Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago A Ledej igra sasvim ok utakmicu a on ubacuje na 4 minuta do kraja i nijednu akciju ne odigra na njega
Knipex Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Unakaziše sudije Milano. Nije da mi je nešto stalo do njih, ali ovo navlačenje za Žilgiris mi baš ide na onu stvar. 2
Zadnji vezni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Razumem napraviš neku grešku,previd,...itd Ali oni napad za napadom kradu .Baš sramota !
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Po meni je utakmica prelomljena kod onog faula Sildsa gde umesto 2+1 bude kos ponisten plus tehnicka. A pritom izbacis celu ekipu iz takta.
Knipex Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dubai raskantao Pariz 79:99. Petrušev indeks 34. 21 poen, 9 skokova i 3 asistencije.
Cavani Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Koliko sudije mogu da uticu to je neverovatno. Kod onog faula u napadu koji su sudili Sildsu se odbrambeni igrac kretao, jos je izbacio kuk. I umesto 2+1 i izjednacenja sudise tehnicku i ode Zalgiris na +4 na dva minuta pre kraja. Devet od deset utakmica koje sam gledao Zalgiris ima bogovsko sudjenje, deseta je ona u Madridu kad su njih pokrali. I nad popom ima pop, a Real u Madridu je ultimativni. 2
Recommended Posts