MrTripleDouble Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Pajola 6 poena index 20 - Edwards 17 poena index 9 Čika Duško od Virtusa pravi najjači domaći teren u EL. Nadam se da im ne pada na pamet da izlaze iz PallaDozze. Edited 13 hours ago by MrTripleDouble 1
Knipex Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) @Volter Jel to bilo u trenutku kad je bio tajmaut pošto se tada čulo da većina hale zviždi nekome? Edited 13 hours ago by Knipex
Volter Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Just now, Knipex said: Jel to bilo u trenutku kad je bio tajmaut pošto se tada čulo da većina hale zviždi nekome? Pre toga je krenulo. U trenutku kad su pevali - ko ne skače taj je ćaci.
Don Dusko Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 7 minutes ago, NMX said: Nesto je na tribinama u Areni i ova govna ne prikazuju Batinasi upali da ucutkuju grobare vrv.
Losmi17 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Nisam siguran kako je Pariz br 1 po drtg. Ovo poluvreme apsolutno ne odaje taj utisak. Dosta je pogodio Pariz, ali i im i lopta bolje kruzi, i utisak mi je sa su mogli da imaju vecu zalihu.
Sector Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Neće Igor još dugo jbg. Tanko je ovo a roster vrlo dobar.
Volter Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Pogledajte: Tuča dve frakcije grobara u „Areni“! https://sportklub.n1info.rs/video/kosarka-video/partizan-pariz-tuca-grobara-u-areni-studenti-in-vucic-out-video/
Zvezdaš96 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Rekoh ja da nece Efes uraditi nesto veliko i maksimum plej-in, imaju bekove, ali bušni su dole, posebno nakon povrede apsolutno svih centara, liči mi i da se Igor kao i prosli put u Turskoj kada je tada Fener trenirao nije snasao u evropskoj košarci i miriše mi od starta sezone da dobija otkaz, čak i pre Sferopulosa sam mislio(nadao sam se da će ostati i da ćemo ući u formu iako je bilo očekivano da ode Sferopulos posebno posle povrede 7 igrača)
Čočo Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ne znam zašto se potencira da je bila tuča izmedju Grobara. Tuča je bila Grobara protiv ćacija. 4 1
Don Dusko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Pao je uzasan. 7 minutes ago, Volter said: Pogledajte: Tuča dve frakcije grobara u „Areni“! https://sportklub.n1info.rs/video/kosarka-video/partizan-pariz-tuca-grobara-u-areni-studenti-in-vucic-out-video/ Kad ce poceti nazivati stvari pravim imenom a ne ovako u oblande...
Volter Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) https://direktno.rs/sport/kosarka/642834/partizan-pariz-tuca-grobari.html Na prvom snimku ćaci navijači tuku svoje u kopu koji su pevali Vučiću. Na drugom snimku jedan od vođa pokušava da uzme transparent, al je u tome sprečen. Mislim da je ovaj do njega Čegi koji ga vraća nazad. Edited 12 hours ago by Volter
suptil Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 5 minutes ago, Volter said: https://direktno.rs/sport/kosarka/642834/partizan-pariz-tuca-grobari.html Na prvom snimku ćaci navijači tuku svoje u kopu koji su pevali Vučiću. Na drugom snimku jedan od vođa pokušava da uzme transparent, al je u tome sprečen. Mislim da je ovaj do njega Čegi koji ga vraća nazad. Jedan transparent je protiv Vucica na drugom se proziva BIA. Bas tenzicno u Areni. Preneto sa lica mesta. 1
fradler Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Siguran sam da Kokoškov drži košarku u malom prstu, ali čovek ima harizmu i energiju mrtve žabe. Nema tu sreće. 5
bodo Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 minutes ago, fradler said: Siguran sam da Kokoškov drži košarku u malom prstu, ali čovek ima harizmu i energiju mrtve žabe. Nema tu sreće. Njega je lansirala ona titula prvaka Evrope sa Slovenijom i sve nakon toga kao HC je bilo ne baš spektakularno. A da ima znanje to je nepobitno. 2
Volter Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 18 minutes ago, Volter said: https://direktno.rs/sport/kosarka/642834/partizan-pariz-tuca-grobari.html Na prvom snimku ćaci navijači tuku svoje u kopu koji su pevali Vučiću. Na drugom snimku jedan od vođa pokušava da uzme transparent, al je u tome sprečen. Mislim da je ovaj do njega Čegi koji ga vraća nazad. Nije Čegi, ovaj nosi majicu - pumpaj. Naš.
Don Dusko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Mora se reci da i nema srece Igor. Jbg bez centarske linije....
Losmi17 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Bilo bi ovde ozbiljno neprijatno, da ne nije prosralo Sterlinga. Bukvalno bez igre/napada ubaci par trojki. 5
Kosjan Willavić Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 minutes ago, Losmi17 said: Bilo bi ovde ozbiljno neprijatno, da ne nije prosralo Sterlinga. Bukvalno bez igre/napada ubaci par trojki. Pariz sutira 17/30 za tri a ti pricas o Sterlingu da ga je prosralo, kao da je Lakic 😄 1 1
Losmi17 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Just now, Barkley#34 said: Dobro je da je samo njega prosralo večeras. Nema potrebe za kiselim grozdjem. Razlika u tome kako oni zavrsavaju napade i vi nema dodira. Sterling je pogodio par trojki iz ocaja pri isteku napada. 3
Knipex Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Pariz drži neverovatan tempo tokom cele utakmice a deluje da se nisu ni oznojali. Pride ih vrhunski služi šut, ali nije prvi put, oni stalno tako igraju. 1
Recommended Posts