Kooineeperk Posted Friday at 06:30 PM Posted Friday at 06:30 PM Pocela je, pa da ne smaram sa uvodom. Novi koncept (divizije), novi timovi (Kluz i Bec, uz Iliriju i Bosnu koje su sportski usle u ligu). Isto lose vodjenje lige kao i ranijih godina, opet se ne zna kako ce se i kada sezona zavrsiti... I tako. p.s. #VuciceviBlizanci #MilionskiBudzeti #SNSProjekti da ne mora @goldberg bcd bas svaki put... 2 4 1
Estrella Roja Posted Friday at 06:51 PM Posted Friday at 06:51 PM ABA liga po prvi put u mom gradu, ko se tome nadao pre koju godinu. Prelijepo Mada kapiram da će interesovanje biti toliko veliko da će se utakmice igrati u nekoj školskoj sali za koju dvorana Leon Stukelj izgleda kao Staples centar
Problem sa licnim greskama Posted Saturday at 02:44 PM Posted Saturday at 02:44 PM Uzasno je sta uradise od vec uzasnog takmicenja 😞
Elevator Operater Posted Saturday at 06:06 PM Posted Saturday at 06:06 PM Goldbergu je, uveren sam, bilo sve potaman onomad kada je 2/3 reprezentacije SRJ igralo za Buducnost. Bilo bi mu potaman i da se sad peru pare preko KKB na ovom nivou, a ne blizanaca. Ali to nije slucaj, pa moze da fejkuje moralnu uzvisicu 😇 Eto, Kooin je odmenio njega, a ja kolege koje bi replicirale 😁 1
odupri se ludilu Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Budućnost vs Spartak može biti zanimljiva utakmica. Arena 4
realno *w Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 1 hour ago, odupri se ludilu said: Budućnost vs Spartak može biti zanimljiva utakmica. Arena 4 Fina tekma. Dobro je rekao @MrTwister, ovaj Džejms baš bezvezan igrač. Sa druge strane Mejs bi mogao da bude go-to guy ove ekipe, mislim da treba da dobije svu moguću slobodu. Spartak opet opasna ekipa, mada će za nešto više morati da dobiju veću produkciju od Hanlana i Kenedija.
Don Dusko Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) 2 desetinke da je bio brzi bio bi kos. bummer Bas je blizu. Ruka na faci nije faul?Ili to nije mogao da svira? Edited 19 hours ago by Don Dusko
Djirona Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Na svaku trojku Rebe bebe, meni flešbek na Minhen 2015. godine. Ako se ne varam, bekovi Budućnosti su u produžetku šutirali bacanja 0 od 5. Kako da ne bude frustrirajuće...
Don Dusko Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 26 minutes ago, Djirona said: Na svaku trojku Rebe bebe, meni flešbek na Minhen 2015. godine. Ako se ne varam, bekovi Budućnosti su u produžetku šutirali bacanja 0 od 5. Kako da ne bude frustrirajuće... Sulejmon aka cigla 0-2, onda Ferell koji je ima and one...
Darko Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) 6 hours ago, Chaos Is Me said: Olimpija rastavlja Megu na proste činioce. Nisam gledao utakmicu, ali generalno i Marković i Drezgić mi ne izgledaju kao igrači koji tim čine istinski boljim. Ostatak tima takođe ne uliva poverenje. Btw gde je Bačko? EDIT: A, sad se setih - deo Megine turneje u USA. Edited 16 hours ago by Darko
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Bitno da je Drezgić zadigao šorc i nabacio matching roze patike. Otimali su mu juče loptu kao detetu. Jasno je da je došao u Megu da pumpa brojke, ali baš igra rekreativnu košarku. Rano je donositi bilo kakve zaključke, moguće i da je Vule Avdalović za klasu skromniji trener od Baraća koji je bio zaista odličan, verovatno bolji i od Miloja svojevremeno. 2
Darko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 2 hours ago, Chaos Is Me said: Rano je donositi bilo kakve zaključke, moguće i da je Vule Avdalović za klasu skromniji trener od Baraća koji je bio zaista odličan, verovatno bolji i od Miloja svojevremeno. Gde je otišao Barać btw? EDIT: U Tursku, proguglah u međuvremenu. Edited 2 hours ago by Darko
zemljoradnik Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Darko said: Gde je otišao Barać btw? Turska, umesto Radonjića. 1
Kosjan Willavić Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, Chaos Is Me said: Bitno da je Drezgić zadigao šorc i nabacio matching roze patike. Otimali su mu juče loptu kao detetu. Jasno je da je došao u Megu da pumpa brojke, ali baš igra rekreativnu košarku. Rano je donositi bilo kakve zaključke, moguće i da je Vule Avdalović za klasu skromniji trener od Baraća koji je bio zaista odličan, verovatno bolji i od Miloja svojevremeno. Po onome sto sam cuo za Baraca od njegovih poznanika, covek koji zivi kosarku 24 h, ozbiljan fanatik. Cak je i nezenja valjda 😄
Recommended Posts