Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Pajola 6 poena index 20 - Edwards 17 poena index 9  :s_d:

Čika Duško od Virtusa pravi najjači domaći teren u EL. Nadam se da im ne pada na pamet da izlaze iz PallaDozze.

Edited by MrTripleDouble
  • Like 1
Posted
Just now, Knipex said:

Jel to bilo u trenutku kad je bio tajmaut pošto se tada čulo da većina hale zviždi nekome?

Pre toga je krenulo. U trenutku kad su pevali - ko ne skače taj je ćaci.

Posted

Nisam siguran kako je Pariz br 1 po drtg.

Ovo poluvreme apsolutno ne odaje taj utisak.

Dosta je pogodio Pariz, ali i im i lopta bolje kruzi, i utisak mi je sa su mogli da imaju vecu zalihu.

Posted

Rekoh ja da nece Efes uraditi nesto veliko i maksimum plej-in, imaju bekove, ali bušni su dole, posebno nakon povrede apsolutno svih centara, liči mi i da se Igor kao i prosli put u Turskoj kada je tada Fener trenirao nije snasao u evropskoj košarci i miriše mi od starta sezone da dobija otkaz, čak i pre Sferopulosa sam mislio(nadao sam se da će ostati i da ćemo ući u formu iako je bilo očekivano da ode Sferopulos posebno posle povrede 7 igrača)

Posted
5 minutes ago, Volter said:

https://direktno.rs/sport/kosarka/642834/partizan-pariz-tuca-grobari.html

Na prvom snimku ćaci navijači tuku svoje u kopu koji su pevali Vučiću.

Na drugom snimku jedan od vođa pokušava da uzme transparent, al je u tome sprečen. Mislim da je ovaj do njega Čegi koji ga vraća nazad.

Jedan transparent je protiv Vucica na drugom se proziva BIA. Bas tenzicno u Areni. Preneto sa lica mesta.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, fradler said:

Siguran sam da Kokoškov drži košarku u malom prstu, ali čovek ima harizmu i energiju mrtve žabe. Nema tu sreće. 

Njega je lansirala ona titula prvaka Evrope sa Slovenijom i sve nakon toga kao HC je bilo ne baš spektakularno. A da ima znanje to je nepobitno.

• Like 2
Posted
2 minutes ago, Losmi17 said:

Bilo bi ovde ozbiljno neprijatno, da ne nije prosralo Sterlinga. Bukvalno bez igre/napada ubaci par trojki.

Pariz sutira 17/30 za tri a ti pricas o Sterlingu da ga je prosralo, kao da je Lakic 😄

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
Just now, Barkley#34 said:

Dobro je da je samo njega prosralo večeras.

Nema potrebe za kiselim grozdjem.

Razlika u tome kako oni zavrsavaju napade i vi nema dodira.

Sterling je pogodio par trojki iz ocaja pri isteku napada.

• Like 3
Posted

Pariz drži neverovatan tempo tokom cele utakmice a deluje da se nisu ni oznojali. Pride ih vrhunski služi šut, ali nije prvi put, oni stalno tako igraju.

• Like 1