Knipex Posted Monday at 06:38 PM Posted Monday at 06:38 PM 41 minutes ago, Papanikolesku said: Što ne istupite, ima i taj Čovićev KLS 😹 24 minutes ago, Azazelkg said: Nije naš stil da istupamo 💪.... Mi ćemo da izgubimo, šta nam teško 1
Papanikolesku Posted Monday at 06:46 PM Posted Monday at 06:46 PM (edited) 8 minutes ago, Knipex said: Mi ćemo da izgubimo, šta nam teško Ma vi izgledate baš loše. Ništa mi se ne sviđa kod vas, i to ne zato jer ste pogrešnih boja. Videćemo na šta će to ličiti kad se saberete i kad se vrate silni povređeni igrači, eventualno i ta smena trenera ako se desi. Samo je deplasirano davati komentare onog tipa sad kad više niste pretplaćeni na ABA titulu, a svih ovih godina FMP bleji u ligi. Edited Monday at 06:46 PM by Papanikolesku
Volter Posted Monday at 07:47 PM Posted Monday at 07:47 PM Nezgodan Zadar, ne leže nam. Osim Jaga trebali su vratiti i Teodosića iz penzije.
Ludi za Poli Posted Monday at 07:55 PM Posted Monday at 07:55 PM Zadar rutinski protiv pijanih milionera. Cini se ipak nije toliko liga bez briga… 1 1
Papanikolesku Posted Monday at 08:00 PM Posted Monday at 08:00 PM Kakav sraman pristup Zvezde u poslednja 2 minuta. Imaju egal, a igraju kao da gube 35 razlike.. liga bez briga 😹
SteveFrancis#3 Posted Monday at 08:04 PM Posted Monday at 08:04 PM Ma nek je ziva ABA 100 godina, sto se mene tice 1 1
ChrisJudd Posted yesterday at 08:58 AM Posted yesterday at 08:58 AM 14 hours ago, zvezdale said: Jel se zna da li se igra F4 u ABA ili kao i prethodnih sezona? Verovatno F4 od sledeće sezone ali nisam video zvaničnu potvrdu da ove sezone ostaje plej of.
Recommended Posts