Problem sa licnim greskama Posted Friday at 07:14 PM Posted Friday at 07:14 PM Neočekivana rutina, barem za mene.
Žilee Posted Friday at 07:14 PM Posted Friday at 07:14 PM 3 minutes ago, Losmi17 said: Nije, samo je nestao s terena u periodu dok je bio u igri. Al opet, nepotrebno ga zakucao za klupu... Povredio se ,isao je i do svlacionice ,pa se vratio ali nije mogao da nastavi.
realno *w Posted Friday at 07:16 PM Posted Friday at 07:16 PM 1 hour ago, fradler said: Koliko je jadna i bedna Zvezdina odbrana u odnosu na Monakovu. Ne mogu da prdnu ovde, protiv nas jedan blok i ekspresno se otvori 6 opcija za lagano poentiranje... I to ekipa koja igra sa strašno kratkom rotacijom već 2 meseca. Svaka im čast, mada je ovo kraj, sad će sudije da puste da ih odvratni Oly prebije i to je to.
Gudura Posted Friday at 07:17 PM Posted Friday at 07:17 PM (edited) 7 minutes ago, le piaf said: Kako to misliš po običaju? Mogu nabrojati iz glave bar 10ak tekmi koje je porobio, a bile bitne Poslednja 2 minuta utakmice mu nikada nisu bili jaca strana.Dese mu se izuzeci, ali mnogo cesce mu se skrati ruka u crunch time-u P.S. Ogroman rispekt za Monako👏 Edited Friday at 07:20 PM by Gudura
Dzo23 Posted Friday at 07:23 PM Posted Friday at 07:23 PM I u trećoj sezoni od kako je ustanovljen play in sedmoplasirana i osmoplasirana ekipa idu u play off. 1
Estrella Roja Posted Friday at 07:34 PM Posted Friday at 07:34 PM (edited) Ljudi imaju 11 igrača ukupno u rosteru, na dosta utakmica u poslednjih 2 mesecu su na raspolaganju imali 8-9 igrača. Imali odličnih 6-4 pred kraj regularnog dela i na kraju zasluženo izborili plejof EL. Neverovatno ail sutra bi trebalo da igraju finale kupa Francuske. Edited Friday at 07:36 PM by Estrella Roja
Žilee Posted Friday at 07:37 PM Posted Friday at 07:37 PM A sad izlazi info da je Dialo gotova stvar za Barselonu 🙃
Čvarkov Posted Friday at 07:50 PM Posted Friday at 07:50 PM Teško će on u Barsu, najavili su kresanje budžeta. 2
leki bg Posted Friday at 08:00 PM Posted Friday at 08:00 PM Opet 2 tima u zavrsnoj borbi za plej-in sa 7-8 igraca u rotaciji. Prednosti I mane siroke rotacije/ dubokog rostera se opet sama namecu. 1
Don Dusko Posted Friday at 08:37 PM Posted Friday at 08:37 PM 46 minutes ago, Čvarkov said: Teško će on u Barsu, najavili su kresanje budžeta.
Kosjan Willavić Posted Saturday at 09:44 AM Posted Saturday at 09:44 AM 14 hours ago, Dzo23 said: I u trećoj sezoni od kako je ustanovljen play in sedmoplasirana i osmoplasirana ekipa idu u play off. I dalje mislim da je plej in totalno nepotrebna budalastina, kao i pre dve godine.
MarioKempes Posted Saturday at 11:24 AM Posted Saturday at 11:24 AM (edited) "Kakav smo klub ovo samo nama može da se desi. Izvisimo za trofej na kraju prošle sezone, ali ipak ostavimo trenera koji je tu fulao (ima ugovor), da pokuša još jednom u ovoj. Dovedemo neke renomirane EL igrače, na one koje već imamo od ranije. Sezona krene ne baš kako bismo voleli, pa otpustimo trenera. Umesto njega dovedemo klupsku legendu, on odmah napravi odličnu seriju, otprilike 6-7 pobeda. Dobro, prvu od tih pobeda nije ostvario on, nego pomoćni trener koji je premostio između starog i novog, ali nebitno. Sve je to super išlo dok je legenda gurao na temeljima prethodnika, međutim, kad je odlučio da implementira svoju priču stvari su krenule po zlu. Malo po malo padali su rezultati, a i igra. Na kraju, strepelo se do poslednjeg kola i za poziciju u plej in-u. Nekako smo se tu ugurali, ali džaba, do plej of-a (očekivano) nismo uspeli..." E, moja Barselono... Edited Saturday at 11:25 AM by MarioKempes 2
Estrella Roja Posted Saturday at 02:26 PM Posted Saturday at 02:26 PM 18 hours ago, Čvarkov said: Teško će on u Barsu, najavili su kresanje budžeta. To prevedeno sa katalonskog verovatno znači da planiraju dovođenje Micića za sledeću sezonu
Čvarkov Posted Saturday at 02:58 PM Posted Saturday at 02:58 PM 32 minutes ago, Estrella Roja said: To prevedeno sa katalonskog verovatno znači da planiraju dovođenje Micića za sledeću sezonu I Majk Džejmsu 3 miliona po sezoni završava posao. 🙃 1
Žilee Posted Saturday at 05:25 PM Posted Saturday at 05:25 PM Jalen Hoard do 2029 godine u Makabiju,iskreno sam se inzenadio,ocekivao sam ga u jacem timu dogodine. 1
Borca Posted Saturday at 05:30 PM Posted Saturday at 05:30 PM Spanski Encestando prenosi da je ranija informacija koju su objavili pre oko 2 nedelje blizu finalizacije, Darius Thompson napusta Valensiju na kraju sezone i blizu je dogovora sa Armanijem oko ugovora na 2 godine. Sportando prenosi da su Alec Peters i Armani skoro pa dogovorili sve detalje saradnje od naredne sezone i da je u pitanju 2-godisnji ugovor. 1
Chaos Is Me Posted 20 hours ago Author Posted 20 hours ago Ajd da dam neko moje viđenje stvari pred ove playoff serije. OLY - MON: Zaista je za veliki respekt način na koji je Monako odigrao završnicu sezone. Za razliku od nekih drugih, ova ekipa je pokazala da se neće uplašiti kad je tvrdo, da je sposobna da se skupi i da sve od sebe. Dugo nisam gledao racionalnijeg Mike Jamesa, čovek se čak trudio i u odbrani i deluje da se hemija na relaciji James - Okobo - Strazel solidno razvila. Međutim, teško će im to pomoći protiv Olimpijakosa koji je još fizikalniji i ima znatno veću dubinu. O Diallou se dosta priča kao defanzivcu godine, ali za mene je Blossomgame još bolji, lagano može da brani svih 5 pozicija, međutim nedostatak santima bi mogao da im dođe glave protiv Olimpijakosa koji je poziciono veći na svakom mestu. Oly u 4 VAL - PAO: I evo ti nagrade za sezonu iz snova, dobiješ protivnika koga već neko vreme nazivam EL all star ekipom. Jeste ih Valensija gazila u regularnoj sezoni ali sada bih svoje pare bacio na PAO ipak. PAO je kroz play in dobio i Shortsa, a Nunn i NHD još uvek duguju neke brutalne partije. Svim srcem navijam za Pedra Martineza i družinu ali oni su svoju normu već prebacili. Juče su Endesi rutinski poraženi od Reala, tako da ipak, uprkos sjajnoj košarci i taktici, kvalitet je na strani zelenih i mislim da će on opet pretegnuti, doduše posle krvave borbe. Pao u 5 RMD - HAP: Ovde nemam nikakve dileme da je Real ogroman favorit. Nisu oni na papiru toliko jači (ako uopšte), ali logistika, muda, trofeji, veličina kluba - sve je to debelo na strani Reala. Ozbiljno su digli formu, u Madridu su maltene nepobedivi, ogromni su i mogu lako da ponište Otutua, a da uspore Bryanta. Jedina šansa za Hapoel je da potpuno poludi Blakeney koji je ionako igrač van ikakvog rezona, i možda, samo možda, da vidimo nekog vintage Vasu. Ain't gonna happen. Real u 3 FEN - ŽAL: Poslastica od serije za sve ljubitelje evro košarke. Fener je u finišu sezone kompromitovao svoj dobar položaj i dobili su za kaznu rivala koji ih je nadigrao u obe ovosezonske utakmice. Pričao sam 100 puta (pa i u prvom postu na ovoj temi) koliko mi se sviđa kompozicija Žalgirisa, a Fener je ekipa koja nekako ne uliva strahopoštovanje iako su aktuelni šampion. Masiulis dobro zna Šarasa i biće spreman. Franciscu verujem više nego bilo kom igraču u EL trenutno kad dođu clutch situacije. Šteta za Fener što nema De Coloa koji je rutiner, ali makar imaju Halla. Žalgiris ima tela da baci na Horton Tuckera koji će morati nešto da pogodi i spolja, a ne samo na zverske ulaze. Na kraju dana, prosto verujem ovom Žalgirisu. Žal u 4 3
Problem sa licnim greskama Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Olimpijakos - Monaco 3-1 Valensija - Panatinaikos 1-3 Real - Hapoel 3-1 Fenerbahce - Zalgiris 2-3 PAO, Olimpijakos i Real su u odlucujucim utakmicama kao sto je PO serija kod kuce skoro pa nepobedive za ekipe poput Monaka, Valensije. Za Real - Hapoel je cist feeling, jednostavno je Real podigao formu i mislm da se Hapoel tu malo pita. Fener - Zalgiris dosta zanimljiva serija, dajem prednost tvrdim smaracima iz Litvanije zbog lose forme Fenera i jer su disciplinovani i tvrdi u picku materinu.
Gudura Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Oly-Monako 3-1 Valensija-Pao 2-3 Real-Hapoel 3-1 Fener-Zalgiris 3-2 Svim srcem za Martineza i druzinu, ali bojim se da nece biti dovoljno 1
СтелаРоса Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ocekujem sva 4 para majstorice, a pobednici istih bi bili Oly, Pao, Real i Zalgiris.
Recommended Posts