Knipex Posted October 6 Posted October 6 41 minutes ago, Papanikolesku said: Što ne istupite, ima i taj Čovićev KLS 😹 24 minutes ago, Azazelkg said: Nije naš stil da istupamo 💪.... Mi ćemo da izgubimo, šta nam teško 1
Papanikolesku Posted October 6 Posted October 6 (edited) 8 minutes ago, Knipex said: Mi ćemo da izgubimo, šta nam teško Ma vi izgledate baš loše. Ništa mi se ne sviđa kod vas, i to ne zato jer ste pogrešnih boja. Videćemo na šta će to ličiti kad se saberete i kad se vrate silni povređeni igrači, eventualno i ta smena trenera ako se desi. Samo je deplasirano davati komentare onog tipa sad kad više niste pretplaćeni na ABA titulu, a svih ovih godina FMP bleji u ligi. Edited October 6 by Papanikolesku
Volter Posted October 6 Posted October 6 Nezgodan Zadar, ne leže nam. Osim Jaga trebali su vratiti i Teodosića iz penzije.
Ludi za Poli Posted October 6 Posted October 6 Zadar rutinski protiv pijanih milionera. Cini se ipak nije toliko liga bez briga… 1 1
Papanikolesku Posted Monday at 08:00 PM Posted Monday at 08:00 PM Kakav sraman pristup Zvezde u poslednja 2 minuta. Imaju egal, a igraju kao da gube 35 razlike.. liga bez briga 😹
SteveFrancis#3 Posted Monday at 08:04 PM Posted Monday at 08:04 PM Ma nek je ziva ABA 100 godina, sto se mene tice 1 1
ChrisJudd Posted Tuesday at 08:58 AM Posted Tuesday at 08:58 AM 14 hours ago, zvezdale said: Jel se zna da li se igra F4 u ABA ili kao i prethodnih sezona? Verovatno F4 od sledeće sezone ali nisam video zvaničnu potvrdu da ove sezone ostaje plej of.
JPM Posted Wednesday at 12:16 PM Posted Wednesday at 12:16 PM Tog je beše Zvezda kao htela? On 10/7/2025 at 10:58 AM, ChrisJudd said: Verovatno F4 od sledeće sezone ali nisam video zvaničnu potvrdu da ove sezone ostaje plej of. Bolje je tako. Više je prednost ali je glavna što se smanjuje broj utakmica a i ide u prilog glavnim timovima, Partizanu, Zvezdi i Dubaiu jer ne moraju da jure neki top plasman u ligaškom delu.
ChrisJudd Posted Wednesday at 12:22 PM Posted Wednesday at 12:22 PM Ima prednosti i mane, ali bitno da se zna pre početka takmičenja baš zbog toga što kažeš, ako nema plej ofa, nebitno da li si prvi ili četvrti u ligaškom. 1
goldberg bcd Posted Friday at 09:53 PM Posted Friday at 09:53 PM On 10/4/2025 at 8:06 PM, Elevator Operater said: Goldbergu je, uveren sam, bilo sve potaman onomad kada je 2/3 reprezentacije SRJ igralo za Buducnost. Bilo bi mu potaman i da se sad peru pare preko KKB na ovom nivou, a ne blizanaca. Ali to nije slucaj, pa moze da fejkuje moralnu uzvisicu 😇 Cemu ovo radikalsko glupiranje "nije vam smetalo kad je Boris Tadic/zuti lopovi/itd."? Niko nije toliko obesmislio sport kao SNS i njihovo ponasanje u stilu seika, odnosno samo su EL klubovi gori sa njihovim "hajde da zamislimo da smo NBA, da igraju samo klubovi puni para". I eto onda dva ponosa Srbije u tom takmicenju, ne, nije to zbog miliona i miliona bacena na preskupe strance. Mora da je zbog atmosfere jer Srbin mora u necemu da bude najbolji. No, o cemu dalje da pricamo, klupska evropska kosarka je smece i zato smo i dosli od onakvih uvoda do posta napisanog da bi se 1000 puta napisalo "hahaha goldberg, smeta mu preds... pardon, pauerhausi iz Beograda". 1
Azazelkg Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Radnički Kragujevac je novi član ABA2 lige. Zamenio je Cibonu koja je odustala od takmičenja.
Recommended Posts