretplaćeni na ABA titulu, a svih ovih godina FMP bleji u ligi. Edited 4 hours ago by Papanikolesku
Volter Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nezgodan Zadar, ne leže nam. Osim Jaga trebali su vratiti i Teodosića iz penzije.
Ludi za Poli Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Zadar rutinski protiv pijanih milionera. Cini se ipak nije toliko liga bez briga… 1 1
Papanikolesku Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kakav sraman pristup Zvezde u poslednja 2 minuta. Imaju egal, a igraju kao da gube 35 razlike.. liga bez briga 😹
SteveFrancis#3 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ma nek je ziva ABA 100 godina, sto se mene tice 1 1
Recommended Posts