Taki Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovo ce Monako lagano dobiti, i bolje za nas ako prodjemo 1
Čvarkov Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Koliko je jak PAO. Nije da su držali Šorca u frižideru cele sezone, ali nije ni imao neku ulogu. I onda se razgoropadi u plej in utakmici.
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Barsa za sada rutinski eksploatiše sve Zvezdine mane. Ne vidim šta je Saša ovde spremao, iskreno.
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Evo malo zivota za komsije, ali se i Paskval zesce izglupirao sa ovom nedoraslom postavom zadnjih par minuta. Ako ih Zvezda okrene, on ce biti krivac br 1.
NikadProtivŽelimira Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago On 10/31/2025 at 10:38 PM, MrTripleDouble said: Will The Thrill 💙 On 10/31/2025 at 10:39 PM, Mile1 said: Klajburn pokazao jos jednom klasu Will The Thrill kakva doktorska partija! Mislio sam da je opran... kad' ono prc. Klasa je zaista večna. 1
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Klasan je košarkaš vazda bio Will Clyburn. Ponudio bih kakvu takvu utehu komšijama u vidu četiri dana dužeg igranja EL od Partizana 😁 1 2
Elevator Operater Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago 5 minutes ago, NikadProtivŽelimira said: Will The Thrill kakva doktorska partija! Mislio sam da je opran... kad' ono prc. Klasa je zaista večna. Will Classburn, stobirekli 1
Shonewizard Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago (edited) Ispratio sam dosta komšije u drugom dijelu sezone (mahom zbog 675 dvojca na komentatorskim pozicijama) pa mogu da bacim par crtica. Fizikalijama i talentom (pa u nekim momentima i dubinom) ekipa sastavljena po mjeri EL, i u nekoj kompjuterskoj simulaciji vjerovatno legitimna borba za F4. Uostalom, na dosta mečeva je to i demonstrirano. I kada je izgledalo da nema igre, na fizikalije i ogroman napadački (individualni) talenat su sustizali/lomili protivnike. E sad, van kompjuterskih simulacija gdje je kvalitet tima zbir nekih ocjena isplivaju realni nedostaci i problemi. Po meni su dva glavna problema ove ekipe bila nedostatak nekog sistema i plana B u napadu, i još veći problem, veliki nedostatak discipline u odbrani. Ja nemam ništa protiv toga da na najednostavniji mogući način koristiš svoj talenat u napadu kao prednost, završavaš napade izolacijom i guraš, ali ako želiš da igraš pobjedničku košarku taj nivo talenta mora da je u samom vrhu EL ili moraš da imaš i neka druga rješenja kad postane tvrdo i kad je svaki posjed bitan. Čini mi se da je na tom polju Saša premalo pružio. Bez nekih specijala, često i bez dovoljno osjećaja za raspoložene igrače, jednolično i kad se sve sabere ipak nedovoljno efikasno. I druga stvar, na ovom nivou i sa visokim ciljevima, ovaj nivo fokusiranosti u odbrani mnogih igrača je nedopustiv. Previše nediscipline na sitnim stvarima. I tu je vjerovatno glavni krivac trener, ali ne mogu se ni igrači izuzeti od kritika. Jednostavno imam osjećaj da neki igrači nemaju uopšte predstavu o načinu na koji se igra pobjednička košarka i nivou odgovornosti/skoncentrisanosti koji takva košarka zahtijeva. Ispucaću svoje i čekaću sljedeći posjed/priliku. Djeluje mi da će ovo biti sve veći problem za mid tier timove (KKP, KKCZ) koji ipak nemaju novac za dokazanu EL klasu, i moraju da balansiraju između talenta igrača i sposobnosti tih igrača da igraju košarku na pravi način. I u selekciji i u samom handlovanju takvih igrača od strane trenera mora da se napravi ozbiljan iskorak. Kada dođe stani pani, nisam siguran da talenat jednog Washingtona/Nwore/Butlera vrijedi više od recimo Nika Kalatesa koji je praktično sa obje noge zagazio u košarkašku penziju... Edited 12 minutes ago by Shonewizard
Recommended Posts