Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, Barkley#34 said:

Pa kao veliki stručnjak bi mogao da nas počastiš jednom takvom analizom, da se osetimo počastvovani time što smo doprineli razvoju nauke.

Bojim se da bi se na mene navrzle mekane mekanice sa svih strana, tako da cu preskociti.

Niti sam veliki strucnjak.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Losmi17 said:

Meni ovo samo potvrdjuje nesto sto mislim od ranije, navijaci kkp i fkcz su ozbiljan socio fenomen. Naucni rad samo takav bi mogao da se napise.

Radim na tome, bez zajebancije.

Odavno me zanimaju psihološki profili i motivacija navijača BG blizanaca, doduše, samo KK. 

• Like 1
  • Love 1
Posted
Just now, DameTime said:

Odavno me zanimaju psihološki profili i motivacija navijača BG blizanaca, doduše, samo KK. 

Ako bude javni rad, jako bih voleo da procitam. Ili pak ako zelis da podelis.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Losmi17 said:

Ako bude javni rad, jako bih voleo da procitam. Ili pak ako zelis da podelis.

Za sada sam zaglavljena na pretrazi literature, nekih istraživanja sličnog tipa. 😅

Svakako sam već pitala Metalnog da li mogu ovde da podelim anketu, da ljudi učestvuju u istraživanju, ako žele. Pa biste u skladu s tim dobili i debriefing (objašnjenje svrhe istraživanja), rezultate i sl. 

• Like 1
Posted (edited)
13 minutes ago, Losmi17 said:

Ovo je nezaobilazna tema i sigurno je sportska tema kojom se bave malo dalje od Srbije.

Ja licno bih se ovim bavio i da recimo navijaci Olija prave slicnu lakrdiju s Barcokasom.

Meni ovo samo potvrdjuje nesto sto mislim od ranije, navijaci kkp i fkcz su ozbiljan socio fenomen. Naucni rad samo takav bi mogao da se napise.

Dobro je da navijači kkcz ne spadaju u tu kategoriju. 😄 

Zamisli hipotetičku situaciju u kojoj odrastao čovek kreira celu onlajn trol personu od činjenice da je najveći evropski trener legenda kluba kog organski ne može da podnese. 

Pa to bi zaista bilo za naučni rad. 

Edited by robespierre
Posted
1 minute ago, DameTime said:

Za sada sam zaglavljena na pretrazi literature, nekih istraživanja sličnog tipa. 😅

Svakako sam već pitala Metalnog da li mogu ovde da podelim anketu, da ljudi učestvuju u istraživanju, ako žele. Pa biste u skladu s tim dobili i debriefing (objašnjenje svrhe istraživanja), rezultate i sl. 

Rekao bih da je ovo prilicno neistrazena tema, a materijala za pricu koliko hoces.

Posted
14 minutes ago, DameTime said:

Jesi li zarad istrazivanja lagala da si neutralna, ili to nije povezano?

• Ha-ha 2
Posted
1 minute ago, DameTime said:

That was my personal choice. 🙃

Ne zajebavam te.

Jednostavno, nekad ako planiras da plasiras anketu ili uzimas iskrene stavove suprotstavljenih strana, pametnije je biti prividno neutralan.

5 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Zbog kog posta je tačno banovan forumaš “Mile1”?  Ne mogu da pronađem konkretan razlog. 

Nije jedan post. Imas objasnjenje.

Posted
2 minutes ago, JPM said:

Ne zajebavam te.

Jednostavno, nekad ako planiras da plasiras anketu ili uzimas iskrene stavove suprotstavljenih strana, pametnije je biti prividno neutralan.

Razumela sam pitanje, samo mi je smešno. :classic_biggrin:

Ne, nisam došla s idejom da istražujem psihološke profile navijača :classic_biggrin: To interesovanje se izrodilo postepeno, kako sam više vremena (virtuelno) provodila ovde sa vama.

Razlog što sam toliko decidno želela da ostanem nesvstana je vrlo prost - ne dopada mi se društvena podela koju za sobom vuče svrstavanje u neki od dva navijačka tabora. Prosto, želela sam slobodu da pišem na svakoj temi, bez da neko podozrivo gleda na sve što napišem. Iz istog razloga sam se na početku forumašenja držala van tema o domaćoj košarci.

Pri čemu ja realno i jesam neki casual fan :classic_smile: 

• Thanks 1